Gelinlik Modelleri Bu gelinliği diktiriyorum nasıl sizce kızlar. Lütfen yorum yapın...

hulyagrsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
15
0
36
Batman
Kızlar Temmuzda düğünüm var bu gelinliğin üstünü ve arka kuyruğunu çok beğendim ama ön tarafı nasıl sizce yorum yapar mısınız? Fikirlere ihtiyacım var.

Eklentiler

• $gelinlik.webp
    22 KB · Görüntüleme: 82
  • $hülya+özc...webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 90
Eğer sadelikten pek hoşlanmıyorsan ve üzerine giydiğinde yakıştıysa hoş bir model...Ben kendi üzerimde düşünemedim, birde mankenin üzerinde gerçek güzelliği belli olmuyor. Giydiğinde çok farklı duruyor...

Eğer gösterişli şatafatlı şeyler seviyorsanız tam olarak "bu" derim , benim tarzım değil..

Gelinliği dikecek yerin taş işleme işçiliğini ve kullandıkları malzemelerin kalitesini dikkatle incelemeni tavsiye ederim, çünkü güzel işleyemezlerse pek iyi olmaz, ön kısımdaki işleme oldukça ön planda çünkü. Ama ben gelinliği beğendim :) şimdiden mutluluklar..

Canım ben daha sade şeyleri beğeniyorum o yüzden o zevkine kalmış ama düğününün nasıl bir ortamda olduğu da çok önemli bence önü çok şatafatlı geldi bana hem eteği kabarık ve hareketli hem üstü taşlı drapeli altı ya da üstü daha sade olabilir gözü daha az yorar en azından..
Ama bn üstünü model olarak beğendim askıları felan çok hoş..

Gerçekten abartılı üst kısmı güzel ama genel olarak abartılı,
Alt kısmı daha sade ve kabarık olsa daha hoş olur diye düşünüyorum

Canım doğrusunu söylemek gerekirse ben pek beğenmedim. Özellikle üst kısmı dümdüz duruyo çok biçimsiz. göbek altından eteği başlasaymış daha hoş olabilirmiş. Zaten ben bu tarz gelinliklerden hiç hoşlanmıyorum. Balık model sadece çok zayıf düzgün fiziğe sahip uzun boylu ince bayanlarda hoş duruyo. Senin fiziğin nasıl bilmiyorum tabi ama eğer iyi bi sonuç almak istiyosan baktığın modelin fiziğine uyumlu olup olmadığına da dikkat etmeni tavsiye ederim.

Bence işlemelerin gri renk olması itici bir görüntü. Gelinlik dediğin beyaz ve beyazın tonlarında olmalı diye düşünüyorum. Renkli aksesuarları severim, ama gri taşlar gelinliği gelinlik havasından çıkarıp ağır abiyelere dönüştürüyor sanki...Zaten kat var, drape var, bir de taşa ne gerek var ki...

ben abartılı şeyleri severim. modeli beğendim gayet guzel bence. ayrıca çokda abartılı değil bence

Minenesin yorumlarına katılmakla beraber gelinliğinin eteğini sadelestir bence çünkü üstü zaten gösterişli alt daha düz olursa daha hoş bir görüntü olur.

askıları çok hoş kesinlikle fakat malıı çok kaliteli durmuyor..aşagısını çok begenmedim

bayıldımmmm....yeni evlendim bende sade olsun dedım ama sonrada pişman oldum 1kere giyiyorum neden en abartılısı en gösterişlisi olmasın die ok hayıflandım bence harika mutluluklar...

ben beğenmedim maalesef, çok karışık geldi gözüme...etek kısmı zaten çoook detaylı, eteğin arka ortasında tekrar sıra sıra parça dikmişler, renkli işlemesi var, askısı işlemeli, sanıyorum bir de çağla şikel kollu??? farklı yönlerde bol bol drapeleri var, drape aralarında taşları var, basene kadar dar geliyor ki taşıması zor bir kesim, modelin detaylarının yanı sıra kumaşı ve işçiliği kaliteli gibi durmuyor resimlerde. Kırmamışımdır seni umarım ama sade sevmiyorsan da yine yoğun ama şık bir modelle değiştirme şansın varsa tekrar düşün derim...ama sen yok ben bayılıyorum diyorsan da kimseyi dinleme tabii, gün senin günün olacak...

bacak boyunuzu inanılmaz kısar bence bu model. eğer uuuuupuzun bir bacağınız yoksa ön kısımda büyük büyük oynamalar yapmanız gerekebilir. taşlarla ilgili olarak minenes'e katılıyorum. daha değişik taşlarla bambaşka bir gelinlik olabilir.

çok gösterişli ve havalı bi model. tabii zevkler değişiyo, straplez tarzında bi model düşünsen. askıları çok kalın geldi bana.

herkezin zevki farklidir benim zevkim kesinlikle degil elbise de asillik yok hic cok satafatli her tarafi bir ayri :) kizma sakin ama eger senin cok hosuna gittiyse böyle karar verilcek birsey degil güvendigin birini al yanina dene öyle karar verin eger degistirmek yada birsey ekletmek gibi bir niyetin varsa mankenin üstünde sönük kaliyor gelinlikler bence hep de :))

Ben bu modelleri gördüğümde "Tanrım, bu modelleri begenenler gerçekten var mı?" diyordum. Demek ki varmış. Ben negenmedim canım. Umarım almaktan vazgeçmişsidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…