• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu geçmişler :((

Daha ilişkiniz başlamadan önce son bi kez eski sevgilisiyle görüşmek istemiş. Bence diğer arkadaşların aksine ayrılmak içim sebep değil bu. Sonuç itibariyle bi ilişkiniz yokmuş o zamanlar. Ki sizinle konuşmuş, olacağına kanaat getirmiş sizle olmuş. Üstünden onca zaman geçmiş, takmayın. Bi insan karşı cinsiyle 3-4 aydan fazla bir birliktelik yaşıyorsa ya aşktır ya alışkanlık ama buna da siz karar vereceksiniz. Sevdiğini hissediyorsanız devam ama hissedemiyorsanız terkedeceksiniz. Bu tüm ilişkilerde böyle. Adamın sizle olmadan önceki tavrıyla alakası olmamalı.
En iyi cevap içimi rahatlattın çok teşekkür ederim :)

Kime güveniyorsan sevgisine mi yoksa sevgilinin eski sevgilisine mi ? Birlikte olduğun adamla konuşmadan hareket etme.

Tam bir koc kiskancligi gormustum ya :KK53:
Ben bir koçum. :) ama karşıdaki kizLa konuşmak yerine, 7 aydir benimle görüşen ve eski kiz arkadaşıyla görüşme planları yapan adama hayati dar getirirdim
kiz aslaa muhatabim olamaz. Hih :))
(Kiz aranızi bozmak için yapmış olabilir.
Ama arkadaşımın başına aynısı geldi. Oğlan su an ilk kiz arkadaşı ile evli. Dikkatli olun derim)

Ben bir koçum. :) ama karşıdaki kizLa konuşmak yerine, 7 aydir benimle görüşen ve eski kiz arkadaşıyla görüşme planları yapan adama hayati dar getirirdim
kiz aslaa muhatabim olamaz. Hih :))
(Kiz aranızi bozmak için yapmış olabilir.
Ama arkadaşımın başına aynısı geldi. Oğlan su an ilk kiz arkadaşı ile evli. Dikkatli olun derim)
Biz daha çıkmadan önce konuştuğumuzun ilk haftası kızla son kez bulusmak icin gidecekmiş. Ama bulusmadılar orası ayrı tabii. Bende yeterince dar ettim ama ağladığını görünce fazlada gidemedim üstüne. Düşünüyorumda sevmese neden ağlasın ? :( dikkatli olmaya çalışıyorum

Tabiki ilk önce ona sordum bana cevabı şu oldu ; eğer ben onunla son kez bulusup konusmasaydım hala peşimde olurdu seninle ciddi olduğumu söylemek peşinden kurtulmak için buluşucaktım son kez dedi. Ayrıyetten kız çağırmış sevgilim çağırmamış buluşmaya :KK43:

ee sevgilinizin dediğine neden itibar etmeyip gidip kızla konuştunuz?

ayrıca 18 yaşında ne ciddi düşünmesi ..bu genç kızların yedikleri içtiklerinden bende istiyorum yahu....

Ne yapmalısın gerçekten merak ediyor musun?
Ayrılmalısın. Kız doğru söylüyor, inat için çıkmasa onunla buluşmaz.

ee sevgilinizin dediğine neden itibar etmeyip gidip kızla konuştunuz?

ayrıca 18 yaşında ne ciddi düşünmesi ..bu genç kızların yedikleri içtiklerinden bende istiyorum yahu....
18 yaşında evleniliyorda ciddi mi düşünülmüyor ? Asıl bu zihniyetten bende istiyorum. Ne çok insan var çevrede lise aşkıyla evlenen...

Ne yapmalısın gerçekten merak ediyor musun?
Ayrılmalısın. Kız doğru söylüyor, inat için çıkmasa onunla buluşmaz.
Onunla buluşmadı zaten sadece planı olduğunu söyledi kız son kez bulusmak istemiş o da peşimi bıraksın diye buluscaktım dedi bana. Bilmiyorum inat olmasa 7 ay niye çıksın kafam çok karışık :(

Seninle sevgili degilken konustuysa sorun olmaz bence. Ha ben olsam kiskanir miydim? Evet. Ama ayrilmalik bir durum goremiyorum ortada.
Sayet yanlis anlamadiysam tabi.

arkadaşlar 7 aylık bir sevgilim var sevgilim benimle konusurken aynı anda eski sevgilisiyle son kez bulusmak için planlar kuruyormuş ama henüz çıkmıyorduk sadece konuşurken. bunu daha dün öğrendim sinirden gidip kızla konuştuğumda seninle inadına çıktı bana inat çıktı diyor. Ama inat olsa benimle neden 7 ay çıksın ? Üstelik ailesiylede tanıştırdı lütfen yardım edin :KK43:(
Erkekler oyledir canim oyle bir inatla kiz onu birakti diye cikarda evlenirde ama bu adamla mutlu olmazsin cunku akli hep digerinde olur benden soylemesi..

18 yasnda ne cddi dusunmesi .bde kizla niye knustun ..senle ne olursa olsun hayatndayken eski sevgilisyle bulusma planlari ypmis ..illa pesimi birak demk icin bulusmak gerekmiyo.her yerden engellersn olur biter..bnce sevgilin yalan soyluyo.bu saatten snra ona hala guveniyosan devm et senn kararin..

Onunla buluşmadı zaten sadece planı olduğunu söyledi kız son kez bulusmak istemiş o da peşimi bıraksın diye buluscaktım dedi bana. Bilmiyorum inat olmasa 7 ay niye çıksın kafam çok karışık :KK43:

Ya tamam buluşmadılar ne değişecek ki hala iletişimde olduktan sonra?

Back
X