Bu gnleri grmek iin evlenmemitim :(

allah lolaylik versin cnm ya cok uzucu bi durum.yeni evliyken insan bir birini pek cozemiyo bence zaman tani cunku bi yuvayi yikmak o kadadabast olmamali

daha yeni evlisiniz aslında butür sorunlar yaşanmamalı ama bazı insanlar evliliğin sorumluluğunu almakta zorlanabilir adaptasyon sorunu yaşabilir inşalah sabrının ve anlayışının sonucunu en kısa zamanda alabilirsin cnm

Evliligin ilk aylarinda yillarinda sorunlar olabiliyor adapte donemi yasaniyor.ne kadar uzun sure flort etmis olsaniz bile ayni evde yasamaya baslamadan once huyunu suyunu gercekten anlayamiyorsun.

insallah duzelir daha yeni evlisiniz zaman taniyin birbirinize.hepimizin sykintili donemleri oldu ama cok sukur sabr edip sorunlari konusarak hallederek asilmayacak bir durum yok.

evlilik buyuk sorumluluk, fedakarlik guven isteyen bir kurum. herkes evlenebilir ama herkes evli kalamaz .yani demek istedigim yuvaniz da iyi gunde kotu gunde herzaman birbirinizin yaninda olursaniz omurboyu surer evliliginiz mutlulugunuz.

omurboyu mutlu olmaniz dileigiyle

ahhh be güzelim 5 yıl sürmüş ilişkiniz evlenmeden önce.. hiçç mi anlamadın ? Hiçç mi onun böyle olduğuna dair işaret vermedi ?

Oooofff böylesi zor durumlarda ne dieceğimi bilemiyorum canım:1no2:
İlk zamnalarda bizde çok zorlandık aynı evde yaşamak çok farklı alışmak uzun sürüyor erkekler için Çok üzgünüm çoook
O nedenle zor geçiyor daha çok yenisiniz
Ama çok zor kırıcı ve üzücü şeyler yaşamışsın
Bizde yaşadık dedim ya böyle değildi
işte her erkekde farklı çıkıyor demek ki ortaya
Mesela benim eşimde hiç bişeyini paylaşmazdı...
Bi gün ona şaka olsun diye onun eşofmanını giydim benim ki delirdi ne varsa sanki yedikcokacimcoooksırnaşık şey
Neyse bi ton laf etti:mymeka:
Benimkinin öyle kırıp dökme hakaret etme huyu yoktur çok şükür
Sadece boş ve çok konuşurdelikafadulden
Ben ne yaptım çıkardım eşofmanını...
Konuşmakdan ve söylenmekden yorgun düşmesini bekledim:roflol:
Sonra amacımın şaka yapmak olduğunu söyledim
Anasından emdiğini burnundan getirdim...
Ağzıma ne geldiyse saydım saydım saydım hakaret etmedim ama
Noldu benim ki durup dinlemeden konuşmaması gerektiğini ve yavaş yavaş paylaşmayı öğrendi ama ben uzun süre durdum bu konunun üzerinde hep onun eşyalarına dikkat eder gibi göründüm zamanla ağrına gitmeye başladı...
Aynı evde yaşamaya alıştı ki bu gerçekden uzun sürdü
Şimdi sana tabiki benim yaptıklarımı yap demiyorum ama ben eşimi tanıyordum böyle davrandım :Saruboceq: Allaha çok şükür çok güzel bir yuvamız var iyiki sabretmişim zamanında diyorum çünkü bende bazen düşünürdüm çekip gitmeyi
Sende eşini tanıyorsun bir şekilde yolunu bulacaksın
Zamanla alışacakdır
Konuşmayı dene...
Kavga kokusu alıca uzaklaşmayı ve uzatmamayı sabretmeyi dene
Ama kendini ezdirme ve asla içine atma hiç bir şeyi onu kırmadan yanlışlarını göster
Allah sabır versin canım
Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girera.s.

ahhh be güzelim 5 yıl sürmüş ilişkiniz evlenmeden önce.. hiçç mi anlamadın ? Hiçç mi onun böyle olduğuna dair işaret vermedi ?

O kadar farklı ki arkadaşım aynı eve girmek aynı çatı altında sürekli beraber yaşamak her iki tarafda bir birinden bişeyler bekliyor sürekli
Her iki tarafda hakimiyet kurmak istiyor ve ister istemez birisi çok üzülüyor
Burası kadınlar kulubu olduğu için biz sadece hemcinslerimizin sorunlarını duyuyoruz ve eminim bir çok erkekde aynı durumlardan dolayı çaresiz kalıyor ne yapacağını bilmeden Sonra karısını kırmaya başlıyor belkisitemeden ve farkına varmadan
Ben evlliğimde 4. yıla giricem (Allahım bozmasın kimsenin mutluluğunu:Saruboceq:)
3 yılı geride bıraktık ama hala birbirimizin bilmediğimiz yanları bilmediğimiz huyları çıkıyor ortaya
Aynı evi paylaşmak ve bu hayata alışmak zaman alıyor ne kadar sevsende ne kadar tanısanda...

Canım bende bekarken senin gibi düşünüyordum böle olaylar duyunca ama yaşamadan bilnmiyormuş illaki ufak tefek işaretler vermiştir ama bu kadarını asla tahmin etmezdim.Ufak tefek şeyler oldu tabi ama konduramıyo insan sevdiğine ilerde böle olacağını hayal edemiyor uyanık olmak lazım ne diyim.Biz haftada bir görüşürdük gezer eğlenirdik ufak tefek şeyleride hiç uzatmazdı gönlümü alırdı yani.

güzelim sizinki 5 yıl sürdü bizimki 6 yıl.. ama aynı çatı altına girdin mi valla 360 derece dönüyolar bunlar mirmirmirmir
2 yıl da ancak otururmuş evlilik 4 ayım kaldı benım 2 yıla mirmirmirmir
baktım durum hala aynı yapacak bişey yok vallakafamçokkarıştı

beyler evlenmeden önce hiçbir şey umurlarında olmuyor evlenincede sorumluluk üstlerine binince de bunalıp çıkış yolu arıyorlar evlilik onların kabusu haline geliyor ve pişman oluyorlar sanki en azından tartışırken biraz daha seviyeli olabilseler incitmeden kırmadan ne istediklerini söyleseler her şey daha güzel olurdu o yüzden fazla üzme kendini kırıldığından bahset düzelir inşallah Allah kolaylık versin.

Canım çok üzüldüm Allah sonumuzu hayır etsin inş.anlamıyorumki bunların derdi ne senelrce peşimizden koşarlar beklerler dört gözle evlenmek isterler istedikleri şeye sahip oluncada amaçsızlaşıyolarmı acaba anlamak mümkün değil.

evlenmekten korkuyorum artıkk..
bu erkeklere neler oluyo yaaa erkeklik namusun olan bi insanı ezmekmı incitmekmii saymamakmı erkeklik kırıp dökmekmııı sayıp sövmekmıı...
cidden durumuna çok üzüldümm allah sabır versinn...

sen anlatırken kocamı ilk zamanlarını gördüm şu an 1.5 yıllık evliyim 9 aylık hamileyim daha düne kadar onulmaz sıkıntılar çektim 3 aylık hamileydim sırf erkekliğini ispat için eşşek sudan gelinceye kadar dayak yedim ailemin yanına gittim onuda yaşadım ailede kalmakta çok zor allah kimseyi baba evine bu şekil göndermesin sonra geldi aldı niye gittin diyeceksin mecburdum artık kendimi geri çektim ne ailesiyle ne kendiyle saldım çayıra mevlam layıra ne mi oldu şu anda yaptıklarından hala kendine yedirip pişmanlığını söylemesede o ilk zamana göre daha iyi şükürediyorum bu hale geldiği için umarım sende zararsız ziyansız hakkında ne hayırlıysa onu yaşarsın

canım herkes aynı olucak diye bişey yok yeni evli arkadaşlarım var ablam var en yakınım onlarda bu tür sorunlar yok çok mutlular karamsar düşünme burası derdin var bölümü ve derdi olanlar yazıyor herkesin böle olduğu yok :) olmasında zaten

CAnım çok geçmiş olsun niye gittin diye sormam seni çok iyi anladım şiddet görmedim ama psikolojik şiddet hakaret yüksek ses bile insanı mecbur bıraktırabiliyor.İnşallah bebişinde uğurlu gelir çok çok mutlu olursun.:1hug:

sinirli bir erkekle evlenmişsiniz;sabırlı olacaksın başka çaresi yok çünkü huyu budur;
sen sadece özel anlarınızda intikam alabilirsin kanımca

aynısını yaşadım.hemde 1 ayda.hakretler,evden kovmalar,ayrı yatmalar,şiddet,itip kakmalar.
sebep annesi.paylaşamadı oglunu.hem beni hem ailemi kırıp geçirdiler.konuşamaz 2 yabancıya döndük evde.bir kovmanın arkasından ailemi aradım konuşmaya geldiler evime,ilk defa geliolardı hem de başka şehirden.alın gidin diyere kapı gösterdi aileme.
gittim onlarla 1 ay aramadı,bende eşylarımı aldım getirdim ve çeyizimi.
şimdi gel diyor ama almaya gelmiyor.
çok fevri,kendisi de biliyor.1 ayda 10-15 senede edilmeyecek laflar ettim diyor.ama gelip ailemle konuşmak istemiyor.gel sakinleşecem diyor.telde bile sakin konuşamıyor.tedavi önerdim,gitsem yatırır diyor,evlilik terapisi önerdim kabul etmiyor.başka şehir dedim olmadı.
yani diyeceğim bu fevrilik ve sinir geçmiyor,düzelmiyor.bu yaştaki adamı da yola getirecem diye ben saglıgımı kaybettim,hayatımı mahvettim.
sonuç; 5 aydır ailemin yanındayım ve boşanma davası açtım.aynı şeyleri yaşama ihtimali ve ugruna mücadele etmeye degecek değiştiğini kanıtlayan bi adam olmadıgı için yıktım yuvamı..
yol yakınken dön bence,bir bakıştan bunları yapan,ileride neler yapar.evlilik kolay deil,daha neler yaşayacaksın,bakışın bedeli bu mudur?bakşı geç,onun ettiği hakaretleri ve tavırları sergilesen öldürür heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…