Bu gnleri grmek iin evlenmemitim :(

canım hemen vazgeçme düzelir ya ortada dayak filan yok değilmi eşimde öle hemen sinirlenir herşeye ama sonra pamuk gibi olur çok seviyorum onu yaaaaaaaaaa

daha yeni bir evlilik ve malesef evliliğin en tehlikeli dönemleri,,,,,

bunlar aşılmayacak konular değil canım,,,herşeyin ilacı zaman,,,şu yaşadıklarını inan yaşayan okadar çok kişi varki,,,sana tek diyeceğim sinirli olduğu zamanlarda üzerine gitme boşver bak bu şekilde hem sen hem o üzülüyor,,,

yazmışsınya sonra pişman oluyor inan bu yaşadıklarına yabancı değilim o yüzden biraz tepkisiz kalmayı dene olurmu .....inşallah herşey yoluna girer bebeğim,,,allah yuvalarımızı daima sevgiyle bağlılıkla tutar inşallah,,,,

hoşçakal........

kaydirigubbakcemilecanım benim yaaa 5 ay kısa bir süre değilki ya nie böyle yapıyor.ama şuna dikkat et asla böyle birinden şimdilik bir çocuğun olmasın o zman tam yanarsın bırak git dicem ama oda kolay değil ya bir evlilği bitirmek kolay değil tabi böyle bir insanı çekmekte kolay değil.bence şimdilik biraz daha bekle evlilğni kurtarmaya çalış baktın olmuyor hala aynı bırak çek git canım ya ama zman zarfında asla çocuğun olmamasna dikkat et allah yardımcın olsun[/QUOTE] erkeklerin çoğu böyle benimkide evlenince değişti ufacık meselelerde cam kapı indiriyor şimdilerdede cam yerine boğazıma yapışıyor ama sabırla düzelir diye çabalıyorum
kaydirigubbakcemile

ilk zamanlar bunları inan herkes yaşıyo canm..çünkü nekadar flört yaşarsan yaşa(uzun süre)tanıyamıyosun aynı evin içinde yatağın içinde olmayınca..kimse dörtdörtlük diill..mücadele vereceksin..evlilik bu maaleseff..erkekler bu konuda tembeller bize düşüyo canmm..bak herşey düzelicekk..sonrasında mutlu olacağının garantisi varmı ayrılsann..sabır sabırrrrrrr arkadaşım

yaşadıklarım yaşayacaklarımın garantisiymiş gibi geliyo.peki ben aceleci davranıp bitirmek çözümüne gidiyorum diyelim,ama onun arkadaş çevresi dahil neden hiç kimse ondan adam olur dön diyemiyo.ben onun gururnu ve egosunu tatmin edip,ailemi ezip gidicem sorunları ve istenmediğimi bile bile,içimdeki geçmemiş,geçirilmemiş,geçirilmek adına bi adım bile atılmamış halde, ya benim bu halim bizi mutlu etmeye yetecek mi?
elimnden geleni kendime göre zaten yaptım,ama ugrunda mücadele etmeye degecek ufacık bi ışık görsem gidecem peşinden.öle paramparça edip de,karşıdan gel demek midir kocalık?
değişmicek diyo,senin ailenle görüşmücem de dio.ve eşylarımı aldım bi kere.şimdi kurmuş yine bi ev.ama ailen getirecek ben almam gelip eşyları dio.sonra da mesafe koyacaz diyo.o mesafe nasıl konulacak onun ailesi ve yuvamızı yıkan annesi dibimizde olacakken.gurbetliği çekmeye deger mi?
1 ayda hastanelki olduysam,saglıgım bozulduysa,ana agzıyla yuvam yıkıldıysa,ya sonrası?deger mi?bi sürü yaşanmamışılık da cabası.içimdeki uhdeler taştı.saygıyı da yitirdik.güven zaten yok.en güzel en tatlı olası gereken zamanlarımızı yaşayamadık.ortak hiç bir anımız da yok...
ve ben davayı açtım.2 ay sonra ilk duruşma.hala çaba yok.
sen istediğin için açtın diyor,ben sadece lafta söledim,seni kaybetmeyi göze alsaydım ben açardım aç aça davayı,boşanalım derken diyor.
ama 4 ay bekledim ailemin evinde. hiç bir gelişme olmadı.daha ne kadar eriyebilirdim ölee onu bekleyerek?

Canım en doğru olanı böyle düşünmen..Zaman her şeyin ilacıdır..

yeni evliliklerde böyle şeylerin yaşanması doğal.bi süre sonra herşey yoluna girer canım.çok fazla kafana takıyosun sanırım.acaba eşine ters gelen şeyler mi yapıyosun.çok sinirlendiğini yazmışsın çünki.belki de işyerinden ya da ailesinden kaynaklanan gerginliği vardır eşinin.biraz sabret ve ılımlı davranmaya çalış.emin ol her şey yolunagirecek

guselim bidaha sana defol git derse .. sen defol git de.. ne demek yaa onunla son kez konuş ve eğer böle yapmaya devam ederse ona yolu gösterr... senın gibi bi kızı bulmuşta bunuo .. bazı erkekleride anlamıomm .. Allah sabır versin cnmm

arkadaşa katılıyorum iki farklı insan bir arada uyum saglamak zaman alacak

ama şünu söyleyim nasıl alışırsa öyle gider degiştirmeye çalış tatlılıkla anlat tehtit et ama anlamasını sagla
benim anladıgım erkek hakimiyetini kurmak istiyor ewde çogu ewlilkte bu olur bence .. erkek kendini ewlilikten sonra başka görüyor sanırım kadını kendine mahkum sanıyor öyle olmadıgı anlaması lazım ..

çok güzel hayaller çok büyük beklentiler üstüne kuruluyor evlilikler
ama bazende böyle olabilliyor
ama bence son bir şans daha verilebilir
çünkü çok yenisiniz
belki evililiğin ağır yükünü kaldıramamış olabilir.yani o öyle düşünüyor olabilir.
bir kez daha dene

cnm çok üzüldüm senin adına kesinlikle ya kalıp savaşmalısın ya çekip giderek yokluğuyla savaşmalısın AMA ASLA KABÜLLENMEMELİSİN

burada yazıştığım tüm arkadaşlarımın hem 8MART DÜNYA KADINLAR GUNUNU hemde KANDıLNı KTLUYORUM..Tüm güzelikler bizimle olsun

evliliğe alışmak zaman alır..iki tarafın farklı huyları vardır elbette ve ortak yaşama başlanır..bu durumda iki taraf da kendi istekleri olsun diye direttiğnde sürmez ve biter..
o yüzden biraz alttan almak herşeyi büyütmemek her lafa çekip gitmemek gerekir.
tamam,bazı konularda artık yapacak bişey yoktur ve en doğru olan gitmektir ama yıllar geçmemişki..
herşey yaşanıp bitmemişki..tanıma süreci uyum süreci bu...olmadığına 5 ayda karar verilemez yürümediğine..yıllar geçse tamam denedik olmadı dersin ama bence bu evliliği yıkmayın bu kadar kolayca..

canım bende gönülyarasına katılıyorum,8 yıllık evliyim yinede kavgalar oluyor .onlarda evliliğin tadı tuzu.ilerleyen zamanlarda çocuklarla ilgili kavgalar oluyor.hayat böyle devam ediyor.

zaman herşeyin ilacı,sabretmeliyiz diyoruz da, bazen acizlik oluyor bu.en güzel geçmesi gerken zamanlarda,daha yolun en başında,en söylenmemesi en yapılmaması gereken şeyler yaşanınca,insan yarınlarına sabır ve umutla güvenle bakamıyor malesef.
o bahsedilen sağlam temeller değil de çürük demirler üstüne dökülen kumlar oluyor yuva..
balık baştan kokar diyorlar ya,yaşayabileceğim en uç kötülükleri gördüm ben.kocam ve ailesinden.hem de ortada hiçbir şey yokken.hem kendi ezdi,hem ailesine ezidrdi.sorun oglunu paylaşamamak sadece.zorla mı evlendim,bu günleri görmek için mi evlendim demeden edemiyorum.her gün bi öncekinden daha fazla aşılan had yorup sogutuyor insanı..
savaşmak için evlenmedik ki,sebepsiz ve gereksiz bir mücadelede gözüm yok ki?
malesef vazgeçtim ben.şimdi mutlu muyum,sdece üzgün,ama sadece huzurluyum...
yıllarımı veremezdim,saglıgımdan tutun da herşeyime kadar verdiğim adam mücadele etmeye degecek biri gibi dursaydı yanımda sapasağlam sonuna kadar dayanırdım.sana deger deyip yola dewam ederdim.ama tek çaba görmediğim için açtım davamı...
hepimizin hakkınd hayırlısı neyse o olsun..

Arkadaşlar uzun süredir girmemiştim siteye yazdıklarınızı tek tek okudum hepinizin yüreğine sağlık çok teşekkür ederim desteğiniz için.Bu olaydan sonra bir olay yaşadık ve ilk kez bana bukadar içten konuştu neden bana zıt gittiğini anlattı bende çok şaşırdım ama nedeni ona karşı suratsız olmammış soğuk davranıyormuşum bende tamam ozaman ben sana artık böle davbranmıyayım sende bana böle davranma dedim söz verdik yaklaşık 2 aydır aramız çok iyi ilgisi merhameti artttı sanki, ev işlerinde bile yardım ediyor :) inşallah böle devam eder kızlar.Umarım sorunu olan arkadaşlarında en yakın zamanda düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…