- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Gercekten inanamiyorum. Neler uretmis nasil da carpitmissiniz anlattigim durumu. Yok ensest mi? yok gelinlerden izin mi alacagiz kardeslerimize yaklasirken? Yok neymis benim psikolojim bozukmus. Pardon ama ben zaten varolan durumu olan seffafligiyla yazip konu uzerinden nasil bir yol izleyebilecegim hakkinda fikir sordum size. Cvp veren arkadaslara tsk ederim. Gorumcemin psikolojik bir takim sorunlari oldugunu kardesi yani mustakbel esim, annesi yani kayinvalidem, babasi yani kayinpederim kabul etmis de burdaki muhalefet sahislar mi bunu inkar ediyor. Gercekten cok komik. Ben yasanmis olaylara dayanarak paylastim bu sikintimi. Lakin yasanmis olaylarima bile saygi duymayip arsizca elestiren karsi cikanlar olmus. Belli ki en cok Gorumcelere, kaynanalara dokunmus bu durum. Genelleme yapmiyorum cunku burda ne yasanmis hikayeler okuyoruz ama kendi adima sunu soyleyeyim. Derdim esimi ne anne- babasindan, ne de kiz kardes-ablasindan koparmak ayirmak.. kardesim var diyorum, bir ablayim yani. Dusmek istemedigim hic bir duruma esimin ablasini da mecbur etmem. Lakin benim ablaligimda koruma kolllama, kardesimin mutlulugundan mutluluk duyma olur. Ne onu ne de esini irrite edecek davranislar sergilemem. Ben bu anlattigim durumlari bizzat yasadigima inandigim icin, iyi niyet olmadigina inandidigim icin akil danistim nasil yol izleyeyim uzulmemek icin diye. Yoksa ne gorumce ne de kaynanaya dair hedef almisligim var.
Psikolojik problemleri olan bir kaıdnla uğraştığınız için hatalısınız zaten