bu görümce beni kanser edecek!!!

Gercekten inanamiyorum. Neler uretmis nasil da carpitmissiniz anlattigim durumu. Yok ensest mi? yok gelinlerden izin mi alacagiz kardeslerimize yaklasirken? Yok neymis benim psikolojim bozukmus. Pardon ama ben zaten varolan durumu olan seffafligiyla yazip konu uzerinden nasil bir yol izleyebilecegim hakkinda fikir sordum size. Cvp veren arkadaslara tsk ederim. Gorumcemin psikolojik bir takim sorunlari oldugunu kardesi yani mustakbel esim, annesi yani kayinvalidem, babasi yani kayinpederim kabul etmis de burdaki muhalefet sahislar mi bunu inkar ediyor. Gercekten cok komik. Ben yasanmis olaylara dayanarak paylastim bu sikintimi. Lakin yasanmis olaylarima bile saygi duymayip arsizca elestiren karsi cikanlar olmus. Belli ki en cok Gorumcelere, kaynanalara dokunmus bu durum. Genelleme yapmiyorum cunku burda ne yasanmis hikayeler okuyoruz ama kendi adima sunu soyleyeyim. Derdim esimi ne anne- babasindan, ne de kiz kardes-ablasindan koparmak ayirmak.. kardesim var diyorum, bir ablayim yani. Dusmek istemedigim hic bir duruma esimin ablasini da mecbur etmem. Lakin benim ablaligimda koruma kolllama, kardesimin mutlulugundan mutluluk duyma olur. Ne onu ne de esini irrite edecek davranislar sergilemem. Ben bu anlattigim durumlari bizzat yasadigima inandigim icin, iyi niyet olmadigina inandidigim icin akil danistim nasil yol izleyeyim uzulmemek icin diye. Yoksa ne gorumce ne de kaynanaya dair hedef almisligim var.

Psikolojik problemleri olan bir kaıdnla uğraştığınız için hatalısınız zaten

Gercekten inanamiyorum. Neler uretmis nasil da carpitmissiniz anlattigim durumu. Yok ensest mi? yok gelinlerden izin mi alacagiz kardeslerimize yaklasirken? Yok neymis benim psikolojim bozukmus. Pardon ama ben zaten varolan durumu olan seffafligiyla yazip konu uzerinden nasil bir yol izleyebilecegim hakkinda fikir sordum size. Cvp veren arkadaslara tsk ederim. Gorumcemin psikolojik bir takim sorunlari oldugunu kardesi yani mustakbel esim, annesi yani kayinvalidem, babasi yani kayinpederim kabul etmis de burdaki muhalefet sahislar mi bunu inkar ediyor. Gercekten cok komik. Ben yasanmis olaylara dayanarak paylastim bu sikintimi. Lakin yasanmis olaylarima bile saygi duymayip arsizca elestiren karsi cikanlar olmus. Belli ki en cok Gorumcelere, kaynanalara dokunmus bu durum. Genelleme yapmiyorum cunku burda ne yasanmis hikayeler okuyoruz ama kendi adima sunu soyleyeyim. Derdim esimi ne anne- babasindan, ne de kiz kardes-ablasindan koparmak ayirmak.. kardesim var diyorum, bir ablayim yani. Dusmek istemedigim hic bir duruma esimin ablasini da mecbur etmem. Lakin benim ablaligimda koruma kolllama, kardesimin mutlulugundan mutluluk duyma olur. Ne onu ne de esini irrite edecek davranislar sergilemem. Ben bu anlattigim durumlari bizzat yasadigima inandigim icin, iyi niyet olmadigina inandidigim icin akil danistim nasil yol izleyeyim uzulmemek icin diye. Yoksa ne gorumce ne de kaynanaya dair hedef almisligim var.

Ensest durumunu sizin yazdıklarınıza değil başka bir üyenin sizin konunuza yazdıklarına söyledik. Yani 5 ayda ne yaşadınız tek dediğiniz 4 yaş büyük yani tabirinizle evde kalmış, psikolojik sorunları var ve evlenemediği için kıskanıyor buna bağlamışsınız resmen ki zaten oldum olası bu tabirleri sevmem. 5 ayda keşke ön yargılı olup evinizde tüm gece salonda oturdu diye sizi ayırmaya çalışıyor, sorunları var diyeceğinize zaman geçirseydiniz, çağırsaydınız bir yerlere gitseydiniz adım atsaydınız bence o da size mesafeli olmazdı ama en baştan psikolojik sorunlu addettiğiniz ve öpmesinden, elini tutmasından yanına oturmasından dolayı kin beslediğiniz bir insan bunu zaten hisseder ve size yakın olmak istemez. Diyelim ki inadına yapıyor, ya ne var evde zaten elele göz göze değil misiniz. Öpse sarılsa ne olmuş eşiniz elden mi gitti yani anlamıyorum hele hele "flört eder gibi" kelimesi çıkmış ağzınızdan bu nasıl bir yakıştırmadır Allah aşkına abla kardeş arasında.

Bende bunu anlamıyorum bişey varsa konuda anlatılır
Sonrudan hopp durun siz bana inanmıyosunuz ama tıbben bile tespit edilmiş benim görümcem psikolojik sorunlu demenin amacı nedir
Bu gerçek mi veya yorumcuları bastırmak için mi söylendi nerden bileceğiz
Direk konuda yazılır bişey varsa, konu başlığıda ayrı bi muamma..

Öte yandan doğruysa da aaa o zaman pardon biz bunu bilmiyoduk dememizi mi bekliyosunuz
Madem görümcen rahatsız, destek olmuyosan bile köstek olma
Nikahlandınız diye şahsi mülkünüz değil eşiniz, hala onun abisi..

bendede var bitane biz evli değiliz ama 3 senelik ilişkimiz var ablasına sorsan beni kız kardeşi olarak görüyo çok seviyo ama kardeşi benimle fazla vakit geçirdiğinde bana zaman ayırmıyosun diyo bi kere açık açık kıskanıyorum bile demiş sen kız kardeşin olarak gördüğün insanı niye kıskanıyosun evlenince nasıl olucak çok merak ediyorum allah size sabır versin

Hic umursamayacaksin ki vazgecsin. Sinirlendigin belli oluyorsa daha cok yapar. Bir de esine onun yaninda sirnasma adam karsilik vermeyince gorumceni sevindiriyorsun. Birak mucuk mucuk yapsinlar birbirlerine ne olacak

Konuyu okuyunca dua ettim inşallah abimin eşi de benim için böyle şeyler düşünmüyordur diye:53:

Lakin öyle yorumlar okudum ki şok oldum, öpme, sarılmayla ilgili, yok saçını başını yolarım, yok öpemez, yok evli barklı adam:53: Bu ne yaa kardeşim o benim tabi ki öpeceğim, insan görümcem eşimi öpüyor diye kıskanır mı? Sanki mahallenin bakkalını öpüyorum, kardeşim o benim ya:53::53::53: Yok evlenselermiş o zaman bla bla bla...

Bizim gelinimizde benden 2 yaş küçük, hep derim ''Canım sen benim hep hasretini çektiğim kız kardeşimsin'' diye. İltifat ederim, bir sorunda hep ona hak veririm, abim kızar bana niye beni tutmuyorsun diye, yardımcı olurum her konuda, yüceltirim vs. O da beni çok sever ya da ben öyle zannediyorum:44::44::44:

Memlekete 6 saat uzaktayız zaten, tatillerde abimi görünce ilk karşılaştığımızda cıvırım, yanaklarını sıkıp, mıncıklar sarılırım, kardeşceğizimmmm diye böğürürüm, eşi de ölür gülmekten, bilemedim ki, anormal bir durum mu bu:26:

Allah'a çok şükür aklı selim bir kızcağıza denk gelmişiz ya da böyle düşünüyorsa bile belli etmiyor bize...

Son düzenleme:
Konuyu okuyunca dua ettim inşallah abimin eşi de benim için böyle şeyler düşünmüyordur diye:53:

Lakin öyle yorumlar okudum ki şok oldum, öpme, sarılmayla ilgili, yok saçını başını yolarım, yok öpemez, yok evli barklı adam:53: Bu ne yaa kardeşim o benim tabi ki öpeceğim, insan görümcem eşimi öpüyor diye kıskanır mı? Sanki mahallenin bakkalını öpüyorum, kardeşim o benim ya:53::53::53: Yok evlenselermiş o zaman bla bla bla...

Bizim gelinimizde benden 2 yaş küçük, hep derim ''Canım sen benim hep hasretini çektiğim kız kardeşimsin'' diye. İltifat ederim, bir sorunda hep ona hak veririm, abim kızar bana niye beni tutmuyorsun diye, yardımcı olurum her konuda, yüceltirim vs. O da beni çok sever ya da ben öyle zannediyorum:44::44::44:

Memlekete 6 saat uzaktayız zaten, tatillerde abimi görünce ilk karşılaştığımızda cıvırım, yanaklarını sıkıp, mıncıklar sarılırım, kardeşceğizimmmm diye böğürürüm, eşi de ölür gülmekten, bilemedim ki, anormal bir durum mu bu:26:

Allah'a çok şükür aklı selim bir kızcağıza denk gelmişiz ya da böyle düşünüyorsa bile belli etmiyor bize...

şanslıymışsın canım,burada bazı yazanlar gibi madem kardeşiyle baş göz etselermişti diyen biri de olabilirdi:50:

Son düzenleme:
Konu sahibi biraz kiskanc sanirim, gorumcesini kiskaniyor. Gorumcenin belki uykusu kacmistir, belki yerini yadirgamistir da o yuzden salonda sabaha kadar oturmustur bunu hic dusundunuz mu

kızlar merhaba. artık sinir sistemim çökmek üzere. nasıl başedeceğimi şaşırdım. bi çıkış yolu bulamıyorum. evleneli 5 ay oldu. daha taze gelin sayılırım. ama bende bir görümce var bayatladım sayesinde. eminim benden daha beter durumda olan vardır. ama insan alışkın olmadığı durumlar içinde bulunca kendini, ne yapacağını şaşırıp en büyük derdin kendisinde olduğunu sanıyor. neyse ben olaya geçeyim. benim eşim iki kardeşler. bir ablası var bizden 4 yaş büyük. ama evli değil maalesef. flört ederken, nişanlıyken çok zaman geçirme şansımız olmadı farklı şehirlerde olduğumuz için. ama bir araya geldiğimizde de hep iğneli laflarını söylerdi. eşim o zamanlar ablasının psikolojik durumunu bildiğinden midir ne hem bizi bir araya fazla getirmedi hem de böyle durumlarda ortamı yumuşatmayı bildi.evlendik kardeşiyle bir yuva kurduk, kız hala beni kabullenmeyi öğrenemedi. şuan aynı şehirdeyiz. kardeşini arar 'ne zaman gelceksin canım' 'seni özledim' yok bilmem ne.. evime geldi bir gün kaldı kıskançlıktan gelip aramıza yatacaktı nerdeyse. sinirden kudurdu sabaha kadar salonda oturdu, onu dinledim yatak odasından. kayınvalideme gideriz eşimi çağırır yanına 'gel şuraya yanıma bir öpeyim seni' der şapur şupur öper, hay hay bu adamın karısı var falan yok.. eşimin yanına ben otururum diğer tarafına o oturur, elini tutar sanki sanarsın flört ediyorlar. kız ben yokmusum gibi davranıyor, beni hala kabul etmiyor. benim şapşal eşim de bir kere olsun abla dur şöyle böyle demiyor süt dökmüş kedi gibi. eve gelince birbirimizi yiyoruz ama yine de bana haklısın demiyor. özellikle bir aradayken napsam nasıl bir yol izlesem bilemedim. eşime sırnaşıyorum bu sefer daha da kuduruyor kız bir görseniz bir tarafından ben bir tarafından ablası asılacak neredeyse. o kadar yüzsüz. bir de benim eşim benim sırnaşmalarıma da benim istediğim gibi cvp vermiyo. put sanki. neymiş ablasının psikolojisi iyi değilmiş. onu alttan almak lazımmış onun önünde bana samimi davranamazmış allahııııım deli olcam. siz olsanız ne yapardınız ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar??

kırmızıladığım yerden dolayı midem bulandı ya... bu kıskançlıkla sen kafayı yersin bu gidişle

benimde görümcem geldiğinde sabaha kadar salonda oturur, hatta bu yetmezmıs gıbı benıde yollamaz yatmaya, hafıf aralık gozlerle otururum yanında :34: ama bizde durum biraz farklı biz oturdukca kocam kudurur:52:sonra ne konusuyosunuz sız nıye bu kadar samımısınız dıye benı sıkıstırır:52:bızde grumceyı kıskanan abısı çekemıyo gorumcemle benı:52::52:

Senin görümcen hasta mı bilmiyorum ama, bende erkek kardeşimi sarılır, öper, severim. Hitap konusunda kelime haznem bi hayli geniş, en son ballı lokmamı dolaşmıştım dilime, gece korktuğumda gider yanına yatarım, dün hastaydı yine gittim o uyuyana kadar yanına yattım, kıymetlim, o bana annemin yadigarı. Ama bu demek değildir ki evlenince onunla yatmak isteyeceğim, eşini yanında yatırmayacağım, dibine dibine gireceğim..

Bilakis inşallah sevip değer vereceği, aynı şekilde karşlığını görebileceği birinin karşısına çıkmasını, sıcak bir yuvaya sahip olmasını, mutlu olmasını çok çok isterim. Evlendiği kişi de benim bir kardeşim olur, hayall kuruyorum bazen hepimiz evlenmişiz, eşli görüşüyoruz diye, gelinimizi daha çok tutacağım kesin bir hemcinsim olarak ama kerdeşime evlendi diye davranışlarımın değişeceğini de zannetmiyorum.Yedi kat yabancısı değilim ki, ablasıyım ben onun öpmüşüm, sevmişim çok görülmemeli.

Son düzenleme:
valla görümceni hasta olarak kabul ediceksin problemleri var ve çok belliki kardeşini paylaşamıyor..ben sizin yerinizde olsam hiç takılmazdım sizde eğer o anlarda rahatsız olduğunuzu belli ederseniz görümcenizin daha hoşuna gider ve daha fazlasını yapar...
hareketlerini görmemezlikten gelin..eşler zaten ailelerine karşı süt dökmüş kedi gibi olurlar eşlerine kaplan kesilirler...bende ilk evlendiğim zamanlar eşimin erkek kardeşi 17 yaşındaydı ve abisini benden kıskanıyordu paylaşamıyordu..zamanla alıştı halen abisine çok düşkün..
ama ne yapayım birşey yapamıyorum

Bu bayanların erkek kardeşlerini, abilerini paylaşamama durumu nedir yahu deli olcam ya...
Bende bir görümceyim, ama gelinimizle ben abla kardeş gibiyizdir.
Bir arkadaşımın ablası vardı. Facebooktan sürekli bir şekilde erkek kardeşine yani arkadaşıma sanki sevgilisiymiş gibi şeyler yazar dururdu. Aşkımsın, canımsın, hayatımın anlamısın, tek sevgilimsin, tek erkeğimsin bilmem ne yazar da yazardı. Sonra çocuğun sevgilisi oldu, sırf ablası yüzünden nişanlanamadılar ayrıldılar falan.
Ayy canım o senin eşin yahu. Birbirlerini çok seviyor olabilirler, can ciğer büyümüşte olabilirler. Öpüp sarılabilirler ama her şeyin bir dozu vardır. Arkadaş burada kendisini dışlamak amaçlı artniyetle yapılan yapmacık abartılı sevgi gösterilerinden bahsediyor. Tutup da ablası kocamı öptü kıskanıyorum demiyor ki. Konuyu saptırmışsınız. Adam gelmiş kaç yaşına, evlenmiş barklanmış. Hanımı var. Ablasının küçük çocuğu sever gibi elini tutması öpmesi okşaması hoş bir şey mi Allah Allah... Ensestle kıskançlıkla şununla bununla hiç bir şeyle ilgisi yok bunun. Böyle artniyetle yapılan çok şey gördüm ben kaldı ki kendi akrabalarımda bile. Bence çok saçma. Kardeşsin diye yapış yapış olmak zorunda değilsin. Bunun kıskanmakla bir ilgisi yok. Sevebilirsin kardeşini tabi ki. Bende evli bir erkeğin kız kardeşiyim sonuçta ama abimle böyle olamam. Bizde sarılırız öperiz birbirimizi, şakalaşırız ama her şey dozunda. Gidip eşiyle aralarında oturmam, eşi yanındayken gidip ben elini tutmam yani. Niye tutayım yahu. Üfff saçma şeyler.

Son düzenleme:
çok tanıdık geldi bana bu olay:)eşimin ailesi evlilik aşamasında hiçbişeyimize karısamadı mobilyadır evlilik tarihidir falan.eşim izin vermedi.tabi ailesi benim saflığımı kullanarak sen mi bizi istemiyosun falan filan ağlaya sızlaya başladılar.ben kötü gelin olmayım die eşime benim ailem geliyosa seninkilerde gelecek ben aileni de istiyorum derdim.neyse evlendik 2 gün sonra görümceme gittik balayına cıkcaz tabi benden yüz bulup burnunu herseye sokan görümcem balayına cıkmayın yeni evlisiniz para harcamayın sonra gidersinz bizde öle yapmıstık dedi.tabi ben muhalefet olmayım die tamm canım mantıklı dedim eşime ve görümce kayınvalide tatile gittik:) hep beraber balayı.sonra habersiz gelmeler cat kapı sabahın köründe biz geldik demeler.aynen benim eşimede evli olmasına ragmen koluna girmeler öpmeler.herseye karısmalar yani olacak herseyin abartarak olması.en son gelecek olursam suan görüşmüyoruz sebeb sanal alemde onun hakkında yorumlar yapıyomsum onu salak yerine koyuyomusum.empati yapmalıymısım:) oğlum doğdu eşiminde benimde gözlerim kahve rengi oğlum mavi gözlü eşime iyiki benziyomus suratı benzemeseymiş yanlış anlıcakmış.daha neler neler.eşimin geçmişteki kız arkadaslarının muhabbeti.ya yok yok.ben herzamn hepsine gülüp geciyorum o tabi bu tavrımdan dolayı dahada sapıtıyo.en son dediği 3 maymundan da 3 maymunu oynayan kişiden de nefret ediyorum:) ben çözümü buldum arkadaslar.onların yanında kahkalar atarım tınlamam sinir olmaya değmez bosverin.

çok tanıdık geldi bana bu olay:)eşimin ailesi evlilik aşamasında hiçbişeyimize karısamadı mobilyadır evlilik tarihidir falan.eşim izin vermedi.tabi ailesi benim saflığımı kullanarak sen mi bizi istemiyosun falan filan ağlaya sızlaya başladılar.ben kötü gelin olmayım die eşime benim ailem geliyosa seninkilerde gelecek ben aileni de istiyorum derdim.neyse evlendik 2 gün sonra görümceme gittik balayına cıkcaz tabi benden yüz bulup burnunu herseye sokan görümcem balayına cıkmayın yeni evlisiniz para harcamayın sonra gidersinz bizde öle yapmıstık dedi.tabi ben muhalefet olmayım die tamm canım mantıklı dedim eşime ve görümce kayınvalide tatile gittik:) hep beraber balayı.sonra habersiz gelmeler cat kapı sabahın köründe biz geldik demeler.aynen benim eşimede evli olmasına ragmen koluna girmeler öpmeler.herseye karısmalar yani olacak herseyin abartarak olması.en son gelecek olursam suan görüşmüyoruz sebeb sanal alemde onun hakkında yorumlar yapıyomsum onu salak yerine koyuyomusum.empati yapmalıymısım:) oğlum doğdu eşiminde benimde gözlerim kahve rengi oğlum mavi gözlü eşime iyiki benziyomus suratı benzemeseymiş yanlış anlıcakmış.daha neler neler.eşimin geçmişteki kız arkadaslarının muhabbeti.ya yok yok.ben herzamn hepsine gülüp geciyorum o tabi bu tavrımdan dolayı dahada sapıtıyo.en son dediği 3 maymundan da 3 maymunu oynayan kişiden de nefret ediyorum:) ben çözümü buldum arkadaslar.onların yanında kahkalar atarım tınlamam sinir olmaya değmez bosverin.

şimdi sen balayına masraf olmasın diye yalnız gitmiyorsun ama ailecek gidiyorsunuz. o zaman masraf olmadı mı.. yani ulaşım kalacak yer vs sonuçta bunlarda masraf..

görümcen kendisi hakkında konuşulunca empati yapmanı istiyor ama bebeğin babası hk şüphelenecektim deyip resmen hakaret ediyor.

gerçekten bunlara gülüp geçmek sabırlıymışsınız.. yanlış anlamayın sizi yadırgamıyorum. böyle umursamamak gerekiyor bazılarını. maalesef böyleleriyle muhatap olmak zorundayız..

kızlar merhaba. artık sinir sistemim çökmek üzere. nasıl başedeceğimi şaşırdım. bi çıkış yolu bulamıyorum. evleneli 5 ay oldu. daha taze gelin sayılırım. ama bende bir görümce var bayatladım sayesinde. eminim benden daha beter durumda olan vardır. ama insan alışkın olmadığı durumlar içinde bulunca kendini, ne yapacağını şaşırıp en büyük derdin kendisinde olduğunu sanıyor. neyse ben olaya geçeyim. benim eşim iki kardeşler. bir ablası var bizden 4 yaş büyük. ama evli değil maalesef. flört ederken, nişanlıyken çok zaman geçirme şansımız olmadı farklı şehirlerde olduğumuz için. ama bir araya geldiğimizde de hep iğneli laflarını söylerdi. eşim o zamanlar ablasının psikolojik durumunu bildiğinden midir ne hem bizi bir araya fazla getirmedi hem de böyle durumlarda ortamı yumuşatmayı bildi.evlendik kardeşiyle bir yuva kurduk, kız hala beni kabullenmeyi öğrenemedi. şuan aynı şehirdeyiz. kardeşini arar 'ne zaman gelceksin canım' 'seni özledim' yok bilmem ne.. evime geldi bir gün kaldı kıskançlıktan gelip aramıza yatacaktı nerdeyse. sinirden kudurdu sabaha kadar salonda oturdu, onu dinledim yatak odasından. kayınvalideme gideriz eşimi çağırır yanına 'gel şuraya yanıma bir öpeyim seni' der şapur şupur öper, hay hay bu adamın karısı var falan yok.. eşimin yanına ben otururum diğer tarafına o oturur, elini tutar sanki sanarsın flört ediyorlar. kız ben yokmusum gibi davranıyor, beni hala kabul etmiyor. benim şapşal eşim de bir kere olsun abla dur şöyle böyle demiyor süt dökmüş kedi gibi. eve gelince birbirimizi yiyoruz ama yine de bana haklısın demiyor. özellikle bir aradayken napsam nasıl bir yol izlesem bilemedim. eşime sırnaşıyorum bu sefer daha da kuduruyor kız bir görseniz bir tarafından ben bir tarafından ablası asılacak neredeyse. o kadar yüzsüz. bir de benim eşim benim sırnaşmalarıma da benim istediğim gibi cvp vermiyo. put sanki. neymiş ablasının psikolojisi iyi değilmiş. onu alttan almak lazımmış onun önünde bana samimi davranamazmış allahııııım deli olcam. siz olsanız ne yapardınız ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar??
ya canim benim bence kskanc olan sensin o kocanin ablasi beraberde yasamiyosunuz nevarki. insan kocasini ablasi optu diye kiskanirmi ya ne kocam tapulu malinmi senin. bu ne koca duskunlugu ya ailesi onlar sakalasir guler inanamiyorum keske benimde kocamin ablasi olsaydi da sarilp sakalasaydi. sende cok kiskancsin cok hirslisin kocani hayatinin merkezine koymussun kimseye eli degmesin sozumden cikmasin ailesi ni silsin. bende gorumceyim ve gelin yapuskan ve yuzsuz igneli laflar eder sacma sapan hareketler yapar hic umursamam sonra ceker gider bukadar. idare etmeyi birde gormezden gelmeyi ogrenirsen boyle sinir.krizi gecirmezsin. sonucta ablasi opsun namahremmi sen bence ablasina hava atmaya calisiyorsun esin sarilsin sakalassin ne sacma esimi ablasindan kiskanicam gercekten akla mantiga cok.aykiri ayrica gorumcelerinu cekemeyen gelinler bu ailenin kizlari biziz siz gelinsiniz kendi ananiz ceksin sizin nazinizi bizim annemiz o kizi biziz siz gelinliginizi bilin once can dimi ama

Amaaaannn canım sen de.Daha 5 aylık evlisin.Evliliğinin tadını çıkar.Uzak yerlerde oturuyorsunuz hergün birbirinizi görmüyorsunuz.Sorunları da var demiş eşin.Bırak öpsün istediği kadar.Misilleme yapıp onun kötü huyunu tetikleyeceğine heee de geç.Kendini kanser etmenin sana faydası var mı.Önemli olan eşinle iyi olman.Sonuçta ablası,kanı canı.Napsın.

şimdi sen balayına masraf olmasın diye yalnız gitmiyorsun ama ailecek gidiyorsunuz. o zaman masraf olmadı mı.. yani ulaşım kalacak yer vs sonuçta bunlarda masraf..

görümcen kendisi hakkında konuşulunca empati yapmanı istiyor ama bebeğin babası hk şüphelenecektim deyip resmen hakaret ediyor.

gerçekten bunlara gülüp geçmek sabırlıymışsınız.. yanlış anlamayın sizi yadırgamıyorum. böyle umursamamak gerekiyor bazılarını. maalesef böyleleriyle muhatap olmak zorundayız..

yani takıntılı ve problemli oldugunu bildiğim için yaptıkları bana komik geldiği için gülüyorum.sonucta sunu demek istedim eşlerimiz bizi tanıdıktan sonra ve sevgi sonsuz olduktan sonra aileler ne yaparsa yapsın ilişkiler zedelenmiyor.eşimin ailesi napayım atsam atılmaz satsam satılmaz.ömür boyu akrabayız.o seviyesizse bende onun gibi mi olayım diye düşünüyorum.eşimide üzmemek için hiç kafama takmıyorum.zaten eşimde farkında oldugu için kendisi ben demeden araya mesafe koyuyor.dır dır kavga etsek haklıyken haksız olucam o yüzden benim deneyimim şu oldu,muhatap olmuyorum.sukunetimi koruyorum tabi hakkımıda koruyorum ama tatlı dille kavga etmeden

yani takıntılı ve problemli oldugunu bildiğim için yaptıkları bana komik geldiği için gülüyorum.sonucta sunu demek istedim eşlerimiz bizi tanıdıktan sonra ve sevgi sonsuz olduktan sonra aileler ne yaparsa yapsın ilişkiler zedelenmiyor.eşimin ailesi napayım atsam atılmaz satsam satılmaz.ömür boyu akrabayız.o seviyesizse bende onun gibi mi olayım diye düşünüyorum.eşimide üzmemek için hiç kafama takmıyorum.zaten eşimde farkında oldugu için kendisi ben demeden araya mesafe koyuyor.dır dır kavga etsek haklıyken haksız olucam o yüzden benim deneyimim şu oldu,muhatap olmuyorum.sukunetimi koruyorum tabi hakkımıda koruyorum ama tatlı dille kavga etmeden

anladım canım.. aynısını ben de yapacağım aslında yapıyorum da bir araya gelmek zorunda olduğumuz zamanlar merhaba merhaba onun dışında görüşmüyoruz ki böyle sorunlar olmadan önce de görüşmezdik.. beni araması gerekenler zamanlarda bile aramadı.

anladım canım.. aynısını ben de yapacağım aslında yapıyorum da bir araya gelmek zorunda olduğumuz zamanlar merhaba merhaba onun dışında görüşmüyoruz ki böyle sorunlar olmadan önce de görüşmezdik.. beni araması gerekenler zamanlarda bile aramadı.

amannnn aramasınlarda ben hiç üzülmüyorum.yani bazen sunu düşünüyorum kötü olunca insanların ellerine ne geciyor acaba.ne güzel mutlu mesut gecinin dimi.valla canm benim yasadıklarım bu anlattıklarımın sadece binde 10u falan yani.daha neler neler var.allaha hep duam sudur sabır ver yarabbimmm.ve gercekten sabırlıda oluyosun.

Back
X