Bu gidişle evden de atilacagiz :(

Merhabalar, eşim elektrik elektronik mühendisi. Konunuzdan bahsettim kendisine şimdi. Eğer cv'sini gönderebilirse ben de aklımda olan yerlere öneririm kendisini dedi.

5 ay önceye kadar sizinle aynı durumdaydık biz de ve üstelik ben de çalışmıyorum. Neler çektiğinizi, ruh halinizi anlayabiliyorum. Ama içinizi ferah tutmaya çalışın. Gecenin en karanlık anında güneş doğuyor emin olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tabiki gonderecegim size. Çok tesekkurler.

Konu sahibiyle aynı sıkıntıyı yaşadım 1 sene boyunca dediğim gibi. Zorluğunu, ruh halini, düşüncelerini tahmin edebiliyorum çok zor bir durum. O sebepten daha fazla yardımcı olma isteğim var. İnşallah çözülür bir an önce. Konuya yazan, güzel düşünen, yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.
Sizden de Allah razı olsun, ne güzel insanlar var gerçekten :)

Hanımlar merhaba,
Buraya yazmam neyi değiştirecek bilmiyorum ama artık nefes alamaz duruma geldim.
Eşim iki yıl kadar önce kendi işini kurdu, (mühendislik)
Olmadi kriz vurdu, battı iş.
Borçlari ödemek için iki evimizi de sattık ve kiraya geçtik. Ama hala 80 bin tl civarında odeyemedigimiz borç var.
Ben asgari ücretle çalışıyorum ama eşim bir türlü iş bulamıyor. Asgari ücretle herhangi bir ise girmeye çalisiyor ama "yarın sen mühendislik işi bulursan kacarsin" diye almıyorlar işe.
Izmir' e gitti 6 ay kadar, orada da maaşını vermediler geri geldi.
Sular kesik şuan, çocuklarıma süt alırken zorlaniyorum.
Arkadaslar ne olur el atın eşime bir iş bulalim. İnanın intihardan önce son çıkıştayım.
Öncelikle Allah sizlere sabır versin. Eşiniz umarım güzel bir iş bulut. Şunu söylemeliyim ki bende eşimde tecrübeli mühendisleriz 5 aylık bir bebeğim var. Hamileliğimin başında eşimin işi iyi olduğu için ve çalıştığım ortam kimyasal olduğu için bebeğime zarar vermemesi için ayrıldım. Ocak ayında eşim işini kaybetti ve hala iş bulamadı aynı şekilde bende arayıştayım ve iş yok bim a101 bile aramıyor yerel marketin biriyle eşim görüştü neden senş alalım ki mühendissin ke dine göre iş bulursan bırakır gidersin demişler. Bizde çok bunalıyoruz çok kötü durumdayız hergün dua ediyoruz. Allah hepimize yardımcı olsun

Öncelikle Allah sizlere sabır versin. Eşiniz umarım güzel bir iş bulut. Şunu söylemeliyim ki bende eşimde tecrübeli mühendisleriz 5 aylık bir bebeğim var. Hamileliğimin başında eşimin işi iyi olduğu için ve çalıştığım ortam kimyasal olduğu için bebeğime zarar vermemesi için ayrıldım. Ocak ayında eşim işini kaybetti ve hala iş bulamadı aynı şekilde bende arayıştayım ve iş yok bim a101 bile aramıyor yerel marketin biriyle eşim görüştü neden senş alalım ki mühendissin ke dine göre iş bulursan bırakır gidersin demişler. Bizde çok bunalıyoruz çok kötü durumdayız hergün dua ediyoruz. Allah hepimize yardımcı olsun
Allah yardımcınız olsun, eşime de hep öyle diyorlar, "iyi iş bulursanız kaçarsınız"
Unv. Okumakta suç oldu :)

Allah yardımcınız olsun, eşime de hep öyle diyorlar, "iyi iş bulursanız kaçarsınız"
Unv. Okumakta suç oldu :)
Maalesef düşünebiliyor musunuz bekcilik basvurusunu bile kabul etmediler keske uni okumasaydik vasıfsız olsaydık daha rahat is bulabilirdik diyoruz. Eşim arada meyve bahçelerine günü birlik islere gidiyor o sekilde geciniyoruz çok şükür Allah zor durumda olan herkese yardımcı olsun

Maalesef düşünebiliyor musunuz bekcilik basvurusunu bile kabul etmediler keske uni okumasaydik vasıfsız olsaydık daha rahat is bulabilirdik diyoruz. Eşim arada meyve bahçelerine günü birlik islere gidiyor o sekilde geciniyoruz çok şükür Allah zor durumda olan herkese yardımcı olsun
Sizin için çok üzüldüm ve dışarıdan insanların neden benim için bu denli üzüldüğünü anlayabildim. Dışarıdan bir gözle bakinca çok üzücü duruyor :KK43:

Kaç aydır bulamamış iş ,ne yardan ne serden geçiyorsunuz ,
İntihar edwcwm diyip ev eşyası mı düşünüyorsunuz ,
Eşiniz burnunu dikmesin ,gitsin pazarda limon satsın taksicilik yapsın evini geçindirsin ,
Öyle kolaydı taksicilik pazarda limon satmak. Evin kurulu düzenini bozmak kolay mı sizce? Ve o evi tekrar kurmak? Kadincagiz dağılmak istemediği için buradan yardım talebinde bulunuyor sizin yazdığınız da hiç uygun mu Allah aşkına?

Detaylı bilgim yok🤷‍♀️
Gemi adami belgesi almasi gerekiyor,2 ay egitim.birde ne zaman karaya ayak basacagi belli olmaz.Bizde iflas ettik milyonlarca borca girdik eski es issiz kaldi,minubusculuk,taksicilik,Rusya,Kosova en son gemiye gitti.ordan biliyorum.Zor is ama ucretleri bayagi iyiymis

Son düzenleme:
Benzer seyler yasadim.Sonra daha zorlarini.Insallah Rabbim guzel bir kapi acar eskisinden daha guclu kalkarsiniz.Rabbim saglik versin. Su asamada esinizle birbirinize sıkı,sıkı sarilin cok yipratici bir surec.Esinizin psikolojisi daha berbattir.Keske elimden birsey gelse.Elinden birseyler gelen olur insallah..

Back
X