Bu gidişle evden de atilacagiz :(

Bekar olduğum halde özveride bulundum ,bekar olmak aileyle yaşamak değil ,biz ne evler dağıttık ,tutar ucuz bi depo gibi dükkan koyar eşyasını ,müsait olunca yeniden ev açar ,öder borcunu feraha çıkar,
Baba ,eş ,anne olmak özveri ister,gerisi bahaneden ibarettir ,
Acımasız değil gerçekçiyim,
Sizde neden avukatlık yapma gereği duyuyorsunuz,ben sizi düşüncenizden ötürü kınıyormuyum ya da iknaya uğraşıyor muyum ?
Yalnız birini alıntılamak avukatlık yapmak olmuyor.
Siz beni yanlış anladınız, sizi ne kınadım ne de iknaya uğraştım.
Gerçekçi değil, bana göre acımasızdı yorumunuz.
Ki yolunu yordamını bilmediğiniz şeyleri anlattım ben. Konu polemiğe dönmesin lütfen, iyi geceler.

Yalnız birini alıntılamak avukatlık yapmak olmuyor.
Siz beni yanlış anladınız, sizi ne kınadım ne de iknaya uğraştım.
Gerçekçi değil, bana göre acımasızdı yorumunuz.
Ki yolunu yordamını bilmediğiniz şeyleri anlattım ben. Konu polemiğe dönmesin lütfen, iyi geceler.
Siz kimin neyin yolunu yordamını bilmediğini nasıl biliyorsunuz ?
Bu engin görüş açınızı tebrik eder ,arada haddinizi de bilmeyi tavsiye ederim ...

İstanbul’da bile durumlar böyleyse diğer iller düşünmek istemiyorum:( Belli bir yaştan sonra iş bulmak daha zor buna eminim. Daha önce çalıştığım yerde yöneticim kendinden büyük kişileri görüşmeye dahi çağırmıyordu. Çünkü o kişiler hem daha tecrübeli olacak hem de büyük olduğu için söz geçiremeyecek diye düşünüyordu.
Ama umudunuzu kaybetmeyin eninde sonunda aradığı işi bulur diye düşünüyorum. Daha önce çalıştığı yerlerde arkadaşları varsa cv sini gönderebilir. O şekilde işe girmesi daha kolay olacaktır.

Siz kimin neyin yolunu yordamını bilmediğini nasıl biliyorsunuz ?
Bu engin görüş açınızı tebrik eder ,arada haddinizi de bilmeyi tavsiye ederim ...
Bakın, ne hadsizlik ediyorum ne de başka birşey yapıyorum. Limon satmak, taksicilik yapmak. Çok gerçekçi örnekler değil. Ha yapan var mı? Çok. Ama bu sizin dediğiniz gibi basit bir tabirle "limon satmak" değil. Bu işinde yolu yordamı var, onu söylemek istedim. Size de haddinizi bilmeyi tavsiye ederim, zira buradan bilmiyor gibi gözüküyorsunuz. Polemik için uğraşıyorsanız boşuna uğraşmayın, hiç o toplara girmeyeceğim. İyi geceler.

Yıldız teknik, elektronik muhendisi, 9 yıllık tecrübesi var.
Istanbul' da yaşıyoruz.
Almıyor marketler basvurmadıgımız yer kalmadı.
Yildiz teknik mezunu be elektronik muhendisi 9 yillik tecrubeli biri bu ulkede is bulamiyorsa yazik... cok uzuldum insallah yardim edecek birileri cikar

Kaç aydır bulamamış iş ,ne yardan ne serden geçiyorsunuz ,
İntihar edwcwm diyip ev eşyası mı düşünüyorsunuz ,
Eşiniz burnunu dikmesin ,gitsin pazarda limon satsın taksicilik yapsın evini geçindirsin ,
Ya sen ne diyon allasen evini boz git aile yanına yerleş limon sat bla bla bla boş konuşuyon iki çocukla kim kimin yanına sıgar.. Bekarken fedakarlık yapmışsın yazık ne çok çekmişsin şimdi akıl verecek pozisyona gelmişsin bence sakla kendine lazım olur çünki konu sahibi ve eşinin baya aklı var

Öncelikle size sabır dilemeye ve aynı durumda olan çok fazla aile olduğunu söylemeye geldim.
Benim eşim 2 üni mezunu ve malesef tanıdık olmadığı sürece bir yerlerde iyi pozisyonlu işler artık hayal gibi bir hal aldı. Eşimde 3 aydır işsiz ve tanıdık olmadığı için sadece kendi çabalarıyla bulmaya çalışıyor. Bulduğu basit işlerde de sen fazlasın pozisyon için deniliyor.
Lütfen üzülmeyin ve vazgeçmeyin öncelikle ilçenizde bulunan İşkur’a gidin danışmanınızla görüşün 3-5 ay çıkmasa da mutlaka bir şekilde dönüş oluyormuş.

Hanımlar,
üsluplara dikkat etseniz, polemiğe girmeseniz mi acaba? Sourlife zaten bunalmış, ne yapacağını ne düşüneceğini bilemez hale gelmiş, yalnızca eşiyle kendisi olsa neyse, kolay mı çocuklu insanın maddi sıkıntı çekmesi, bir anne olarak ne kadar içi eziliyordur evlatlarına bir şeker çikolata alamadığı için, onca üzüntüsünün içinde sizlerin tartışmasını okuyup iyice strese mi girsin?

Sourlife Sourlife ,
Allah yardımcınız
olsun, dilerim en kısa zamanda eşiniz iş bulur, başka sektörlerde yaş sorun oluyordur ama siz turizm sektöründe verilmiş iş ilanlarına da bir baksanız, turizm sektöründe her pozisyonda olmasa bile bazı eleman alımlarında 30-35 yaş sınırı olmuyor, İstanbul'da hizmet veren otellerde de eleman arayanlar oluyor, Bodrum, Marmaris, Antalya gibi şehirlerde de, İngilizce biliyorsa turizm sektöründe iş bulması daha kolay, belki kapı kapıyı açar, sizde eşinizle aynı yerde iş bulursunuz belli mi olur, bazı oteller çalışanlarına kalacak oda da veriyor.

Oncelikle tum dualarim seninle. Cok da iyi anliyorum. Kariyer. Netten is bulmak cok cok zor. Eleman net gibi yerler linkedn ve cesitli sirketlerin ik basvurularini web sitesinden yapmak daha cok ise yariyor.

Gtc eleman ariyordu gecen gun. Gtc ye bir basvursun derim.

İntiharı çıkarın aklınızdan.
Atatürk'ün çok sevdiğim bir sözü vardır: Umutsuz durumlar yoktur; umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.

Ne zaman umutsuzluğa düşsem bu sözler geçer içimden. Siz de umudunuzu asla yitirmeyin, pes etmeyin.
Dilerim en kısa sürede feraha çıkarsınız.

şimdi bir evi dağıtıp eşyaları satmak ya da depoya koymak, depo kirası nakliye işleri ne kadar masraflı. İnsanlar bu masraftan kaçınmak için ev sahiplerinin saçma kira zamlarına katlanıyorlar.Bir de iki çocukla kimin evine sığınabilir ki insan. 40 yaşında adam çok zor.bekarken bazı şeylere katlanmak çok daha kolay ve imkan dahilinde Allah bir kapı açsın inş en kısa zamanda. Özelde konu sahibin sorunu genelde ise ülkenin durumu ne kadar kötü. Konu sahibi en yakın zamanda feraha çıkarsanız eşiniz bu özellikleriyle yurt dışı düşünmez mi acaba. Bildiğim kadarıyla tecrübeli mühendisler daha kolay gidebiliyor. Bu topraklarda bir süre böyle gidicek gibi. Kendiniz için olmasa bile çocuklarınız için deneneye değer. Allah yardımcınız olsun

Merhaba eşimin çalıştığı firma büyümeye gidiyor bir ay sonra büyük fabrikaya geçecekler. Yer maltepe şuan ama servisi falan herşeyi var. Sabah eşime sorarım internet ilanı var mı ama şuan başvuru alıyorlar. İş elektrik üzerine sadece elektrik mezunu alıyorlar umarım eşinizin işine yarar. Size özelden yazacağım bilgileri

İnşallah güzel bir iş bulunur
Benim bildiğim su kesilemiyor devlet bunu sağlamak zorunda. Acaba bu konuyla bir ilgilenseniz mi?
Bizim eski kullanılmayan bir ev var hırsız girmiş musluğu sökmeye çalışınca su borusu paylamış 6 ay falan akmış su 2600 tl borç birikmiş hala suYu kesmemişlerdi biz kapattırdık. Temel yaşam ihtiyacı olduğu için kesemezler borç birikir sadece. Bu sıcakta susuz ne yapılır, siz bir itiraz edin derim ben

Ya sen ne diyon allasen evini boz git aile yanına yerleş limon sat bla bla bla boş konuşuyon iki çocukla kim kimin yanına sıgar.. Bekarken fedakarlık yapmışsın yazık ne çok çekmişsin şimdi akıl verecek pozisyona gelmişsin bence sakla kendine lazım olur çünki konu sahibi ve eşinin baya aklı var
Boş yapıyor işte ciddiye almayıp he hee diyeceksin

Eşim de elektrik elektronik mühendisi. Sabit bir işi var ama geçen yıl ev aldık sıkıştığımız dönemde armut.com a ilan verdi ve oturduğumuz ilçede yeni yapılan binaların elektrik işini aldı iyi para kazanmıştı aklınızda bulunsun

Back
X