- 9 Temmuz 2008
- 1.426
- 320
- 163
- Konu Sahibi sakadegilinangidiyorum
-
ilk zamanlar bunları inan herkes yaşıyo canm..çünkü nekadar flört yaşarsan yaşa(uzun süre)tanıyamıyosun aynı evin içinde yatağın içinde olmayınca..kimse dörtdörtlük diill..mücadele vereceksin..evlilik bu maaleseff..erkekler bu konuda tembeller bize düşüyo canmm..bak herşey düzelicekk..sonrasında mutlu olacağının garantisi varmı ayrılsann..sabır sabırrrrrrr arkadaşım
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim yorumlarınız önerileriniz için.Bu olay olalı 4 gün geçti eşimin davranışları bana karşı gayet yumuşak birde inanabilsem bir daha yapmayacağına.Gitmekte kararlı olmama çok üzüldüğünü söyledi kendince gönlümü almaya çalıştı bende ters davranmadım ama pekte yüz vermedim.Bazı sorularınız olmuş aklıma geldikçe söyliyeyim ben 24 eşim 29 yaşında ben mali müşavir stajeriyim işimde başarılı kendi ayaklar üstünde durabilen biriyim ailem her zaman destekçim eşim ise bi şirkette çalışıyor gerçekten çok emek verdim bu ilişkiye ve seviyorumda bu yüzden sabrediyorum belkide kendi vicdanımı rahatlatmak istiyorum elimden geleni yaptım demek istiyorum.Eşiminde beni sevdiğine inanıyorum ama anlayışsız merhametsiz kırıcı tavırları olunca düşünüyorum sevgi böle olmamalı burda bir yanlış var.Uyum süresi diyorum artık ve sonunun iyi olmasını ümit ediyorum ve kesinlikle çocuk düşünmüyorum şuan.Hepinizi çok öpüyorum çok saolun
Yeni evlisiniz orta yolu bulmak zor olabilir biraz anlayış ve saygı istedigini tatlı bir dille anlat ona..
Hersey yoluna sokmak biraz zor2 yılda anca oturdu benimki ..
İki ayrı insan evin içinde çok farklı kişilikler oluşturuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?