kuyruk bolumu o kadar uzun olmazsa nedn olmasın bı kac duzenlemeyle cok farklı bı abıye halıne gelebılır
ayy çok güzel bence. olur olur.. niye olmasın..
olur cokta guzel olur bence:)
sağol canım beğenmene sevindim. kuyruk düşünmüyorum zaten tarlatanda olmıcak belki modeli değiştirip önden kısa arkaya doğru uzayıp yerde sürünen bi model de düşünebilirim ama orjinal hali çok çok güzel karar veremedim. hayır aksine ablam da çok beğendi ve kardeşimin en iyi kıyafeti giymesini isterim diyo kızcağız. sadece abartı olurmu diye benim çekincelerim var burada çoğunuz beğendiniz ama 1-2 arkadaş abartı deyince üzüldüm açıkçası bi de dediğin gibi dikim mevzusu var böyle iyi dikebilirlermi bilmiyorum iyi bi yer bulmazsam dikim yaptırmam zaten.. ama ben bunu çok sevdim yaa :sinifsinif:
bu haliyle giyeceğini zannettikleri için abartı demiş arkadaşlar. halbu ki sen açıklamıştın kuyruklu vs olmicak diye :)
içinden geleni yap canım. inan kendime de bu konuda çok kızıyorum. istediğini yapmalı. bu konuda aslında tek fikrini alman gereken ablan. o da düğün sahibi. o onay veriyorsa gerisi boş.
ben de bi model çizdim kafam da bir kaç model karması bişe. robadan olsun diyor herkes, dün bi moda evine gittim orası da öyle dedi. dal gibi olmazsam balık etli bile olsam robadan daha zayıf görünürmüşüm. robadan altı tüllü falan geniş bi etek seçicem. kolları uzun ve çok geniş olacak ispanyola yakın bi model ama daha farklı. yakasını çok süslü düşünüyorum. çünkü bakıyorum nette tesettür örtü modelleri yapımların da harikaaa diyeceğim bi model yok. gelin de değilim ki duvakla falan süsleyim örtümü. en iyisi çok şık süslü hakim tarzı bi yaka, örtümde sade olarak bağlarsam broş falan çok daha şık olur düşüncesindeyim opuyorumnanaktan
Canim inanamiyorum, bende kinama parlement mavisi elbise diktirecegim ve bugün dosyalarimdaki abiye ve gelinliklere baktim aklimdan acaba bu modele olur mu diye düsündüm:))))
Sen diktirdinmi? nasil oldu??
anlattığın model gerçekten çok hoş gözümde canlandırdım da.. yalnız tek dezavantajı şu robadan elbiseler genelde kilolu gösterir gerçi sen o zamana kadar zayıflıcam diyosun ama eğer iri kemikliysen boyunda çok uzun değilse bunu tercih etme canım başka modeller bulalım sana ama değilsen gayet hoş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?