Tam tersi aslında. Sizinle mutlu ki ilişki istiyor devamlı. Bu onun sizinle cinsellik yaşamayı sevdiğini ve ona yeterli olduğunuzu gösterir. Aksi halde ilgisiz olurdu. Bence endişelenecek bir durum yok.Bir erkek ard arda nasıl ilişki yasar.?. Doyumsuz mu bu adam anlamadım yaa.butun erkler öyle sanıyordum öyle değilmiş . Niye böyleki aldatır mı beni acaba??
Eşin benimkine benziyorYani şöyle düşünüyorum, cinsel hayat biraz da insanın karakteri ile alakalı.
Benim eşim oldukça stresli ve panik bir adamdır.
Kafa sürekli işte güçte vsde.
Bem hiç bilmem ki gün aşırı bile ilişki, aynı günde defalarca olsun.
Haftada 1,2 bizim normalimiz.
Valla ben de daralırım ne o öyle sürekli kıçım başım açık, üşütürüm kesin.
Oha nasıl darp raporu muSen soyleyince eski konularina baktim biraz.. senin kocan normal olamaz, gelmis birde burda beni aldatir mi diyosun?? Bogazini sıkmış darp raporundan bahsetmissin, bu adamin seni aldatmasi mi dert olmus? Birde 3. Ye gebe kalmissin buarada..ne diyelim? Kolay gelsin sana
Demekki: ( iki ay once yazmisim o yorumu:)Oha nasıl darp raporu mu
Konu hortlamış :)Demekki: ( iki ay once yazmisim o yorumu:)
Libidosu yuksektir,sizdende karşılık aliyorsa neden aldatsinBir erkek ard arda nasıl ilişki yasar.?. Doyumsuz mu bu adam anlamadım yaa.butun erkler öyle sanıyordum öyle değilmiş . Niye böyleki aldatır mı beni acaba??
Bir erkek ard arda nasıl ilişki yasar.?. Doyumsuz mu bu adam anlamadım yaa.butun erkler öyle sanıyordum öyle değilmiş . Niye böyleki aldatır mı beni acaba??
bunun yemekle icmekle alakası yok. Benim kocamda bu işde cok tembel. Yoğun calışıyor yorgun oluyorValla bizde de ben günde bir kac kere yapacak potansiyeldeyim ama esim haftalarca yapmasa aklina bile gelmiyoyani benim icin nasil zor bi durum anlatamam yine de asla aldatmam bu arada ben de merak ettim kizlar ne yediriyosunuz iciriyosunuz kocalariniza bi sirri var mi bu isin?
Ya adam balayimiz boyunca kitap okudu ve su an yine yanimda kitap okuyobunun yemekle icmekle alakası yok. Benim kocamda bu işde cok tembel. Yoğun calışıyor yorgun oluyor
Ya adam balayimiz boyunca kitap okudu ve su an yine yanimda kitap okuyobunun yemekle icmekle alakası yok. Benim kocamda bu işde cok tembel. Yoğun calışıyor yorgun oluyor
hmm gay olmasin diyecem... ama bazi erkekler gercekten cinellige düskün degil.Ya adam balayimiz boyunca kitap okudu ve su an yine yanimda kitap okuyoher gun spor da yapiyo. Bunlara vakit buluyor ama o konuda hep yorgun. Bana da yazik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?