Bu gidişle evden de atilacagiz :(

Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
Malesef İstanbul'da yaşamıyorum yoksa yardım etmeye çalışırdım.
Mutlaka yardım eden birileri çıkacaktır.
Sizi çok iyi anlıyorum bilemezsiniz...
Bende öğretmenliğe başlamadan önce nerelere başvurdum atanır gidersin deyip almadılar. Kasiyer olarak çalışmak için market kapısında hüngür hüngür ağladım ben almadılar diye..
Eşim asgari ücretliydi, borçluyduk. Suyumuz kesik, doğalgazımız kesik, elektriğimiz kesik, karnımız aç öyle günler geçirdik ki...
Evimiz bile her yerinden böcekler çıkan kapısı bacası yıkılan bir evdi.
Hiç gocunmadık.
Aşk için sabrettik ama çocuk yapmadık kuzum keşke siz de sıksaydınız biraz dişinizi.
Şimdi ben mesleğe başladım eşim de hayali olan ve uğruna çok emek harcadığı mesleğe kavuşup polis oldu.
2 sene önce deseler inanmayacağım bir rahatlığa eriştim bin şükür.
O günler tatlı bir anı olarak kaldı.
Bebek bile düşünüyoruz yavaş yavaş, 4 yıllık evliyiz.
Sabredin, dua edin, emek edin.. Hiçbirşey düzelmeyecek gibi geliyor ama herşey düzeliyor güven bana. :KK200:

İnşallah güzel bir iş bulunur
Benim bildiğim su kesilemiyor devlet bunu sağlamak zorunda. Acaba bu konuyla bir ilgilenseniz mi?
Bizim eski kullanılmayan bir ev var hırsız girmiş musluğu sökmeye çalışınca su borusu paylamış 6 ay falan akmış su 2600 tl borç birikmiş hala suYu kesmemişlerdi biz kapattırdık. Temel yaşam ihtiyacı olduğu için kesemezler borç birikir sadece. Bu sıcakta susuz ne yapılır, siz bir itiraz edin derim ben
Bu bilgi reel değil
3. Faturanın son ödeme tarihinden 10 gün sonra kesilir

İntihar ederseniz borçlar sıfırlanacak mı? Geride kalan bebekler ne olacak?

İşkur’a başvurdu mu eşiniz? Veya mağazalara tezgahtarlık falan bile olur ilk etapta.
Iskur' a başvurdu evet. "Intihardan önce son çıkış" o anlık söylenmiş bir laftı.
Çok bunalmıştım. Yoksa asla düşünmem elbette.

Bu bilgi reel değil
3. Faturanın son ödeme tarihinden 10 gün sonra kesilir
Vallahi anlamadım babam bir evini kiraya verdi kiracı 9 ay ödememiş evden de kaçtı gitti babamın üstüneydi su aboneliği 600 küsur lira su parasını babam ödedi elektrik doğalgaz kesildi ama suyu kesmemişler.
sonra işte bu diğer kullanılmayan evde 6 ay su akmış 2600 lira geldi hala daha su açık. Gerekli zamanlar yapmazlar
Bizim belediye çalışmıyor heralde

Mühendislikte bile işe alırken artık yüksek mühendis+ dilinin olması+ yaptığı projelere bakıyorlar. Zira mezun çok emsallerinden çok ama çok farklı olması gerekli ki iyi bir iş bulabilsin :KK43: sitelerde binlerce mühendis iş ilanı var ne olur olmaz diye oralara başvursun, market zincirlerine başvursun, çağrı merkezleri üni öğrencilerini bile işe alıyor oralara başvurabilir. Kendine güveniyorsa kpssye de başvurabilir. Sizin adınıza çok üzüldüm bazen erkekler çok büyük riskler alıp iş adına her şeylerini kaybedebiliyorlar. Beni yanlış anlamayın ama eşinizin işi batmadı da ihraç mı oldu? Yoksa asgari ücretle bulabilir bir iş. Ama ihraçlara kimse iş vermek istemiyor. Yani başka bir şey gelmedi aklıma.
Ihraç olmak derken, o ne ki? Yani direk battık. Normal bir batışti :)

Bende öğretmenliğe başlamadan önce nerelere başvurdum atanır gidersin deyip almadılar. Kasiyer olarak çalışmak için market kapısında hüngür hüngür ağladım ben almadılar diye..
Eşim asgari ücretliydi, borçluyduk. Suyumuz kesik, doğalgazımız kesik, elektriğimiz kesik, karnımız aç öyle günler geçirdik ki...
Hiç gocunmadık.
Aşk için sabrettik ama çocuk yapmadık kuzum keşke siz de sıksaydınız biraz dişinizi.
Şimdi ben mesleğe başladım eşim de hayali olan ve uğruna çok emek harcadığı mesleğe kavuşup polis oldu.
Sabredin, dua edin, emek edin.. Hiçbirşey düzelmeyecek gibi geliyor ama herşey düzeliyor güven bana. :KK200:
Nasıl gülümsedim sonunda ya. İnşaAllah konu sahibidir ferahs çıkar

Hiç gocunmadık.

ay maşallah. inşallah konu sahibinin hayatı da böyle düzelsin.

Bi is bulana kadar internetten freelancer olarak çalışabilir. Upwork diye bi sitede bugun 335 dklık videoyu ingilizceden türkçeye cevirme isi gördüm ve ücreti 850 dolar. Bu ve bunun gibi seyler bulabilir kendi meslegiyle iligili isler de oluyor. Bence eger evde boa duruyorsa kesinlillr şansını denesin çünkü dolar olarak ödeme yaptıklarından hatri sayılır miktarda paralar ediyor

Merhabalar, eşim elektrik elektronik mühendisi. Konunuzdan bahsettim kendisine şimdi. Eğer cv'sini gönderebilirse ben de aklımda olan yerlere öneririm kendisini dedi.

5 ay önceye kadar sizinle aynı durumdaydık biz de ve üstelik ben de çalışmıyorum. Neler çektiğinizi, ruh halinizi anlayabiliyorum. Ama içinizi ferah tutmaya çalışın. Gecenin en karanlık anında güneş doğuyor emin olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhabalar, eşim elektrik elektronik mühendisi. Konunuzdan bahsettim kendisine şimdi. Eğer cv'sini gönderebilirse ben de aklımda olan yerlere öneririm kendisini dedi.

5 ay önceye kadar sizinle aynı durumdaydık biz de ve üstelik ben de çalışmıyorum. Neler çektiğinizi, ruh halinizi anlayabiliyorum. Ama içinizi ferah tutmaya çalışın. Gecenin en karanlık anında güneş doğuyor emin olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah razı olsun sizden, geceden beri her yeni mesajı okuyorum bir çıkış yolu buldu mu konu sahibi diye. Keşke yardım edebilsem, ama çok farklı bir sektördeyim, sadece dua edebiliyorum.

Allah razı olsun sizden, geceden beri her yeni mesajı okuyorum bir çıkış yolu buldu mu konu sahibi diye. Keşke yardım edebilsem, ama çok farklı bir sektördeyim, sadece dua edebiliyorum.

Konu sahibiyle aynı sıkıntıyı yaşadım 1 sene boyunca dediğim gibi. Zorluğunu, ruh halini, düşüncelerini tahmin edebiliyorum çok zor bir durum. O sebepten daha fazla yardımcı olma isteğim var. İnşallah çözülür bir an önce. Konuya yazan, güzel düşünen, yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.

Allah yardimciniz olsun insallah.sizin gibi zor durumda olan,caresiz kalan,elini dua icin acan herkesin sesini insallah Rabbim hemencecik isitsin.
peki susuz nasil yapiyosunuz?oyle uzuldum ki anlatamam:KK43:
Damacana su dolduruyor eşim. Yakınımızda çeşme var :)

Ben de dünden beri konuyu takip ediyorum.
Bu sitede ne güzel kadınlar var.
Konu sahibi arkadaşım,hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Güzel bir gelişme olursa,bizi haberdar edin lütfen.
Elbette olursa hemen paylaşacağım.

Hiç gocunmadık.
Ama biz çocuk yaparken durumumuz farklıydı. Iki evimiz, iki arabamız vardı. Ve eşimle ikimizde çalışıyorduk.

Back
X