Anladım canım geçmiş olsun benimde gürdü o eski güzelliği gitti malesef ve ben bu duruma çok takıyorum
Şuan buldum sayılır canım şöyle anlatayım oturduğum yerden yaprak yaprak dökülürdüSadece dökülse yine iyi, benim saçlarım gerçekten çok güzeldi, parlak ve canlıydı, herkes sorardı ne kullanıyorsun diye, şimdi saçlarım mat, bir sürü şey değiştirdim ama eski haline getiremiyorum. Sen de bir çözüm bulabilirsen bana haber verebilir misin canım?
Ay kıyamam sana bugün sabahdan akşama kadar neler yedin ve içtin yazar mısın banaağlıyorm işte karnım acıktı azcık bı yoğurt yedim çok az da diviriği pilavı vardı ondn yıyecektım . babam hakaret etmeye basladı ayı dedi mal dedi gerizekalı dedi . annemde hep yemekleri onumden alıyor
mısır gevreği sabah , öğlen bir ekmeğe yakın ekmek , ciğer , bır tane bıber dolması , cips bisküvi , çay kahve , 1 kase yoğurtAy kıyamam sana bugün sabahdan akşama kadar neler yedin ve içtin yazar mısın bana
Açıkman normal çünkü yediğin gıdaların hepsi glisemik indeksi yüksek canım ve zararlı keşke kahvaltıda haşlanmış yumurta ,peynir zeytin yeseydin akşamda sebze yemeği yanında salata yoğurt glisemik indeksi yüksek gıdalar hemen açıktırur kan şekerini oynatırmısır gevreği sabah , öğlen bir ekmeğe yakın ekmek , ciğer , bır tane bıber dolması , cips bisküvi , çay kahve , 1 kase yoğurtçok fazla yedim 2 saat spor yaptıktan sonra . anlam veremediğim bir sekılde acıktım yanı böyle ölecekmısım gıbı aclıktan
bide spor yaptım ya çok kotu oldumAçıkman normal çünkü yediğin gıdaların hepsi glisemik indeksi yüksek canım ve zararlı keşke kahvaltıda haşlanmış yumurta ,peynir zeytin yeseydin akşamda sebze yemeği yanında salata yoğurt glisemik indeksi yüksek gıdalar hemen açıktırur kan şekerini oynatır
NOrmal Canım sana tavsiyem doktora gidinceye kadar düşük glisemik indeksi ve Karatay tarzı beslenme yapmanbide spor yaptım ya çok kotu oldum
Eki Görüntüle 1945606
Şuan buldum sayılır canım şöyle anlatayım oturduğum yerden yaprak yaprak dökülürdübanyo gideri tıkanırdı yerler benim saç kıllarım kurutma makinesinden bile onlar çıkardı bir ay önce grip oldum doktora çıktım neyse eczaneye ilaç için girdim oradaki analiz yapan bayan direk saçlarınız mı dökülüyor analiz yapalım dedi bende hayır dedim biliyorum ürün satacak arkasından neyse eşimde ısrar etti bu duruma ve bir Aydır kullanıyorum dökülmem var Tabiki ama eskisi gibi değil işte bu resimdeki ürünler
Bende ayni sorundan muzdaribim bi ara diyetele 8 kilo verdim simdi yine aldim tekrar vermek istiyorum ama okuz gibi yiyorum canim istemesede yiyorum surekli diyet bozuyorum psikolojim baya bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum artik tekrar istikrarli bi sekilde diyete baslayacagim istersen beraber verebiliriz diyet arkadasi oluruzkızlar öncelikle merhaba . ben 155 boyunda ve 62 kiloyum .1yıl oncesinde 50 kloydum . Birden aldım bu kiloyu . Kendimi çok mutsuz hissediyorm. Etrafımdakıler saka yapıyorlar kılomla ılgılı 36 hatta 34 benden olmak istiyorm . incecik olmak istiyrm . Ama çok asırı yıyorum . Yani bir seye üzülsem , sevinse yemek yıyorum ıkı turlude . Duygusal olabilir mi sizce , psıkolojık ? Bi sağlk sorunumda yok gecenlerde baktırdım doktor sakın 58i gecme demişti ama birden 62 oldum . Her seyi yemek istiyorum canımın istemediği sevmediğim seyleri bıle . Lütfen yardım edin bana . nasıl zayıflyabılırım . Kendimden utanıyrum aynalara bakmak ıstemıyırum . HAnımlar lokalıne yazıldım bugun spora ve yuzmeye . Ama yokus dahı cıkamıyorum . Kalbım carpıyr nefes nefese kaloyorum sankı kalp krızı gecırcekmısım gıbı oluyor : Ve anıden acıkmalarım oluyor . Ciğer hayatta sevmem nefret ederim bugun bisürü yedim , sürekli bi yeme halindeyım . Nasıl zayıflayabılırım lutfen yardım bana da tecrubeliriniz anlatın . Artık kilomla alakalı sakalardan bıktım usandım
kesinlikle özel mesaj atalım dur :)Bende ayni sorundan muzdaribim bi ara diyetele 8 kilo verdim simdi yine aldim tekrar vermek istiyorum ama okuz gibi yiyorum canim istemesede yiyorum surekli diyet bozuyorum psikolojim baya bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum artik tekrar istikrarli bi sekilde diyete baslayacagim istersen beraber verebiliriz diyet arkadasi oluruz
Önce bir sağlık kontrolünden geç lütfen . Sonrasında diyet ve spor düşünebilirsin .ben 13 kilo verdim diyetlekızlar öncelikle merhaba . ben 155 boyunda ve 62 kiloyum .1yıl oncesinde 50 kloydum . Birden aldım bu kiloyu . Kendimi çok mutsuz hissediyorm. Etrafımdakıler saka yapıyorlar kılomla ılgılı 36 hatta 34 benden olmak istiyorm . incecik olmak istiyrm . Ama çok asırı yıyorum . Yani bir seye üzülsem , sevinse yemek yıyorum ıkı turlude . Duygusal olabilir mi sizce , psıkolojık ? Bi sağlk sorunumda yok gecenlerde baktırdım doktor sakın 58i gecme demişti ama birden 62 oldum . Her seyi yemek istiyorum canımın istemediği sevmediğim seyleri bıle . Lütfen yardım edin bana . nasıl zayıflyabılırım . Kendimden utanıyrum aynalara bakmak ıstemıyırum . HAnımlar lokalıne yazıldım bugun spora ve yuzmeye . Ama yokus dahı cıkamıyorum . Kalbım carpıyr nefes nefese kaloyorum sankı kalp krızı gecırcekmısım gıbı oluyor : Ve anıden acıkmalarım oluyor . Ciğer hayatta sevmem nefret ederim bugun bisürü yedim , sürekli bi yeme halindeyım . Nasıl zayıflayabılırım lutfen yardım bana da tecrubeliriniz anlatın . Artık kilomla alakalı sakalardan bıktım usandım
Canım ben bunları dönüşümlü kullanıyorum saç losyonunu bir gün sürüyor 2 gün sonra tekrar sürüyorum remolente şampuanı 2 hafta kullandım sonra 2 hafta Vichy şimdi bir hafta biri bir hafta biri canım umarım işe yararay canım çok teşekkür ederim, bende denicem mutlaka
Canım ben bunları dönüşümlü kullanıyorum saç losyonunu bir gün sürüyor 2 gün sonra tekrar sürüyorum remolente şampuanı 2 hafta kullandım sonra 2 hafta Vichy şimdi bir hafta biri bir hafta biri canım umarım işe yarar
Bence saç analizi yaptır canım birisi konu açmış ben okudum sende oku seni etiketliyorumBunları direk almak yerine bende senin gibi saç analizi mi yaptırsam canım önce acaba? Yoksa bunlar herkese faydalı olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?