Bu gidişle evden de atilacagiz :(

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.975
7.495
158
Hanımlar merhaba,
Buraya yazmam neyi değiştirecek bilmiyorum ama artık nefes alamaz duruma geldim.
Eşim iki yıl kadar önce kendi işini kurdu, (mühendislik)
Olmadi kriz vurdu, battı iş.
Borçlari ödemek için iki evimizi de sattık ve kiraya geçtik. Ama hala 80 bin tl civarında odeyemedigimiz borç var.
Ben asgari ücretle çalışıyorum ama eşim bir türlü iş bulamıyor. Asgari ücretle herhangi bir ise girmeye çalisiyor ama "yarın sen mühendislik işi bulursan kacarsin" diye almıyorlar işe.
Izmir' e gitti 6 ay kadar, orada da maaşını vermediler geri geldi.
Sular kesik şuan, çocuklarıma süt alırken zorlaniyorum.
Arkadaslar ne olur el atın eşime bir iş bulalim. İnanın intihardan önce son çıkıştayım.

Allah yardımcınız olsun 101 ve türevleri gibi marketlere girse en azından yakınınızda? Yada motor ehliyeti vs varsa paket servis?
Kuryelik olur ne bileyim işte şimdilik ne olursa kolay eleman alan ve elemana ihtiyaç duyulan böyle yerler çok

Eşine burdan nasıl iş bulmayı düşünüyorsun ki neye el atalım? Bim e a101 e girsin lise mezunuyum desin

ya bir umut belki bir tanıdığı olan vardır diye sormuş intiharı düşünüyorum demiş, bu yazılacak şey mi?
çaresiz bir insanın neler yapabileceğini bilemezsiniz.

Hanımlar merhaba,
Buraya yazmam neyi değiştirecek bilmiyorum ama artık nefes alamaz duruma geldim.
Eşim iki yıl kadar önce kendi işini kurdu, (mühendislik)
Olmadi kriz vurdu, battı iş.
Borçlari ödemek için iki evimizi de sattık ve kiraya geçtik. Ama hala 80 bin tl civarında odeyemedigimiz borç var.
Ben asgari ücretle çalışıyorum ama eşim bir türlü iş bulamıyor. Asgari ücretle herhangi bir ise girmeye çalisiyor ama "yarın sen mühendislik işi bulursan kacarsin" diye almıyorlar işe.
Izmir' e gitti 6 ay kadar, orada da maaşını vermediler geri geldi.
Sular kesik şuan, çocuklarıma süt alırken zorlaniyorum.
Arkadaslar ne olur el atın eşime bir iş bulalim. İnanın intihardan önce son çıkıştayım.

Allah yardımcınız olsun, burda ekşi sözlük hesabı olan arkadaşımız varsa orda da yazabilir.

öncelikle intiharı aklınızdan bi çıkartın. Eşinin annesi babası fln varmi? Bir süre çocuklara maddi anlamda destek verseler, sizde mutfak ihtiyaçlarını alsanız? lcw defacto gibi yerler daha kolay aliyor aslında işe. Geçici bir süre oralarda çalışsa eşiniz? Hemde başvurabildigi heryere cv bıraksın. Yaşı genç muhtemelen, bir süre sonra eminim bir iş bulacaktır 🙏

Bi doktora gidin once. Allah yardimciniz olsun. Bi firsat cikar bu gunler de gecer insallah. Sabretmek gerek. Sonucta bu adam muhendis illaki bi gun karsisina bi is firsati cikacaktir insallah.

Allah yardımcınız olsun, burda ekşi sözlük hesabı olan arkadaşımız varsa orda da yazabilir.
Benim ekşi sözlük hesabim var, 10 yıllık. Orada s
öncelikle intiharı aklınızdan bi çıkartın. Eşinin annesi babası fln varmi? Bir süre çocuklara maddi anlamda destek verseler, sizde mutfak ihtiyaçlarını alsanız? lcw defacto gibi yerler daha kolay aliyor aslında işe. Geçici bir süre oralarda çalışsa eşiniz? Hemde başvurabildigi heryere cv bıraksın. Yaşı genç muhtemelen, bir süre sonra eminim bir iş bulacaktır 🙏
Genç değil işte, 40 yaşında. Belkide o yüzden almıyorlar yada türkiye battı, bilmiyorum.

Sakin ol biraz canım.. 80 bin tl borç olabilir eşinde iş bulamaya bilir bu doğal bir olay, Borç tan dolayı korkmayınız hiç birşey olmaz en fazla maaşının 4/1 ini alırlar Ödeme Sözü vermesin bankalar arıyorsa
benim üzerime resmii olarak 50.000+7,500 TL borç var Eşim ödemiyor ayrılık borçtan dolayı değil ailesi yüzünden ve benim alın terimi şuan hun harca harcıyor
hiç kafama takmıyorum olduğu kadar olmadığı kader diyorum :) İnan bittim dediğin anda rabbim önüne hayır kapıları açar şaşırır kalırsın. Sabret İnşallah iş bulur eşin Rabbime dua edicem.. Avrupa yakasındamısınız ?

Back
X