- 16 Haziran 2011
- 15.922
- 69.189
- 798
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işteyeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
Görümceler hiçbir şey yapmasa bile suç oluyor yavNe olmuş diye girdim, gorumce şu postu görse şok olur heraldeortada bir sorun yok ki. Görümce postlarını görüp kendi kendinize kurulmuşsunuz bence
İstemiyor efendim zorla mı?Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işteyeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
İlk evlendiğimde çok saçma bir şeyi kafama takmıştım o geldi aklıma ve utandım şimdiGörümceler hiçbir şey yapmasa bile suç oluyor yavBu sitede görümceleri savunacağım aklımın ucundan geçmezdi
Onun farkındayız. Sorundan kaçmanız size bir şey kazandırmayacak. O sorunun üstüne gidin, görümceyi rahat bırakın.Aslında başka daha büyük derdim var odak noktası kaydırma konusu
Adı görümce ya ondan şeyetti zaarGörümceniz, "Bu görümceler niye böyle ya ?" diyeceğiniz ne yaptı ? Aranızda hissettiğiniz tuhaf enerji nedir ?
Görümcem yok ama kendim görümceyim. Özel günlerinde arar ya da mesaj atar tebrik ederim, internetten hediyesini yollarım. Görüştüğümüzde sohbet muhabbet ederiz, özelleri beni hiiiç ilgilendirmez. Yeğenimi görmek istediğimde kardeşimi ararım kendisini rahatsız etmek istemem, yanındaysa nasılsın iyi misin diye sorarım öyle havadan sudan çocuklardan konuşuruz değilse selam söyle der kapatırım. Ne olacak başka yeter Allah bereket versin.Konu sahibi 5,10 dakika sitede takılıp görümce şikayetlerine baksa bence sorun çözülür. Ne güzel evliliğine burnunu sokmayan rahat bir görümcesi var. Bulmuş da buluyor. Görümcem ben aramadan aramasa ben üstüne mutlu olurumAllah herkese belirli bir mesafede durmayı bilen kayınvalide ve görümce versin amiinn
Aaa olur mu enerjiniz çok önemli enerjiniz geçmiyorsa geçmiş olsunGörümcem yok ama kendim görümceyim. Özel günlerinde arar ya da mesaj atar tebrik ederim, internetten hediyesini yollarım. Görüştüğümüzde sohbet muhabbet ederiz, özelleri beni hiiiç ilgilendirmez. Yeğenimi görmek istediğimde kardeşimi ararım kendisini rahatsız etmek istemem, yanındaysa nasılsın iyi misin diye sorarım öyle havadan sudan çocuklardan konuşuruz değilse selam söyle der kapatırım. Ne olacak başka yeter Allah bereket versin.
Sorun sadece adının görümce olmasıGörümcenin nesi olduğunu anlayan varsa yorumumu alıntılayıp yazabilir mi?
Sen daha ne istiyorsun çok samimi olmaya gerek yok bence en güzel durum hiç bozma bu durumu saygıyı bozmadan bu şekilde devamBenden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işteyeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
Niye çay kahve içmeye davet ediyorsunuz ? Görümcem yok görümce de değilim ama karakter olarak kimseyle iç içe olmayı sevmiyorum, arada bir görüşüp mesafeli olmak iyidir, ikiniz için de zoraki samimiyet sıkıcı olur.Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işteyeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
Niye çay kahve içmeye davet ediyorsunuz ? Görümcem yok görümce de değilim ama karakter olarak kimseyle iç içe olmayı sevmiyorum, arada bir görüşüp mesafeli olmak iyidir, ikiniz için de zoraki samimiyet sıkıcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?