Bu gnleri grmek iin evlenmemitim :(

Canım bu erkekleri anlamak çok zor...
Bu kadar asabi olmasının altında başka nedenler olabilirmi?
Benim eşimdede olur dönem dönem, olur olmadık şeylere sinirlenir..
Ama sonradan anlarımki işle ilgili problemler..
Bana söylemesede eve yansıtıyorr...
Belki seninkide öyledir, tamam sık yapması bu olasılığı düşürüyor ama yinede bir konuş derim..
Erkekler kapalı kutudur..

benim eşimde çok sinirli bir insan.ben 7 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk 2 yılında benim eşimde her büyük tartışmada beni evden kovardı bavulumu bile hazırlardı.birazda o dönem cahillik vardı.erkekler malesef evliliğe kadınlardan daha geç alışıyolar bir yuva kurduklarının farkına daha geç varıyolar.ben hep sabrettim alttan aldım.
şimdimi eşim kesinlikle eski hatalarını yapmıyor.eskisi kadar sinirlide değilk tabi cahillik dönemide geçti evliliğimizde oturdu.ben sadece biliyorum kolay değil ama eğer eşini seviyosan sabret derim ama asla giderim deme erkekler tehditi asla sevmez.eşinin keyifli olduğu zamanlarda tatlılıkla konuş ne kadar kırıldığını bir daha böyle birşeyi duymak istemediğini söyle.eğer eşinde bir anormallik yoksa inan bana 1 yada 2 yıl içinde düzelir
ama işin zor canım çok sabır istiyo bende o sabır vardı şimdi çok şükür iyiyim eşim gözümün içine bakıyo inşallah sende en kısa zamanda huzurlu günlere kavuşursun

unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.sabreden dervişde her zaman muradına erer
tabi karar senin ALLAH YARDIMCIN OLSUN

canım benım....anlayabılıorum senı...ılk ewlendıgımız yıllarda bızde oyleydık..ne wadıreler atlattık kac kere bosandık kac kere barıstık lafta...ama pes etmedık hiç.we 1 yıl içinde duseldı hersey we sımdı 4.yılımızdayız...efet erkekler kapalı kutu gıbıler,sen kesfedeceksın yoksa ole kendılıınden derdını anlatanı zor bulunuo...konusmayı denemelısın bence...sole al karsına konuss...gusel bır sofra hazırla ..we bekledıklerını we bulduklarını anlat ona...ancak konusa konusa cozebılıo ınsan.Allah Yardımcın Olsun CANIM.....

herbirimiz aslında aynı beklentilerle evlendik...
ama kimimiz kavustu beklentilerine kimimiz malesef kavusamadı...
ve daha cok yeniymişsiniz uyum süreci dedikleri evre...
yani hersey düzelebilirde...
benim sana tavsiyem ilişkiyi en az zararla bu evreden geçirmen...
umarım bir daha böyle olaylar yasamzsın...
bu zor zamanlarını cabuk atlatman dileyiğle

olan biz kadınlara oluyor hep bu evrelerden geçerken,
hagi erkek oturup ağlıyor derdinden,tartışmadan..
ne diiyiim Allah yardımcın ve yardımcımız olsun

Dur canım ya nereye gidiyorsun mont alarak bavul toplayarak.
Bak ben sana söylüyorum bu çocuk seni seviyor , sevmese biranda pişman olup sana dur demez , giderken..
Henüz çok çok yeni bir evlilik , şu an beraber yaşamaya alışıyorsunuz , o bekar olmadığının sorumlulukları olduğunun farkına varıyor , yapmak , düzeltmek , onarmak istediği yada hayalini kurup henüz o hayalle karşılaşamadığı durumları düzeltemediğini görüp sinirleniyor , en yakını olan sana patlıyor..
Bu aşamaları çoğu evli çift geçiriyor , sizde yaşayıp , ağlayıp , kavga edip , tartışıp , üzülüp atlatacaksınız mutlaka.
Ben eminim sende pişmalıklar hissediyorsun ara sıra ama an geliyor ki diyorsun bu adam beni seviyor diye.
Olur böyle şeyler henüz evliliğiniz oturma aşamasında bu yüzden sancılı geçiyor bu dönem , Allah başka dertler vermesin.
Öyle alıp başını gitmek falanda yok , unut bunu.
O sinirli ortamdan uzaklaşmak zorunda hissediyosanız da gidecekse bırak o gitsin.
Kanunlarda da gidenin suçlu olduğu yazmakta bu arada dip not

Evliliklerin ilk dönemleri,eşlerin birbirlerini tanımaya başladığı bir süreçtir.İstediğiniz kadar flört edin yada nişanlı kalın,aynı evi paylaşmadan eşinizi tam olarak tanıma şansınız olmaz.Evlendikten sonra ortaya çıkan sorunlar bezginlik yaratabilir fakat nacizane tavsiyem,ya yol yakınken dönün,yada bu süreci yüz göz olmadan atlatmaya çalışın.

ne yani klipmi çeviriyosun ki...
hiç anlamıyorum şu erkek cinsinide,önce kovar sonrada kolundan tutar...
madem evlilik terapisti fikrini kabul etmedi;o halde terapi işi sana kaldı canım...:mymeka:

benim evliliğim kadar senin flörtün olmuş,beş sene az değil...karşına al,yüksek sesle değil asla,sohbet edercesine tüm kırgınlıklarını ve yaşanmışlıkların sendeki tahribatını anlat...aynı şeyleride ondan iste,yani sendeki beğenmediği yönleri,sebepleri araştır onda...bak bakalım kendi özeleştirini yapınca farketmediğin şeyler olacakmı...birazda şu sıralar tepkisiz kal birşeylere bakalım...üzerine gitmediğindede aynınımı yapacak davranışlarının...ya egemenliğini koyma çabasında eşin,yada bekarken olduğu rahatlığı arayıpta bulamadığından cozuttu bu aralar...
genel itibarıyle erkekler,vücutları alışsa bile kafaları anca alışıyor evliliğin tanımına...
allahtan sinirli değilim demişsin,bu durumda sözlü mulakat sonrası geriye yetenek sınavı kalıyor arkadaşım...
umarım iyi neticeyle son bulur yaşadıkların...a.s

Ah su huysuz erkekler..
Seytan tüyü var bunlarda galiba, insanin kanina giriyorlar, sonrada kendi kanimizi agzimizdan burnumuzdan cikartiyorlar.
Merak ettigim bir husus, esin daha öncede mi agresif biriydi?

Bence ayriligi düsünme daha cok yenisiniz, alisma süresi bu.
Egitilmeyi bekliyor esin, zamanla egitecegine inaniyorum arkadasim, biraz sabir.
Yaptigi hakaretlere karsi susma, sustukca arsizlasir.

Ilgini cek üzerinden ve bakimli ol herzaman. Valla erkeklere karsi en güzel iki silah )

üzme kendini, sadece tekrarladigi bu huysuzluklarin sende biriktigini ve birgün arkana dahi bakmadan gidebilecegini söyle, bunu hissettir. Sensizlik neymis düsünsün biraz, belki akli basina gelir.

biraz bekle istersen olmazsa ayrılık en son çare olmalı kim bilir evlenebilmek için ne kadar uğraştınız

yalnış yönlendirme yapmayalım lütfen...
ayrılık son çare olmalı..
savaşmalı insan evliliği için...
Al karşına tatlı dille konuş canım...
muhakkak bir orta yol bulunacaktır..
sizin daha çiçeğiniz burnunuzda hiç yakışıyormu ayrılık lafı ağzına....

acaba kafasına takılan ya da sana anlatmadıgı (anlatamadıgı) bır sorunu mu var kı? çunku daha cıcım aylarındasınız... ınsalllah hersey bıran once duzelır... cunku hayat bırbırımızı uzup ıncıtmemız ıcın cok kısa ve gercekten degmez.... hıc bır seyın yapacagımıza daır garantısı yok.... ınsallah aranız bır an once duzelırde herkesın ımrenecegı sevgı ve saygı cercevesınde bır yasantınız olur arkadasım..... sevgıler...

arkadaşlar niye korkuyorsunuz evlilikten, herkeste aynı olacak diye bir şey yok ki. kişiyle, kişilkle alakalı bir şey. hem evlenince kimse değişmiyor sadece içinde olan gün yüzüne çıkıyor. aşkın gözü kör yaaa, evlenene kadar huyunu suyunu bilsekte aman o bağımalar, o kıskançlıklar, o höt zöt demeler nede hoşumuza gidiyor. evlenince sadece kafaya dank ediyor. benim şahsi fikrim böyle . (evlendikten sonra maddi sorunlar vb. gibi dış etkenler sonucu pskilolojisi bozulmuş vakaları ayrı tutuyorum tabi)

şimdi koonu sahibi arkadaşım hemen öyle valizi toplamaylada olmaz bu iş. birbirinizi tehdit ederekte bir yere varamazsınız. adam sinirliyken , kızgınken sen giderim dersen sana diyeceği tek şey defol olur. öyle bir anda sakinleştir , kendinede hakim ol . daha sonra eşref saatinde al karşına konuş. evlenirken ki beklentilerini, geleceğin için hayallerini, beklentilerini anlat. ademoğluysa anlar, yoksa baktın 1-2-3 anlamıyor.tutuştur valizi eline, sen defol de. (son kısımda ciddiyim)

yazını okurken çok tanıdık biri geldi aklıma eşimmm senin gene bişley deil ben 6 aylık hamileyken bi iş kurmak istedi benimde alanım muhasebe oldugu için ona sorunlar çıkıcagını olmıycagını söledim bana sen beni desteklemiyosun boşanalım dedii
evlendik evimiz hazır falan 3gün sonra düğün var biz birbirimize girdik beni dövcek aklınca sinirlendirmişti beni bende giyindi,m anneme gidiyodum saldırdı gidemezsi,n de falandı
dogumdan 5 gün sonra annesini saygı göstermiyomuşum boşanalım mış bende bişi demiyom artık alıştım bırakıyom kendi kendine konuşuyo siniri geçincede bende unutmuş gibi yapıyom kulak arkası ediyorum çünkü çok sinirli sinirli oldugunda üstüne gitmemek lazım tamam de hehe de geçç herşey dilinde onların canım ,
bu arada kaç yaşındasın eşin kaç yaşında
ben bide cins konuşurum biraz eli maşalıyımda deliriyo konuşmama o yüzden bi sorun oldugunda msj atıyorum veya mektup yazıp cebine koyuyorum öle öle düzeldi bizim konuştukmu kavga çıkıyo genelde ama zamanla değişiyo merak etme yeni evlisiniz borç harç değişiklik zorgelmiştir bu kadar sıkıntı etme konuşmak istersenden özelden msnimi gönderiyim konuşuruz

erkeklerden nefret ediyorum........................................................................................................

canım evliliğn ilk bir yılı birbirini tanımayla alışmayla geçiyor.ben balayının evliliğin ilk zamanları olduğuna inanmıyorum.bence birazcık sabret ve alttan al senin bu anlayışın karşısında umarım oda yumuşar ve evliliğin sevgi ve saygı gerektirdiğini anlar.haberlerini bekliyoruz.....

aynı bizi anlattın arkadaşım ....
bende yeniyiz diyerek sabrettim....
okadar çok değiştim ki mutlu olabilmek için....
şimdi kendime şaşıyorum artık bu ben miyim diye....
cevabını bulabilseydim inan sanada söylerdim ama bilmiyorum....
ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…