• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM NEDEN BÖYLE❓❓

Ketum biridir. Benim aile tarafım beni atıp hep onu tutuyor kardeşlerim beni aramaz onu arar. En çok benim aileme gideriz asla hayır demez hepsine çok sevgili ilgili. Kardeşimin iş kurmasında falan en büyük destek eşimdi. Keza diğer kardeşime. Amcama krediler falan. Bana karşı sevgisi bitti ise neden hala aileme destek ben anlamıyorum.
Çünkü kendini hala değerli hissettiği ve maddi ve manevi olarak kanıtlayabileceği, değer alıp verebileceği bir cephe orası.

Sizinle olan ilişkisi ise ciddi zarara uğramış. Zor anlarda sarfettiğiniz fikirleri değiştirmek isteyecek kadar önemsemiyor artık sizi. Bu aynı zamanda sizin gözünüzdeki kendi yetersizliğini fena anlamda alıp kabul etmesini gerektirecek çünkü.

Para biriktirmesi veya çok istediğiniz 40 bin tl'lik hediyeyi alması da şuan ilişkideki değer dengenizi stabil tutma çabasından.

Hani otelcilik mi demiştiniz? Size açık olmaması bencilce ama bütüne bakınca hepsi birer sürdürme şekli.
Ama birşeyler fena halde tükenmiş.

Eğitimlerde vs denk gelsek ayda yılda bir onda da ben işyerinde karı koca ilişkisi konusunda çok katıyım selam bile vermiyorum.
Neden? Gunluk hayatinda da boyle kati davraniyor olabilir misin etrafina ve en onemlisi esine? Farkinda olmayabilirsin bu durumu. Baksana sirkette esine rastlasan ki ayni yerde degilsin kirk yilin basi gorucen belki, selam bile vermezmissin.. Bunu meziyet olarak goruyorsun bir de belli. Bence is dunyasiyla ilgili de sorunun olabilir. Is dunyasi boyle kati kurallarin oldugu bir yer degil artik, geleneksel kafalar geleneksellikte inat eden sirketlerde kaldi. Ayni is dunyasindaki tutumun gibi sen hayatinin her tarafina - senin buyuk ihtimal disiplin diye tanimlayacagin - bi duvar cekmis olabilirsin farkinda olmadan.
Fevriligini geciyorum, hepimiz biraz fevri olabiliyoruz zaman zaman..
Ama diger durumlar dkkkatimi cekti benim. Mesela "konumumu farkinda" lafi... bu da bana ilginc geldi. Kimse sana bununla alakali bi sey sormamisken sen gelen bir soruyu da "isyerindeki pozisyona" getirdin. Ya da iste oradan ornek verdin...
E bir de harcama da sendeymis vs. Evde kati, kuralci, dominant bir karakter sergiliyor olabilir misin?
Esin bu hayattan yani senden, seninle evli olmaktan sogumus olabilir. Sikici geliyor olabilir bu yasadigi hayat ona su haliyle.

Veya hayatinda biri de olabilir tabii ki.

Neyse buna ancak bosanma davasi acip son verebilirsin. O zaman (bosanmak istemeyecektir cunku kurulu duzenini bozmak istemez) seni ikna icin nedenlerini anlatacaktir.

Bir de cogu kisinin evliligi belli bir yildan sonra boyle oluyor. Hele 2 cocuk sonrasi. Rutin bir durum da olabilir yasadigin sey. Baska kadinin dikkatini cekmez, senin cekmistir. Kimi kadinlar "babamiz" falan der hatta kocalarindan bahsederken cok guluyorum onlara.. onlar mesela kocalarini hayat arkadasi olarak gormuyor, eve para getiren insan olarak goruyor. Iste sen onlardan farkli olunca bu - aslinda cogu kadinin yasadigi surec - senin dikkatini cekmis de olabilir.

Back
X