- 5 Şubat 2013
- 263
- 36
- 48
- Konu Sahibi Instant Crush
Son gelişmeleri de aktarmak ve fikir almak istedim sizden. Geçen hafta bu az görüşme gibi şeylere kızıp ne olacaksa olsun deyip ona kızdım ve hata yaptığımı söyledim. Yani onunla birlikte olarak hata yaptığımı söyledim. O da kızdırdığı için özür diledi ve peki o zaman hiç böyle bişey olmadığını mı varsayalım yoksa hiç birbirimizden hoşlanmadığımızı mı varsayalım dedi. Ben de cevap vermedim bu cevabına sinir olduğum için.(Whatsapp'tan konuşuyoruz bu arada)
Daha sonra işyerinde benimle çalışanıymışım gibi konuşmaya devam etti, hatta birkaç kez terslemeye çalıştı. Ben de günlerdir surat yapmaya çalışıyorum yani onunla konuşmamaya çalışıyorum ama olmuyor. İster istemez muhatap oluyorum. Sanki o düşmanımmış gibi bir havaya büründüm. Hemen "tamam" demesi hiç hoşuma gitmedi. Sizce nasıl davranmalıyım?
Daha sonra işyerinde benimle çalışanıymışım gibi konuşmaya devam etti, hatta birkaç kez terslemeye çalıştı. Ben de günlerdir surat yapmaya çalışıyorum yani onunla konuşmamaya çalışıyorum ama olmuyor. İster istemez muhatap oluyorum. Sanki o düşmanımmış gibi bir havaya büründüm. Hemen "tamam" demesi hiç hoşuma gitmedi. Sizce nasıl davranmalıyım?