- 5 Şubat 2013
- 263
- 36
- 48
- Konu Sahibi Instant Crush
-
Başlığa aşk yazınca aşk sandınız tabi :)) Başak burcuyum ve çok mutsuzum :)) Yengeçler de mi böyle yoksa?ay ben de yine yasak aşk olayı var diye damlamıştım koşa koşaaşkınızı dram gibi yaşıyorsunuz acaba yengeç burcu musunuz ?: )
Neden bu kadar kızdınız anlamadım? Çok duygusalım evet ama aynı zamanda yanlış bir şey yapmadığım için de çekinmiyorum. Hala düşünebiliyorum yani. İşyerinde bilinse ve ayrılırsak durumunu çok düşündüm. Ki öyle de oldu zaten, konuşmama kararı aldım kendimce.siz patronunuzla bir ilişkiye baslama kararı alırken ilişkinizdeki herhangi bir sıkıntının iş hayatınızı da etkileme ihtimalini zaten goze almıs oluyorsunuz.
arkadaslarınızdan cekindiginiz sey ne? aşkınızın yasaklıgı yazdıklarınızın neresinde?
flort donemindeki belirsizlikten oturu hemen paylasmak istememenizi bir nebze anlarım ancak pastahane koselerinde el ele, iş yerinde iki yabancı... (oynasın demiyorum elbette )
ustelik bu saklanmanın size kazandıracagı hicbir sey yok.
insanların "kotu" dusunceleri ne olabilir mesela?
patron fantazisi mi?
iliskiye baslarken bunun mesrulugunu kabul etmediniz mi zaten?
emin olmadıgınız ve bir yakınınızın basına gelse hos karsılamayacagınız seyler miydi? madem oyle neden yasıyorsunuz?
bu nasıl bir gozukaralık?
dusunmeyi bu denli bırakıyorsanız da yorumların aksine fazlasıyla duygularınızla hareket ettiginizi dusunuyorum...
Ben de güvenmiyorum diyordum :)Uff neden cekiniyorsun 23 yasındasın hıh o ise senden biraz buyuk ama asılamayacak yas farkı degil yani ...
kendine guvenmiyorsun sen ...
Başlığa aşk yazınca aşk sandınız tabi :)) Başak burcuyum ve çok mutsuzum :)) Yengeçler de mi böyle yoksa?
Neden bu kadar kızdınız anlamadım? Çok duygusalım evet ama aynı zamanda yanlış bir şey yapmadığım için de çekinmiyorum. Hala düşünebiliyorum yani. İşyerinde bilinse ve ayrılırsak durumunu çok düşündüm. Ki öyle de oldu zaten, konuşmama kararı aldım kendimce.
İnsanların kötü düşünceleri şu olabilir: benim çıkarlarım için ya da parası/gücü için kendimden o kadar yaş büyük biriyle beraber olduğumu düşünebilirlerdi.
Dışarıdan bakıldığında sizce de öyle görünmez miydi? İnsanlar böyle düşünsün istemiyorum. Ciddi bir durum söz konusu olduğunda bunu bilmeleri gerekir ancak ortada ciddi bir şey yok. Madem öyle neden bu ilişkiye başladım sorusunu yanıtlamıyorum çünkü sanırım bitirdim. Biraz daha güçlü olmam gerek sadece ve işten de yakın bir zamanda çıkmam....
Neden bu kadar kızdınız anlamadım? Çok duygusalım evet ama aynı zamanda yanlış bir şey yapmadığım için de çekinmiyorum. Hala düşünebiliyorum yani. İşyerinde bilinse ve ayrılırsak durumunu çok düşündüm. Ki öyle de oldu zaten, konuşmama kararı aldım kendimce.
İnsanların kötü düşünceleri şu olabilir: benim çıkarlarım için ya da parası/gücü için kendimden o kadar yaş büyük biriyle beraber olduğumu düşünebilirlerdi.
Dışarıdan bakıldığında sizce de öyle görünmez miydi? İnsanlar böyle düşünsün istemiyorum. Ciddi bir durum söz konusu olduğunda bunu bilmeleri gerekir ancak ortada ciddi bir şey yok. Madem öyle neden bu ilişkiye başladım sorusunu yanıtlamıyorum çünkü sanırım bitirdim. Biraz daha güçlü olmam gerek sadece ve işten de yakın bir zamanda çıkmam....
Çevrenin ne dediğini dikkate alıyorsanız zaten bitmiş bu ilişki.Kızlar merhaba,
Ben direk konuya dalıyorum ama ben patronumla birlikteyim ama insanların aklına böyle bir durumda hep kötü şeyler geliyor. Şimdiden söyleyeyim bekar biri ve ben parası için onunla birlikte değilim. Benden 14 yaş büyük ama benden genç bir ruhu var maalesef.
İlişkiye nasıl başladık bilmiyorum ama benim işle ve kendimle ilgili hep sorunlarım vardı beni yemeğe davet edip duruyordu konuşalım diye ben pek ciddiye almıyordum öylesine söylüyordur diye neyse sonunda yemeğe çıktık. O beni dinledi ben onu dinledim. Daha sonra arada böyle yemeklere çıkma, kahve içmeye derken baya arkadaş olduk. Ve birbirimizden hoşlandığımızı itiraf ettik. Çok mutlu oldum ben gerçekten çok hoş bulduğum biriydi. Ancak hayatımın en mutsuz ayını yaşıyorum bu aralar inanılmaz bir bunalıma girdim, zaten genelde çok mutsuz biriyimdir ancak intihar düşünceleri aklımdan gitmiyor. Bunun sebebi bu ilişki olabilir mi ?
Kimse bilmiyor birlikte olduğumuzu, ilişkimizi gizlemeyi ben istedim çünkü iş arkadaşlarım hakkımda iyi şeyler düşünmezler, beni yanlış yorumlarlar vs. sebeplerden ötürü. O ise öğrenmeleri gerektiği zaman öğrenecekler, çekinme kötü bir şey yapmıyoruz diyor. Çok sık görüşmüyoruz. Bazen ben bazen o şehir dışında oluyor. Onu aramıyorum genellikle, çekiniyorum. Erkek arkadaşım değilmiş gibi. Hiç alışık değilim bu duruma. Denk geldiğimiz zaman yemeğe gidip el ele tutuşuyoruz :) Biraz liseli aşıklar gibiyiz yani. Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmadığını söylüyor, yani ben bundan sonra kimse için bu kadar heyecanlanmazdım diye düşünüyordum demekki bende bir şeyler bitmemiş, benim içimde yeniden sevmek için bir umut yarattın diyor bana. Ama bu bile beni o kadar rahatsız ediyor ki. Ben onun için umut olmuşum, iyi bir şeye sebep olmuşum. Onun varlığı ise beni komplekse soktu, mutsuz biri oldum çıktım.
Ayrıca ben kendimi beğenmeyen biriyim. Bu ilişkiden sonra iyice panik oldum. Ya beni beğenmezse, ya başkasını beğenirse diye. Halbuki genç olan benim..
Kızlar ben napmalıyım? İşi herşeyi bırakıp sessizce çıkayım mı bu durumdan ona da hiçbir şey söylemeden? Biraz iletişimsiz olduğumuz için benim için üzülsün de istiyorum. Yani üzülmesini de istiyorum. Ben niye böyle biriyim :) Of!
Eşim de kendim de bir yengeç burcu olarak bu yorumunuza katılmıyorum. Hiçbir zaman karamsar bir şekilde yaşamadık,tam tersi duygusal ve romantik bir burçtur yengeçbaşaklar da biraz karamsar ama yengeçler kadar olamaz sanırım :))) evet ondan sorma gereği duydum, kendileri aşkı eğlenmek mutluluk heyecan olarak görmek yerine trajediye çevirip karamsarlık içinde yaşar ve sevdiğine de sevildiğine de ikna olması çok zordur hahahah
o zmn ilişkin yanlış zaten . seni mutlu bile edemiyoÖzgüvenimin yerine gelmesi için ne yapabilirim ki? Gelmiyor, olmuyor. Aynaya baktığım zaman özgüvenli olmamı gerektirecek bir şey göremiyorum.
Mühendisim ben ve patronumla aynı okul aynı bölüm mezunuyuz. Ciddi olup olmadığını anlayamıyorum işte. Herkese sordum size de sorayım. Dün ona kızdım ve en son cevap falan vermedim. Yarın karşılaşacağız iş yerinde. Ben bir daha konuşmayı düşünmüyorum. Kırıldım gerçekten. İşten çıkmalı mıyım sizce? Yoksa devam etmek beni daha mı kötü yapar?
konuyu 10 sayfaya kadar okudum
öyle yazdıgınız gıbı depresif durmuyorsunuz?
öncellikle buna dikkat edin derim. yazdıgınız hıc bır cumlede bunu sezmedım.
hatat bıraz sımarık bıle oldugunu dusunuyorum
ılıskıne gelınce ben 27 yasındayım 37 yasındakı adamı kendıme yaslı bulurum
gerısını sen anla
:) 1 yaş fark var aramızda canım10 yaş fark sence fazlamı
Senin eşinle yaş farkın yokmu (merak ettim yoksa senmi büyüksün kız)
Romantik degil demedim ki.. Benim de 2 yillik sevgilim yengec burcu cok sevgi dolu romantiktir ama dramatiktir. Asiriya kacar.Eşim de kendim de bir yengeç burcu olarak bu yorumunuza katılmıyorum. Hiçbir zaman karamsar bir şekilde yaşamadık,tam tersi duygusal ve romantik bir burçtur yengeç
Depresif biriyimdir oldukça. Mutlu biri gibi de görünmüyorum. Takıntılıyım da maalesef :/ Şımarık olduğumu nasıl düşündünüz anlayamadım, sadece içinde bulunduğum durumla dalga geçebiliyorum. Hepsi bu..konuyu 10 sayfaya kadar okudum
öyle yazdıgınız gıbı depresif durmuyorsunuz?
öncellikle buna dikkat edin derim. yazdıgınız hıc bır cumlede bunu sezmedım.
hatat bıraz sımarık bıle oldugunu dusunuyorum
ılıskıne gelınce ben 27 yasındayım 37 yasındakı adamı kendıme yaslı bulurum
gerısını sen anla
Evet tükendim hemen. Bu ilişki neden bilmiyorum ama tüm takıntılarımı ortaya çıkardı.Neden bazı duygularınızdan emin değilsiniz. Bir an patron olduğunu düşünmeyin. Ne hissediyorsunuz
İşten neden çıkacaksınız. Tartıştınız diyemi. yoksa bu ilişki sizi yorduğundanmı.
Çok çekingen ve kafanız karışık geldi bana..
Seviyorsan anlaşıyorsan. İşini yapar evine gidersin. İlişkinide yaşarsın. zordur belki aynı yerde ama
Siz bir dengede tutmaya çalışacaksınız. Sanki zoraki bir ilişki yaşar gibi bıkmış tükenmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?