Bu gizli aşk beni yordu.

siz patronunuzla bir ilişkiye baslama kararı alırken ilişkinizdeki herhangi bir sıkıntının iş hayatınızı da etkileme ihtimalini zaten goze almıs oluyorsunuz.

arkadaslarınızdan cekindiginiz sey ne? aşkınızın yasaklıgı yazdıklarınızın neresinde?

flort donemindeki belirsizlikten oturu hemen paylasmak istememenizi bir nebze anlarım ancak pastahane koselerinde el ele, iş yerinde iki yabancı... (oynasın demiyorum elbette )

ustelik bu saklanmanın size kazandıracagı hicbir sey yok.
insanların "kotu" dusunceleri ne olabilir mesela?
patron fantazisi mi?
iliskiye baslarken bunun mesrulugunu kabul etmediniz mi zaten?
emin olmadıgınız ve bir yakınınızın basına gelse hos karsılamayacagınız seyler miydi? madem oyle neden yasıyorsunuz?
bu nasıl bir gozukaralık?
dusunmeyi bu denli bırakıyorsanız da yorumların aksine fazlasıyla duygularınızla hareket ettiginizi dusunuyorum...

Uff neden cekiniyorsun 23 yasındasın hıh o ise senden biraz buyuk ama asılamayacak yas farkı degil yani ...
kendine guvenmiyorsun sen ...

Neden bu kadar kızdınız anlamadım? Çok duygusalım evet ama aynı zamanda yanlış bir şey yapmadığım için de çekinmiyorum. Hala düşünebiliyorum yani. İşyerinde bilinse ve ayrılırsak durumunu çok düşündüm. Ki öyle de oldu zaten, konuşmama kararı aldım kendimce.
İnsanların kötü düşünceleri şu olabilir: benim çıkarlarım için ya da parası/gücü için kendimden o kadar yaş büyük biriyle beraber olduğumu düşünebilirlerdi.
Dışarıdan bakıldığında sizce de öyle görünmez miydi? İnsanlar böyle düşünsün istemiyorum. Ciddi bir durum söz konusu olduğunda bunu bilmeleri gerekir ancak ortada ciddi bir şey yok. Madem öyle neden bu ilişkiye başladım sorusunu yanıtlamıyorum çünkü sanırım bitirdim. Biraz daha güçlü olmam gerek sadece ve işten de yakın bir zamanda çıkmam....

Başlığa aşk yazınca aşk sandınız tabi :)) Başak burcuyum ve çok mutsuzum :)) Yengeçler de mi böyle yoksa?

başaklar da biraz karamsar ama yengeçler kadar olamaz sanırım :))) evet ondan sorma gereği duydum, kendileri aşkı eğlenmek mutluluk heyecan olarak görmek yerine trajediye çevirip karamsarlık içinde yaşar ve sevdiğine de sevildiğine de ikna olması çok zordur hahahah

orada bir calısan olsam "aa bak bak patronla sevgililer" diye fısır fısır konusmam,
yaş, para vb seyler icin birlikte yargısına varabilmem icin de iliskinizin detaylarını biliyor olmam gerekir, hadsiz cumleler de kurmam.
arkadasınız olsam, siz gelip soyleseniz "mutluysan ne ala... ancak iliskinde sorun olursa işini de etkiler dikkat et, alternatifini koy" diye de uyarırdım.

aslında sizin sahsınıza degil bu sorularım,
insanlar arkasında durmayacagı birsuru sey yasıyor sonra da bu dertten nasıl kurtulacagım diye dusunuyor,
neden en basında bunları dusunmuyoruz ki?
bazı seyler tecrubeyle ogrenilir, katılıyorum...
ancak her olaydaki konunun ayrıntıları farklı diye yeni yeni tecrube edinmeye de gerek olmamalı.

zaten sorununuzu cozmussunuz, kusura bakmayın, tum sayfaları okumamıstım.
biri biter, yenisi baslar.
onemli olan bu yasadıklarınızdan yapacagınız cıkarımlar ile hayatınızda alacagınız kararlar.

dilerim yeni iş hayatınız guzelliklerle dolu olur...

Bu iş yerinizdeki ortama bağlı olarak değişen bir şey, valla beni ilgilendirmezdi işlerini etkilemediği sürece, işi aşklarına kurban etmiyorsa banane yaw, sevenleri ayırmak bana mı düştü? Vardı öyle bir tanık olduğum bir örnek; evlendiler sonra da rahat ettik, adam sevgilisine daha yakın yaşta gözükebilmek için ilk başlarda garip garip saç stilleri deniyordu, biz de kıs kıs gülüyorduk, neyse sonradan saçla başla olmayacağını kabul etti, biz de işimize bakmayı sürdürdük Kadın tarafıyla zaten pek samimi değildim ben, konuşmalarda da bu konuyu ben hiç açmadım, o kadar yakın değildik, arkasından konuşmak da hiç aklıma gelmedi yani. Eğitimi vs. belliydi gidip tepemize müdür yapmamışlardı ilişkiye başladılar diye, aynı işi yapıp aynı maaşı alıyorduk. Millet benim arkamdan ne konuşur diye düşünüyorsanız, hareket etmemeniz daha iyi ama sizin örneğinizdeki başkalarına göstere göstere ilişkisini yaşayanlar "şanslı" değil. Siz de öyle olabilirdiniz. Ama kendinizle ilgili sorunları çözmeden o ideal ilişki birazcık uzak bir ihtimal.

Son düzenleme:
Çevrenin ne dediğini dikkate alıyorsanız zaten bitmiş bu ilişki.

Eşim de kendim de bir yengeç burcu olarak bu yorumunuza katılmıyorum. Hiçbir zaman karamsar bir şekilde yaşamadık,tam tersi duygusal ve romantik bir burçtur yengeç

Valla kardes o sirkette hangi pozisyondasin bilmiyorum.
Ablamin calistigi cooook unlu bir medikal vardi.
Sahibi de oldukca yakisikli, eğitimli, zengin bir adamdi.
Karisiyla tanisti ablam. Zaten sirketin sahibiyle de samimiydi. Meger karısı sirketin eski calisaniymis. Temizlik ve cay servisiyle ilgileniyormus. Güzellik olarak da ortalamaydi.

Neden bazı duygularınızdan emin değilsiniz. Bir an patron olduğunu düşünmeyin. Ne hissediyorsunuz
İşten neden çıkacaksınız. Tartıştınız diyemi. yoksa bu ilişki sizi yorduğundanmı.
Çok çekingen ve kafanız karışık geldi bana..
Seviyorsan anlaşıyorsan. İşini yapar evine gidersin. İlişkinide yaşarsın. zordur belki aynı yerde ama
Siz bir dengede tutmaya çalışacaksınız. Sanki zoraki bir ilişki yaşar gibi bıkmış tükenmişsiniz.

konuyu 10 sayfaya kadar okudum
öyle yazdıgınız gıbı depresif durmuyorsunuz?
öncellikle buna dikkat edin derim. yazdıgınız hıc bır cumlede bunu sezmedım.
hatat bıraz sımarık bıle oldugunu dusunuyorum
ılıskıne gelınce ben 27 yasındayım 37 yasındakı adamı kendıme yaslı bulurum
gerısını sen anla

10 yaş fark sence fazlamı
Senin eşinle yaş farkın yokmu (merak ettim yoksa senmi büyüksün kız)

Eşim de kendim de bir yengeç burcu olarak bu yorumunuza katılmıyorum. Hiçbir zaman karamsar bir şekilde yaşamadık,tam tersi duygusal ve romantik bir burçtur yengeç
Romantik degil demedim ki.. Benim de 2 yillik sevgilim yengec burcu cok sevgi dolu romantiktir ama dramatiktir. Asiriya kacar.

Depresif biriyimdir oldukça. Mutlu biri gibi de görünmüyorum. Takıntılıyım da maalesef :/ Şımarık olduğumu nasıl düşündünüz anlayamadım, sadece içinde bulunduğum durumla dalga geçebiliyorum. Hepsi bu..

Evet tükendim hemen. Bu ilişki neden bilmiyorum ama tüm takıntılarımı ortaya çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…