Yeni evlisiniz herhalde..Onlar bekar mı acaba?
Bırak koştursunlar o zaman kardeşlerinin peşinde..
Ne yapacasksın..Çocukça şeyler bu yaptıkları..
Sadece gülünür..
ayy çok enteresanmış yaa.. ilk defa duyuyorum.. biz erkek kardeşimizle hiç böyle içli dışlı olmayız.. hele ki yatak odasına girecez evli abinin?? abooww terliklen kovalar.. eşim de kız kardeşine asla yaptırmaz.. bir kaç defa girmiştir görümcem yatak odasına oda abisi yokken..
tamamen eşine bakıyor canım bu sorunun kaynağı.. kendisi bilememiş mesafeli olmayı..
bir kere deseydi yatak odamızda ne işin var diye, yada çorabıma karışma diye.. o zaman yanında bitmezdi habire görümcen.. çekinirdi accık..
aslında Laale gibi de düşünüyorum bir yandan.. takmayacaksın.. tabii mahremiyete müdahale yoksa..
Benim ikitane görümcem var....
Seninkilerin yaptigni bazen onlarda yapar ara bir, mesela
Abi bekarken böyle düzenli degildin, arkandan az toplamiyorduk, simdi karicigina kiyamiyorsun dimi???:1closedeyes:
Bende
Bana ne kizim siz safdiniz ben enayimiyimde arkasindan toplicam elin herifinin diye cevap veririm...güleriz hepberaber
Birazda bakis acisina bagli bu feryalcan.....herseyden bir mana cikartmaya calissirsan mutlaka bulursun zaten...o yüzden bazen hayatida insanlarida tiye almak lazim.:hulya:
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisBenim ikitane görümcem var....
Seninkilerin yaptigni bazen onlarda yapar , mesela
Abi bekarken böyle düzenli degildin, arkandan az toplamiyorduk, simdi karicigina kiyamiyorsun dimi???:1closedeyes:
Bende
Bana ne kizim siz safdiniz ben enayimiyimde arkasindan toplicam elin herifinin diye cevap veririm...güleriz hepberaber
Birazda bakis acisina bagli bu feryalcan.....herseyden bir mana cikartmaya calissirsan mutlaka bulursun zaten...o yüzden bazen hayatida insanlarida tiye almak lazim.:hulya:
Heee ben de "aslandır benim kocam,tertiplidir,düzenlidir,aman da aman" diye poh pohlardım mesela..:roflol:
Millet her zaman yapacak ya da söyleyecek bir söz bulur,önemli olan kendi bildiğini okumak..hihoyyyt
beninde abim var....yakın degiliz onlar vandalar......
ara ara gideriz yada geldiklerinde kim denk geliyorsa o kapıyı açar.....
yemek yiyecekse kim o an musaitse o hazırlar.....
sen yaptın yok ben yaptım yarışı hiç yapmayız.....
işden gelince hoş geldin abi derim.eşiyle yatak odasına giderler....
üzerini degiştirir..........o an salata yada masa hazırlanacaksa onlar odadayken hazırlarım.....
ama bunları kıskançlık yada başka fesat düşünceden degil.......
sadece yardım etmek için.....
asla eşi varken yanına oturmam........şımarıklık yapmam
banane eşte onun kocada ilgilensin.......
besledik büyüttük elin kızına verdik..bide işim yokta yengeyle yarışamı gircem:roflol:
iyiyken kötümü olcam........
aklıma ne kıskançlık gelir nede başka bir şey onlar mutlu olsunda iyi olsunlarda......başka bir şey istemem..
bence sizde sorun etmeyin....görümcen yokken eşinizle ilgilenin varkende bırakın onlar ilgilensin....
belki özlüyordur yada niyeti kötü degildir......
farzedin ki kıskanıyor sizde onu serbest bırakın ki takmadıgınızı anlar uzaklaşır abisinden......
aman yardım etmesen bir türlü,etsen bir türlü.
bu görümceler ne yapsa yaranmazlar.
otursan,yardım etmesen,bak geline hizmet ettiriyor derler,etsen,onada tuhaf bakarlar. konu sahibinin yazdığı gibi..
ne yapacaklar anlayamadım gitti:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?