• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM NEDEN BÖYLE❓❓

Ben aldattığını düşünmüyorum. Sadece sevmiyor. Ya da sizin anlatmadiginiz bir detay var. Sarılıp dokunup sevgi dolu davranan adam sabahin ilk saatinde bile cekil suradan gibi bir üslupla nasil yaklaşır?
erkekler erkekligine ya da adam oluslariyla alakali bir laf isittikleri zaman o kadini bir daha sevemiyorlar boyle birsey olabilirmi acaba diye de dusundum.yani herhangi bir olay arasinda sozlu olarak boyle birsey denilmis olabilirmi

Keşke bilsem keşke bişey dese. Kalbinde aklında bittiysem uzatmanın anlamı yok bitirebiliriz de dedim. Asla yanaşmadı
Onun yanasmasina gerek yok. Siz güzelce konustugunuz halde derdini soylemeyip tavrını değiştirmiyorsa ikaz etmeyi bırakıp uygulayacaksiniz.

Bilemiyorum ki, ben şunu da anlamıyorum. Bir erkek kadınına ne kadar süre cinsel anlamda uzak durabilir mesela. Erkekler çok farklı bunu ihtiyaç görüyor kadınlardan ziyade. Buna bile dayanabiliyor
her erkek oyle degil uzun bi sure yaklasmayabilir.benm bir komsum var kocasi evli bi kadina asik olmus yani delillerini felan gordum .adam kendi esine 4 senedir dokunmuyor eve ölü gibi girip cikiyor ruhu baskasinda.

Yok estağfurullah neden cahil olasınız , gözümde ılımlı sessiz sakin bir kadın canlandı sadece .

Üzgünüm o zaman tek çare kalıyor , fikrini sormadan ya kendine çeki düzen verirsin ya da bu iş biter demeniz lazım, ama boşanmayı göze alabilecekseniz olur bu da.
Onu da dedim herşeyi dedim ya ben adam takmıyor rahat.

Başkasindan etkilenmiş. Net
Burda telefonu ortada kimse yok eminim diye yazanlarin bir kac ay/sene sonra "aldatilimişim" konusunu çok okuduk o da yakalayabilenler.
Hic bir erkek durduk yere boyle olmaz. Hic bir iş, para veya baska stressler bu sekikde etki yapmaz. Sevgi bitince olur bunlar ve baskasindan etkilenme olasiligi yuksek.

Ne yapmalıyım peki
Çok açık değil mi? Bosanalim demeyeceksin avukata vekalet vereceksin eşyalarını topla anahtarı bırak evden git diyeceksiniz. 2 sene uzun süre. Bu dünyaya milletin suratini mi çekmeye geldiniz siz? Sizi sevmiyor hizmet ve düzenden de vazgeçmiyor gibime geldi. Evde konforlu yaşayıp surat asmak kolay kıçı evin dışında kalsın bence.

Boşanma davası mı açtınız yani daha önce?
Demekten ziyade icraatten bahsetmiştim.
2 çocuğuna çok ilgili babaları çocuklarına çocukları babalarına aşırı düşkün doğduklarında sadece emzirmedi her gece sabahladı. O kadar emek etti benim gibi. Bu durumda çocuklarıma bunu yapmak doğru olur mu bilemiyorum

Başkasindan etkilenmiş. Net
Burda telefonu ortada kimse yok eminim diye yazanlarin bir kac ay/sene sonra "aldatilimişim" konusunu çok okuduk o da yakalayabilenler.
Hic bir erkek durduk yere boyle olmaz. Hic bir iş, para veya baska stressler bu sekikde etki yapmaz. Sevgi bitince olur bunlar ve baskasindan etkilenme olasiligi yuksek.
Ben asla eminim demedim. Aksine soru yönlendiriyoruz... Başka ne türlü yapabilir diye? Story atmayı bile bilmiyor ben gösteriyorum. Sürekli kontrol yapıyorum. Başka nasıl olabileceğini soruyorum

2 çocuğuna çok ilgili babaları çocuklarına çocukları babalarına aşırı düşkün doğduklarında sadece emzirmedi her gece sabahladı. O kadar emek etti benim gibi. Bu durumda çocuklarıma bunu yapmak doğru olur mu bilemiyorum

Tamam anladım ben, boşanmak istemiyor ama düzelsin istiyorsunuz .

Düzelmez , yıllar içinde daha da şiddetlenir bu tavrı ama haberiniz olsun, onun için doğru zaman geldiğinde de , o emek ettiği(!) çocuklarını gözü görmeyecek bile.

Benim konunuza başka yorumum kalmadı, hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Ben asla eminim demedim. Aksine soru yönlendiriyoruz... Başka ne türlü yapabilir diye? Story atmayı bile bilmiyor ben gösteriyorum. Sürekli kontrol yapıyorum. Başka nasıl olabileceğini soruyorum

Siz dediniz demedim diyenler cok vardi.
Aldatilmak sosyal medyayla ortaya cikmis bisey degil soncta illa kullanmasi gerekmiyor. Bu adam işe de mi gitmiyor hic? Millet is yerinde flort yapiyor disari tasimiyor.

Eşiniz sizi sevmiyor olabilir. Yani illa ki insan olarak değer veriyordur ama duygusal olarak o çekim, arzu vs yok. Duyguları bitmiş olabilir. Veya duyguları hiç olmamış numara yapmış da olabilir. Bunların hepsi olasılık dahilinde.

Bir erkek sevmediği kadınla ilgilenmez, merak etmez, kendine bir dünya kurar orada takılır. Ve en önemlisi en ufak bir şeye bile tahammül edemez. Belki yıllar içinde kötü bir şey olmadığı halde duyguları bitti. Belki sizinle mantık evliliği yapmıştı. Artık evlilik yıllandıkça tahammülü iyice bitti. Hepsi olabilir.

İşyerinde tanışıp mı evlenmiştiniz? Bu olasılıkların hangisinin doğru olduğunu anlamanız için eşinizle acilen çift terapisine gitmeniz lazım. Daha kaç yıl böyle sevgisiz kağıt üstünde evlilik geçireceksiniz? 2 yıl olmuş bile..hiç çift terapisine gidelim demediniz mi?

erkekler zamanla ve hayat koşturcasıyla bazen bu moda girebiliyorlar, hemen bizim gibi sürekli sarılalım, mıçmıç olalım moduna giremiyorlar bence. bizimkide bazen soğuyor bazen ısınıyor :D romantikliklerini her dakka koruyamıyolar yani.

erkekler zamanla ve hayat koşturcasıyla bazen bu moda girebiliyorlar, hemen bizim gibi sürekli sarılalım, mıçmıç olalım moduna giremiyorlar bence. bizimkide bazen soğuyor bazen ısınıyor :D romantikliklerini her dakka koruyamıyolar yani.
Genelleme yapmayın. Şu mıç mıç kelimesinden de vazgeçin. Birbirini seven çift mıç mıç da olur tıç tıç da.
Bizim kadınlarımız niye böyle ya. Erkekler soğuyup uzaklaşınca hemen kendilerini avutmaya başlıyorlar. Yok mıç mıç olunmuyor vs. Erkek de bir insan. O da duygu barındırıyor. Seven kişi neden soğusun neden mıç mıç olmasın?

Ne yapmalıyım peki
Çok yakini olan birinin onu konuşturması lazım. Ya da hayatında olup bitenleri bilen biri vardır. O kişiden öğrenmeniz gerek.
Çift terapisti işe yarar mı bilemiyorum. Sevgi bitmiş ya da aldatma varsa çift terpisti sihirli deynek taşımıyor.

Her defasında çıkıştım ki ben öyle altta kalacak cahil bir kadın değilim. Sesimi yükselterek tepkimi hep verdim. Ama sessiz hiç umursamıyor bile. O kadar değişik ki suçlu siz oluyorsunuz

Benim aklıma şey geldi. Yüksek ihtimalle cinsel olarak veya duygusal olarak sizin ona ilginizin olmadığını düşünüyor olabilir mi? Çünkü en başta bambaşka bir adammış. Etki tepki olayı gibi düşünün.

Benim aklıma şey geldi. Yüksek ihtimalle cinsel olarak veya duygusal olarak sizin ona ilginizin olmadığını düşünüyor olabilir mi? Çünkü en başta bambaşka bir adammış. Etki tepki olayı gibi düşünün.
Aksine yaaaaa😥 ben aşırı ilgiliyim küssem dayanamam evet bazen fevri olabiliyorum ama o çok ketum inatçı kindar

Back
X