Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu gelinlik abiye olarak kullanılır mı? yorumlarınızı bekliyorumm

tabii bu konuda ablanın da isteğinin olması önemli onu kırmadan halletmelisin canım.. yerimseniben
güzel modeller bulursan benimle de paylaş gerçi ben buna karar verdim ama yine de fikir olur. bu arada resimin yeni halini gördünmü değişik renkle nasıl olmuş sence ??

tarlatansız mı hiç düşünmemiştim böle ya sönük durmazmıki :uhm: ya bu arada kol için nie kimse fikir vermio :dilcikar:

yokyok sonuk durmaz,tarlatanli kaba durabilir..zarif cok tatli bir elbise..eteklerinde zaten katlari var,tarlatan eklersen.zarifligi bence gider..

diktirince bakarsin tarlatansiz begenmezsen ekletirirsin.

dekolte icinde yaka gibi birsey dusunebilirsin,tam eteklerindeki kumas(tul gibi).dik yaka(anlatamadim pek )

düğünün gözdesi o olacağı için benim farkıma varmaz o gün kaydirigubbakcemile3 peri gibi olacak benim ablaşum inş opuyorumnanaktan

abiye giymemi şimdilik istemiyor, her gelinde olur belki bu korku bilmem ama ondan güzel kimse olmasın diye kaydirigubbakcemile3 fakat gelinlikle bembeyaz süzülürken kimse onu geçemez zemuszemus

şimdi gördüm renkli halini canım, renklenince de çok hoş olmuşş. kaydirigubbakcemile5

aslın 100çeneçal sınırı yüzünden 100ü geçsem de eklemicem diyordum. fakat biraz önce 100ü geçmişim, sırf senin için bakayım bi bulduğum modellere. :1hug: ama senin bu modeli çok beğendim bende bunu düşünebilirim istediğim kiloya düşersem :kedi:

canım senin için ekliyorum. ama ben tesettürlü olduğum için daha kolay tesettüre çevirebilecek modeller seçiyorum. zemuszemus

bir kaç tane kaydettiklerimden ekliyorum yerimseniben

evet evet gerçekten haklısın canım ben de önce tarlatanlı olsun diyodum ama bu modele tarlatansız dökümlü etek daha çok yakışır sağol fikir için :)

hehee ben anladım merak etme
yakadan ziyade böle verev omuz askıları olabilir yada taşlı kalın askı diye düşünüorum.

valla öyle düşünmekte haklılar bende olsam düşünürdüm belki de delikafadulden
montajı kardeşim öğretti bana ama tam yapamadım galiba idare edicez artık bu kadarıyla :roflol:
aaa bencede kilo verirsen aynı kıyafeti diktiririz çok güzel ya ayrıca ben de türbanlı modeller bulursam eklerim buraya
bu arada kıyafet resimleri için sağol canım hepsi çok cici ama ben bu elbiseye vuruldum boşver diğerlerini :asigim:

rica ederim canım kaydirigubbakcemile5 keşke bende böyle bi modele vurulup kalsam. beğendiğim modeller oluyor ama karar veremiyorum. kiloma göre seçicem . bide tombiklere göre olan gelinliklere baktım zayflamam şart :1ninca: tombikken güzel olmuyorlar :1ninca:

bakalım ne giyicez. düğünden sonra da paylaşırız giydiklerimizi kaydirigubbakcemile5

ben bu modeli 1 yıl önce keşfetmiştim senin de keşfedeceğin modeller olacaktır eminim..
yaza kadar zayıflamaya bak sen gerisi kendiliğinden gelir
yerimseniben

mavi bu modelle daha şık durur bencede mavı yı düşünün sade bişi istiyorsanız etek kısmından bıraz aldırabılırsınız kabarık olmasınyanı bide gögüs kismina hafıf taş pul yada boncuk işlenebilir .

bu modelin eteği kabarık değil zaten dökümlü.. renk olarak parlement düşünüyorum ama mavi de olabilir tabi.
pullara gelince hiç düşünmemiştim açıkçası güzel olabilir doğru ama ben sade istiyorum pullarla taşlarla abartı durabilir.

bilmiyorum ama ablanın düğününde kabarık bir kıyafet ne kadar doğru olur. çok güzel bir model ama renklisi nişanlık gibi duracak. bence başka abiyelere de bakabilirsin.. ya da dedikleri gibi eteği biraz daha sadeleştirip tarlatansız giymen gerek.

canım yukarıda da yazmıştım bu kıyafetin modeli kabarık değil zaten dökümlü tarlatan düşünmüyorum

eger sen cok abartili olurum veya ablamin hosuna gitmez diyorsan,ayni tarz ama biraz daha sadesini diktirirsin(ben elbiseni abartili bulmadim..gayet hos,ablana gosterdinmi?)

kuyrugunu daha kisa yaparsin,ki zaten diktireceksin,bakalim boyle guzel dikebileceklermi,abartili olacagini sanmiyorum:)

kuyruk bolumu o kadar uzun olmazsa nedn olmasın bı kac duzenlemeyle cok farklı bı abıye halıne gelebılır

bence abartılı olur alt tarafı çok kabarık ve uzun.

ben bu modelde normal bi abiyeden farklı abartılı bişi görmüyorum neticede adı üstünde abiye hangi mağazaya bakarsanız bakın hem böyle şık hem de sade bi abiye göremezsiniz belki de asıl resim gelinlik diye size abartılı gelebilir gelinlik olduğunu unutup resme bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız yerimseniben

sağol canım beğenmene sevindim. kuyruk düşünmüyorum zaten tarlatanda olmıcak belki modeli değiştirip önden kısa arkaya doğru uzayıp yerde sürünen bi model de düşünebilirim ama orjinal hali çok çok güzel karar veremedim. hayır aksine ablam da çok beğendi ve kardeşimin en iyi kıyafeti giymesini isterim diyo kızcağız. sadece abartı olurmu diye benim çekincelerim var burada çoğunuz beğendiniz ama 1-2 arkadaş abartı deyince üzüldüm açıkçası bi de dediğin gibi dikim mevzusu var böyle iyi dikebilirlermi bilmiyorum iyi bi yer bulmazsam dikim yaptırmam zaten.. ama ben bunu çok sevdim yaa :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…