bu görümce beni kanser edecek!!!

♥gözyaşı♥;33420780 .!.:
Size el kızı mı diyor?
Karısının huzuru, ablasının pişkinliklerinden önemsiz miymiş?
Ben olsam aynen şöyle cevap verirdim;

Senin baban değil de benim babam duysa bunları bana;
-Kızım daha aile bilincinin farkına varamayan, seni ailesi ve en kıymetlisi olarak göremeyen bir insandan sana koca moca olmaz der ve çeker alır.
Kusura bakma sorunlu davranan ablansa sorunu çözmen gereken kişi de o ben değilim!
Böyle davranmaya devam ederseniz bunu çekecek değilim, kaldı ki kimse çekmez!
O zaman ablanla mutlu mesut bir başınıza geçirirsiniz ömrünüzü!!!

ve ciddi olarak tavrımı koyardım.
Ablası eşinize kocası gibi davranacaksa pek kıymetli oğullarını pek kıymetli kızlarıyla baş göz etselermiş.
Sapık mıdır nedirler ya..
Sizden önce onların o kızı uyarması gerek.
Evli barklı adam sevmek başka vıcık vıcık yapışmak ve seviyesiz olmak başka.

size kesinlikle katılıyorumm.herkes yerini haddini bilmeli.eş baska kardes baska.karısının yapacaklarını ablası kardesi yapıyosa o zaman pek kıymetli oğulları evlenmeseydi.abası anası baksaydı.evlenene kadar iyi aile kızı die yalakalık yaparlar sonrasında kıskanclık krizleri.

Lütfen kanser olucam gibi laflar söylemeyin. 2 ay önce babamı kanserden kaybettim, basit bir şey değil çok ağır ve ölümcül bir hastalık. Allah sağlık sıhhat versin. Huzurunuzu bozmayın, o zaten kıskançlığından yeteri kadar acı çekiyordur. Bazı şeyler zamanla çözülüyor. Aynısı olmasa da farklı versiyonlarını yaşadım. Gitmeyin yanına görüşmeyin, beni mutsuz eden insanlarla görüşmek istemiyorum diyin. Laf arasında eşinize abla kardeş sapık mısınız siz? İnsanın aklına başka şeyler geliyor diyin. O anlayacaktır. Ama abartmayın.

çok tanıdık geldi bana bu olay:)eşimin ailesi evlilik aşamasında hiçbişeyimize karısamadı mobilyadır evlilik tarihidir falan.eşim izin vermedi.tabi ailesi benim saflığımı kullanarak sen mi bizi istemiyosun falan filan ağlaya sızlaya başladılar.ben kötü gelin olmayım die eşime benim ailem geliyosa seninkilerde gelecek ben aileni de istiyorum derdim.neyse evlendik 2 gün sonra görümceme gittik balayına cıkcaz tabi benden yüz bulup burnunu herseye sokan görümcem balayına cıkmayın yeni evlisiniz para harcamayın sonra gidersinz bizde öle yapmıstık dedi.tabi ben muhalefet olmayım die tamm canım mantıklı dedim eşime ve görümce kayınvalide tatile gittik:) hep beraber balayı.sonra habersiz gelmeler cat kapı sabahın köründe biz geldik demeler.aynen benim eşimede evli olmasına ragmen koluna girmeler öpmeler.herseye karısmalar yani olacak herseyin abartarak olması.en son gelecek olursam suan görüşmüyoruz sebeb sanal alemde onun hakkında yorumlar yapıyomsum onu salak yerine koyuyomusum.empati yapmalıymısım:) oğlum doğdu eşiminde benimde gözlerim kahve rengi oğlum mavi gözlü eşime iyiki benziyomus suratı benzemeseymiş yanlış anlıcakmış.daha neler neler.eşimin geçmişteki kız arkadaslarının muhabbeti.ya yok yok.ben herzamn hepsine gülüp geciyorum o tabi bu tavrımdan dolayı dahada sapıtıyo.en son dediği 3 maymundan da 3 maymunu oynayan kişiden de nefret ediyorum:) ben çözümü buldum arkadaslar.onların yanında kahkalar atarım tınlamam sinir olmaya değmez bosverin.

Evet bu tavirlar da bana cok tanidik geldi. Esim bana model yukseltmek icin tlf alacakti. Gorumcemin yaninda gerceklesti bu olay. Hemen mudahale etti. Yok ne gerek varmis. Masraf yapmayin da falan filan. Kirk takla atti. Bir hafta sonra baktim kendi tlfonun modelini yukseltmis. Zihniyet ayni yani. Ben ilk bastan mesafeli durdugum icin evime oyle zirt pirt gelemezler. Ama inan o yumusakligi gosterseydim aynen boyle olurlardi. Simdi evime yuvama mudahale edemedigi icin bir araya geldigimizde beni uzerek yada tahrik edecek davranislar sergileyerek kendini tatmin ediyor. En dogru yol dikkate almamak. Yokmus gibi davranmak. Kotu niyeti sezince insan elinde olmadan geriliyor. Yapacak birsey yok. Bizim de sinavimiz buymus diyelim..

zor ya bunlarla uğraşmak benm görümcem de eskiden kardeslerine beğendikleri almak istedikleri kızları gösterip ne kadar güzel değilmi işte bu kızıda istedik ama nasip değilmiş gibi laflar söyleyip canımı sıkmalar kardesiyle telefonda konusurken karın yanındamı dedi ben yok dedirttim işte benm kızımı yazdrdığım sınıfta sana istediğimiz kızın kardesi var deyince kıyamet koptu istediğini yaptı yani bunlar psikopat ya..... huzur bozucu yaratıklar bir gün şunu dememek için kendimi zor tutuyorum ; ablacım istersen o kızı isteyin ben boşanayım dicem içimde biriktrdiklerimi yüzüne çarpıp kapıyı çıkcam geliyor bazen kaynanam desem öle amannnnnnnnnnnnn bizimde sınavımız bunlarla huzur bozmak için neler neler yapıolar ..... kocamla hiç sorunum yok bunların yüzünden evliliğimi yıpratıp duruyorm
bide işe başlayınca kaynanam gelip çocuğa bakacak artık hergün telefonla birbirlerine bilgi verrler şimdiden onun stresi bastı:(
herseye karışıyorlar yaaaa offffffffffff offff en basiti eve halı alcam ben baska beğendm o diyorki aaaaa ama ben bunu beğendim bu alınacak töbe töbe :37:

hahahah benimkilerde öyle.eşimin eski kız arkadaslarının muhabbeti hala bitmedi:) gecenlerde kayınvalideciğim esimin eski kız arkadasının ananesi ölmüş haberin varmı diye eşime yanımda sordu( kayınvalidemle eşimin eski kız arkadasının arasındaki km farkı 18 20 saat:) kayınpederim sus yani sende falan diye ortamı yumusatmaya calısıyor aaa nolcakmıs canım diyor.eşim kızdan ayrılalı 10 yıl olmuş nerdeyse:) eşimin ortaokulda lisedeki sevgililerini anlatıyolar bana.sunun kızı süperdi bu kız cok güzeldi:) hepsine gülüp geciyorum kafama bile takmıyorum.onlara asla prim veripte evliliğüimi yıpratmam.ama suda var eşimde prim vermez.cok garipler kayınvalidem kız arkadaslarını anlatıyor falan bikaç gün sonra görümcem aaaa eşimin eski kızarkadaslarından bile kıskanırım diyor.naptılar ne duygular besledi ben dayanamam diyor.ya böyle zihniyet varmı ya.neyin kafasını yasıyolar cidden bilmiyorum.

bende 3 tane görümce var :))ah ah gerçi ikisi zarasız uzaklar bana biri yakın çok severdim kendilerini zamanında daha düğün olmadan evlendikten sonra yaptığı tüm hareketler gözüme batar oldu soğudum adeta lafımı esirgemem pat pat söylerim en son kaynım evlendiği gece tartıştık herseye maydanoz olur herseye söyleyecek bi laf bulur asırıda meraklıdırbi olay oldu kayın pederim kızdı buna buda azarı yiyince içerde söyenmeye devam etti bende dedim ki sen uzatıyorsun herkez sana sus diyo sen devam ediyordun dedim babasından azarı yedi aklınca benden çıkaracak bana sesini yükseltti ben cevap verince işte''ben size görümcelik yapmıyorum yapsam böyle olmaz'' falan dedi bende ne olucak dedim benimi öldürücen nedir yani dedim yap görümcelik aklınca ufaktan göz dağı veriyo ateş olsa cürmü kadar yer yakar kocamın hatrı biyere kadar onlar beni mülayim gördü sürekli ama işte ben cadıyımm:)))) sinirime hakim olamam bilsin saygı bekliyolarsa saygı göstersinler hep bana hep bana olmuyo içerik biraz farklı ama görümceler aynı:))):9::9::9:

Benim erkek arkadaşımın kız kardeşi yok o yüzden biraz fransız kalmış olabilirim ama bana şu yorumlarda tuhaf geliyo "aa napıyım kardeşlerse öyle sarılma, öpme olamaz!"

Siz evlendiniz diye kardeşlikten istifa mı ediliyo. Herkesin yeri ayrı yahu bu mantık da sağlıklı değil bence. Kasıtlı yapıldığını hissettiğiniz anları demiyorum tabii ki ama genel olarak kadınlarda görümceyi kardeşten çok direk dişi sinek olarak görme durumu var ve bana okuyunca feci tuhaf geliyo.

Sizin yanınızda eşinizi yani kardeşini öpse niye rahatsız oluyosunuz, cidden o an ne hissediyosunuz?

-Konu sahibi arkadaşım siz, siz derken aslında genelleme yaptım çünkü çoğu kişi rahatsız oluyo bu görümcelerin eş yanında öpmelerinden vs.

aynen benim bir tanıdığım var böyle, sevgilisinin kardeşini nasıl kıskanıyor anlatamam ya, kız evdeyken çocuğu rahat bırakmıyor ya diyorum hasta mısın sen? napim sevgimi paylaşamıyorum diyo. e diyorum ya erkek olsaydı kardeşi onu da kıskanıcak mıydın? hayır, dişilere olan ilgisini kıskanıyorum diyo.

kardeşin cinsi mi olur bayanlar aklınızı basınıza alın biraz, ensest ilişki filan mı geliyo aklınıza nedir tövbe tövbe:44:

gercekten de buraya yazilan son yorumlarda ben oyle cok problem edilecek bir sey goremedim. az kalmis kininizi kusmussunuz nerdeyse. cok kiymetli esleriniz bu sevmediginiz gorumcelerinizin yada kayinvalidelerinizin kanindan. onlarin hakkinda bu sekilde atip tutmaniz aslinda esinize de ne kadar deyer verdiginizi gosteriyor. herkesin arasinda vardir itisme ama bunlar sanki cok buyuk olaylar olmusgibi ballandira ballandira yazilmazki boyke. yok esimin eski kizarkadaslarini soyluyor yok gorumcelik yapmadim ki sana demis filan. basit seyler bunlar, esinizin ailesine karsi olan negatif duygulari bu tur kucuk seylerin arkasina saklanip kusmayin bence.

benimde bir erkek kardeşim var nişanlı aramızda 2 yaş var
ama pek yakın değiliz kardeşiz gelir gider sohbet muhabbet ederiz
ama sarılma öpme yoktur kardeşim daha soğuktur öyle yetişmedik
nişanlısıda çok kıskançtır bizde böyle bir olay olsa ben kendimi geri çekerim
çünki ben ablayım ve onlar bir yuva kurucak ne benim ailemin nede nişanlısının ailesinin
buna müdehale yada karışma hakkı yok kardeşimede bunu açıkça söyledim
dengeyi sen kurucaksın kimseyi hayatınıza karıştırmıcaksın ne karını nede aileni
ezdirmiceksin bence doğru olan bu iş eşinizde bitiyor

sanırım ablası evlenemediğinden dolayı psikolojik sorunlar yaşıyor eşinin deyimiyle..
iyi de kardeş ayrı, eş ayrı.
sana onun yanında samimi davranmış olması görümcende nasıl bir etki yaratabilir ki. "aa bak ben de evli olsaydım da eşimle böyle olsaydım " falan mı der.
çok komik..
herkes de bu malum ablayı resmen çocuk gibi sallıyor desene.
onlar yapabilir ama sen canın istediği ölçüde tolere edersin, el kızısın en nihayetinde..
inşallah en kısa zamanda evlenir diyorum..
sen de hiç oralı olma...fazla yan yana gelme.. gelice de samimi olma eşinle. sen de ne kaybedersin ki

gercekten de buraya yazilan son yorumlarda ben oyle cok problem edilecek bir sey goremedim. az kalmis kininizi kusmussunuz nerdeyse. cok kiymetli esleriniz bu sevmediginiz gorumcelerinizin yada kayinvalidelerinizin kanindan. onlarin hakkinda bu sekilde atip tutmaniz aslinda esinize de ne kadar deyer verdiginizi gosteriyor. herkesin arasinda vardir itisme ama bunlar sanki cok buyuk olaylar olmusgibi ballandira ballandira yazilmazki boyke. yok esimin eski kizarkadaslarini soyluyor yok gorumcelik yapmadim ki sana demis filan. basit seyler bunlar, esinizin ailesine karsi olan negatif duygulari bu tur kucuk seylerin arkasina saklanip kusmayin bence.

bu konuya cevap verenlerden biride benim yazımda 3 tane görümcem var diye yazdım hepsi aynı kandan diğer 2 sini seviyorumda onumu ayırıcam benim ona verdiğim değeri yaptıklarımı emin ol kimse kimseye yapmaz hepsinden fazla yaptım durumu yok diye insanlar burda birseyleri paylaşıyolar çok şükür yüzünede söylediğim için söylemem gerekeni arkadan konuşmak gibi olmuyo bunlar sana küçük şeyler gibi gelebilir sadece anlatılan ufak bi mevzu dahasıda varsa bu küçüklükten çıkar sakıncası yoksa evlimisin görümcen var mı ayrıca tüm görümceler kötü değil etrafımda var çok iyi olanllar

bu konuya cevap verenlerden biride benim yazımda 3 tane görümcem var diye yazdım hepsi aynı kandan diğer 2 sini seviyorumda onumu ayırıcam benim ona verdiğim değeri yaptıklarımı emin ol kimse kimseye yapmaz hepsinden fazla yaptım durumu yok diye insanlar burda birseyleri paylaşıyolar çok şükür yüzünede söylediğim için söylemem gerekeni arkadan konuşmak gibi olmuyo bunlar sana küçük şeyler gibi gelebilir sadece anlatılan ufak bi mevzu dahasıda varsa bu küçüklükten çıkar sakıncası yoksa evlimisin görümcen var mı ayrıca tüm görümceler kötü değil etrafımda var çok iyi olanllar

Evliyim ve bir kizim var. gorumcem benden 12 yas kucuk. Genel olarak saygilidir bana karsida diyer ltime karsida. Bizim aramizda da gecer bazi seyler. Mesela gecenlerde bir seyden oturu ben kizdim ona ve o yuzden cok konusmuyorum onunla. Diyebilirsiniz kucukmus nolucak diye ama oyle olmuyor iste, kucukken haddinden fazla seyi soyluyorsa karisiyorsa daha sinir edici oluyor. O da ogrenicek hayati ozellikle evlendigi zaman ve o zaman anlicak bazi seylerin bir gelini nasil rahatsiz edebilecegini.

Benim soylemek istedigim sey su, bu insanlar eslerimizin ailesi. Cok iyi gecinmek zorunda tada onlari cok sevmek zorunda deyiliz. Ama onlar dusmanimiz da deyil. Sonucta aile olmusuz. Yukaridaki yorumlarda ufak seyler sebep gosterilerek sanki dusmani dan babsedercesine ve alayli bir uslubla bahsedilmis. Ben bunun gibi asiriliklari cok yanlis buluyorum.

Son düzenleme:
Evliyim ve bir kizim var. gorumcem benden 12 yas kucuk. Genel olarak saygilidir bana karsida diyer ltime karsida. Bizim aramizda da gecer bazi seyler. Mesela gecenlerde bir seyden oturu ben kizdim ona ve o yuzden cok konusmuyorum onunla. Diyebilirsiniz kucukmus nolucak diye ama oyle olmuyor iste, kucukken haddinden fazla seyi soyluyorsa karisiyorsa daha sinir edici oluyor. O da ogrenicek hayati ozellikle evlendigi zaman ve o zaman anlicak bazi seylerin bir gelini nasil rahatsiz edebilecegini.

Benim soylemek istedigim sey su, bu insanlar eslerimizin ailesi. Cok iyi gecinmek zorunda tada onlari cok sevmek zorunda deyiliz. Ama onlar dusmanimiz da deyil. Sonucta aile olmusuz. Yukaridaki yorumlarda ufak seyler sebep gosterilerek sanki dusmani dan babsedercesine ve alayli bir uslubla bahsedilmis. Ben bunun gibi asiriliklari cok yanlis buluyorum.

anladım zaten benim yazdığım cümleyide alıntıladığın için ben tekrar acıklama gereği duydum allah kızını sana bağışlasın ben çok zor bi durum atlattım ikizlerim karnımda öldü ve benim bu anlattığım görümcem 5 dklık mesafede oturuyo ve duyduğu zaman cıkıp gelmedi bende zaten yavas yavas azalan sevgim tamamen bitti evet akraba olduk birinci dereceden olduk ama yedikat yapancı kaç saatlik yoldan geldi o şuradan şuraya gelmedi gerekçesi kocası biraz kıskanç çok sağa sola gtmeye izin vermez bu durumda bizde sağ sol oluyoruz kısacası bu cnm

anladım zaten benim yazdığım cümleyide alıntıladığın için ben tekrar acıklama gereği duydum allah kızını sana bağışlasın ben çok zor bi durum atlattım ikizlerim karnımda öldü ve benim bu anlattığım görümcem 5 dklık mesafede oturuyo ve duyduğu zaman cıkıp gelmedi bende zaten yavas yavas azalan sevgim tamamen bitti evet akraba olduk birinci dereceden olduk ama yedikat yapancı kaç saatlik yoldan geldi o şuradan şuraya gelmedi gerekçesi kocası biraz kıskanç çok sağa sola gtmeye izin vermez bu durumda bizde sağ sol oluyoruz kısacası bu cnm

Emin ol yapan bu dunyada da buluyor. Basin sagolsun cok uzuldum. Bende dusuk yapmistim cok zor oluyor gercekten. Herkes aslinda kotugude kendine yapmis oluyor iyiligide kendine yapmis oluyor. Keske boyle yapmasalar.

Emin ol yapan bu dunyada da buluyor. Basin sagolsun cok uzuldum. Bende dusuk yapmistim cok zor oluyor gercekten. Herkes aslinda kotugude kendine yapmis oluyor iyiligide kendine yapmis oluyor. Keske boyle yapmasalar.

aynen yoksa neden kötü olmak isteyim ki ölümlü dünya bugün varız yarın yok yapıyosun bi süürü sey karşılık alamıyorsun o işte insanı üzüyo karşılıktan kastım madiyat değil maneviyatta olsa yeter ağzımla bin defa söylemişimdir kaynanamla aynı binadayız ona gelir kapıyı bigün çalıpta gelmez oturmaya ya gelki gelim gelmezsen gelmem o eskidendi dedim eşimle 6 sene yakın flört ettik ve ben her hafata giderdim deger verirdim ama bende istiyorum kafanı şişirdim kusura bakma bebeklerim içinde allah razı olsun inş en kısa zamanda bende tadarım o duyguyu anneliği

aynen yoksa neden kötü olmak isteyim ki ölümlü dünya bugün varız yarın yok yapıyosun bi süürü sey karşılık alamıyorsun o işte insanı üzüyo karşılıktan kastım madiyat değil maneviyatta olsa yeter ağzımla bin defa söylemişimdir kaynanamla aynı binadayız ona gelir kapıyı bigün çalıpta gelmez oturmaya ya gelki gelim gelmezsen gelmem o eskidendi dedim eşimle 6 sene yakın flört ettik ve ben her hafata giderdim deger verirdim ama bende istiyorum kafanı şişirdim kusura bakma bebeklerim içinde allah razı olsun inş en kısa zamanda bende tadarım o duyguyu anneliği

estagfurullah. insallah anneligi hayirlisi ile tadarsin. zaten sana verildigi kadar deger vermek lazim. yoksa beklenti icine de girebiliyor insan. bosver kendi hayatini huzurlu birsekilde gecirirsin insallah.

Back
X