ne giyerse giy tercih senin ama o gün ablandan güzel olmada:)))
tarlatan giyersen çok kabarık olmaz mı? Ozaman da tam nişan kıyafetine dönüşür.
kollara gelince eğer şifon istiyorsan etekte kullanılan tülün aynısı olması gerekir. eteğindeki tül de büzgülü yapılmış yani kırışık kırışık =)) Anlatabildim mi bilmiyorum. =) bu yüzden de aynı tül kolda hiç güzel olmaz bence.
etek fazlasıyla hareketli ve karışık oldugu için bir de yarasa kol çok göz yorar bence
taşlı bir askı olabilir
yada tek omuzda daha kalın bi askı olabilir sade bi şekilde
güzel bi elbise olur saks mavisiyle de
güzel seçim ama evet ablandan daha çok dikkat çekmezsin umarım ne de olsa onun günü yerimseniben
çok hoş bi model. kaydirigubbakcemile5 bende de aynı durum var, ablamın düğünü gelecek kış olacakken yaza ertelendi. bide kilo sorunu var başımda, üstüne bide ablam abiye giymemi de istemiyor. ceket etek giy diyor ben abiye diye kendimi paralıyorum kaydirigubbakcemile3 Allahtan annemi kendi tarafıma çektim. kaydirigubbakcemile2 sürekli modellere bakıyorum zayflamaya çalışıyorum. umarım ikimiz de ablalarımızın düğünlerinde ki en şık baldızlar oluruz yerimseniben kaydirigubbakcemile5
bu hali çok güzel aslında ama abiye olacaksa illa toz pempe ve tonları çok durur bu modelde...
oooh yandaşta buldum kaydirigubbakcemile5
evet canım kışın olcak diye kara kara düşünüyodum ne giyilirki diye ama benim ablam da senin ablanın tam tersine abiye giymemi çok şık olmamı istiyo nikah olsaydı evet takım düşünülebilirdi ama düğünde ne öle resmi resmi :))
bende allahtan kilo problemi yok ama göbeğim var malesef bu da öyle bir kıyafetki göbeği sardığı için fit olmak gerekiyo.. umarım eritirim :))
burada paylaşalım bence gelişmeleri yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?