Neden bu kadar kızdınız anlamadım? Çok duygusalım evet ama aynı zamanda yanlış bir şey yapmadığım için de çekinmiyorum. Hala düşünebiliyorum yani. İşyerinde bilinse ve ayrılırsak durumunu çok düşündüm. Ki öyle de oldu zaten, konuşmama kararı aldım kendimce.
İnsanların kötü düşünceleri şu olabilir: benim çıkarlarım için ya da parası/gücü için kendimden o kadar yaş büyük biriyle beraber olduğumu düşünebilirlerdi.
Dışarıdan bakıldığında sizce de öyle görünmez miydi? İnsanlar böyle düşünsün istemiyorum. Ciddi bir durum söz konusu olduğunda bunu bilmeleri gerekir ancak ortada ciddi bir şey yok. Madem öyle neden bu ilişkiye başladım sorusunu yanıtlamıyorum çünkü sanırım bitirdim. Biraz daha güçlü olmam gerek sadece ve işten de yakın bir zamanda çıkmam....
orada bir calısan olsam "aa bak bak patronla sevgililer" diye fısır fısır konusmam,
yaş, para vb seyler icin birlikte yargısına varabilmem icin de iliskinizin detaylarını biliyor olmam gerekir, hadsiz cumleler de kurmam.
arkadasınız olsam, siz gelip soyleseniz "mutluysan ne ala... ancak iliskinde sorun olursa işini de etkiler dikkat et, alternatifini koy" diye de uyarırdım.
aslında sizin sahsınıza degil bu sorularım,
insanlar arkasında durmayacagı birsuru sey yasıyor sonra da bu dertten nasıl kurtulacagım diye dusunuyor,
neden en basında bunları dusunmuyoruz ki?
bazı seyler tecrubeyle ogrenilir, katılıyorum...
ancak her olaydaki konunun ayrıntıları farklı diye yeni yeni tecrube edinmeye de gerek olmamalı.
zaten sorununuzu cozmussunuz, kusura bakmayın, tum sayfaları okumamıstım.
biri biter, yenisi baslar.
onemli olan bu yasadıklarınızdan yapacagınız cıkarımlar ile hayatınızda alacagınız kararlar.
dilerim yeni iş hayatınız guzelliklerle dolu olur...