- Konu Sahibi sakadegilinangidiyorum
-
çok saolun arkadaşlar desteğiniz için severek evlendik biz 5 yıl sürdü ne zorluklarla kurduk yuvamızı ama çok kolay harcıyo herşeyiçocuk kesinlikle düşünmüyorum şimdi bu kadar bahane bulabiliyor çocuk olduğunda düşünemiyorum ve gerçekten bana hiç yardımcı olmuyo çalışan bir bayanım ama herşeyi ayağına istiyor hadi bunlarıda göz ardı edeyim diyorum ama bana bağarması evden kovması beni çok incitti şimdi pişman üç gündür gönlümü almaya çalışıyor ama alamayınca yine bağarmalar sen kincisin demeler.Bi kez daha yaşanırsa ayrılacağımı söledim sen bana rest çekemessin dedi (
ahhh be güzelim 5 yıl sürmüş ilişkiniz evlenmeden önce.. hiçç mi anlamadın ? Hiçç mi onun böyle olduğuna dair işaret vermedi ?
ahhh be güzelim 5 yıl sürmüş ilişkiniz evlenmeden önce.. hiçç mi anlamadın ? Hiçç mi onun böyle olduğuna dair işaret vermedi ?
güzelim sizinki 5 yıl sürdü bizimki 6 yıl.. ama aynı çatı altına girdin mi valla 360 derece dönüyolar bunlar mirmirmirmir
2 yıl da ancak otururmuş evlilik4 ayım kaldı benım 2 yıla mirmirmirmir
baktım durum hala aynı yapacak bişey yok vallakafamçokkarıştı
evlenmekten korkuyorum artıkk..
bu erkeklere neler oluyo yaaa erkeklik namusun olan bi insanı ezmekmı incitmekmii saymamakmı erkeklik kırıp dökmekmııı sayıp sövmekmıı...
cidden durumuna çok üzüldümm allah sabır versinn...
sen anlatırken kocamı ilk zamanlarını gördüm şu an 1.5 yıllık evliyim 9 aylık hamileyim daha düne kadar onulmaz sıkıntılar çektim 3 aylık hamileydim sırf erkekliğini ispat için eşşek sudan gelinceye kadar dayak yedim ailemin yanına gittim onuda yaşadım ailede kalmakta çok zor allah kimseyi baba evine bu şekil göndermesin sonra geldi aldı niye gittin diyeceksin mecburdum artık kendimi geri çektim ne ailesiyle ne kendiyle saldım çayıra mevlam layıra ne mi oldu şu anda yaptıklarından hala kendine yedirip pişmanlığını söylemesede o ilk zamana göre daha iyi şükürediyorum bu hale geldiği için umarım sende zararsız ziyansız hakkında ne hayırlıysa onu yaşarsın
Allahım yardımcın olsun.bunların aynılarını ben de yaşadım daha 2-3 aylık evliyken.kaç defa evden kovdu,kaç defa defol seni istemiyorum dedi.gitmedim hem de özür bile dilemedi pişman olmadı asla.bak senin eşin en azından pişman oluyormuş.ben 1 buçuk yıllık evliyim ama boşanmak üzereyim hakaret ecden kovulmalar ve üstüne bide şiddet yani olabilecek en kötü olayları yaşadım.umarım sen bunları yaşamazsın canım.biz bunlar için evlenmedik tabikii,değer görmek mutlu olma bizim de hakkımız şimdilik sabret derim ben baktın değişmiyor daha farklı yolar denersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?