Bu görümceler niye böyle ya ?

Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işte 😂 yeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?

Görümceniz, "Bu görümceler niye böyle ya ?" diyeceğiniz ne yaptı ? Aranızda hissettiğiniz tuhaf enerji nedir ?

Ne olmuş diye girdim, gorumce şu postu görse şok olur heralde😅 ortada bir sorun yok ki. Görümce postlarını görüp kendi kendinize kurulmuşsunuz bence😂
Görümceler hiçbir şey yapmasa bile suç oluyor yav 😂 Bu sitede görümceleri savunacağım aklımın ucundan geçmezdi

Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işte 😂 yeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
İstemiyor efendim zorla mı?

Görümceler hiçbir şey yapmasa bile suç oluyor yav 😂 Bu sitede görümceleri savunacağım aklımın ucundan geçmezdi
İlk evlendiğimde çok saçma bir şeyi kafama takmıştım o geldi aklıma ve utandım şimdi 😂 gerçekten salın şu insanları yani emin olun 2 dk bile aklını meşgul etmiyorsunuzsdur kurulduğunuz insanların.

Konu sahibi 5,10 dakika sitede takılıp görümce şikayetlerine baksa bence sorun çözülür. Ne güzel evliliğine burnunu sokmayan rahat bir görümcesi var. Bulmuş da buluyor. Görümcem ben aramadan aramasa ben üstüne mutlu olurum😂 Allah herkese belirli bir mesafede durmayı bilen kayınvalide ve görümce versin amiinn
Görümcem yok ama kendim görümceyim. Özel günlerinde arar ya da mesaj atar tebrik ederim, internetten hediyesini yollarım. Görüştüğümüzde sohbet muhabbet ederiz, özelleri beni hiiiç ilgilendirmez. Yeğenimi görmek istediğimde kardeşimi ararım kendisini rahatsız etmek istemem, yanındaysa nasılsın iyi misin diye sorarım öyle havadan sudan çocuklardan konuşuruz değilse selam söyle der kapatırım. Ne olacak başka yeter Allah bereket versin.

Görümcem yok ama kendim görümceyim. Özel günlerinde arar ya da mesaj atar tebrik ederim, internetten hediyesini yollarım. Görüştüğümüzde sohbet muhabbet ederiz, özelleri beni hiiiç ilgilendirmez. Yeğenimi görmek istediğimde kardeşimi ararım kendisini rahatsız etmek istemem, yanındaysa nasılsın iyi misin diye sorarım öyle havadan sudan çocuklardan konuşuruz değilse selam söyle der kapatırım. Ne olacak başka yeter Allah bereket versin.
Aaa olur mu enerjiniz çok önemli enerjiniz geçmiyorsa geçmiş olsun😂 Eş,sevgili,arkadaşın enerjisine bakılır da görümcenin enerjisine bakanı ilk kez gördüm.

Vqlla benim görümcem kaynanam sürekli diyor bize gelin ki biz sık sık gidiyoruz çok gönüllü olmasam da mesela görümcem evlilik yıl donumumde gelin bizde parti yapıp kutluyalim dedi bende abla bizim planımız var o güne dememe rağmen ha iptal mi o zaman değip tavır yaptı görümcem ve kaynanam sürekli yani bir işiniz var mı musaitmisin sormak yerine hemen şunu yapalım bugün burda yemek yiyin ki bu yemek konusu Faslı hiç bitmiyor hiç gitmiyor yemiyormusuz gibi tavırlar segiliyor ve buda eşimle aramda sıkıntı oluyor çevremde görüyorum herkes gidiyor ama her hafta hergun değil ki benmi yalnis biliyorum karşı tarafdami sıkıntı var anlamadım ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor lütfen birşey diyin eşimle aramdaki sorun tartışma olursa hep bu konular yüzünden oluyor

Sen daha ne istiyorsun çok samimi olmaya gerek yok bence en güzel durum hiç bozma bu durumu saygıyı bozmadan bu şekilde devam

görümcenle neden samimi olmaya çalışıyorsun ki
neden görüşme çaban var yani ne gerek var
akraba ziyaretlerinde görürsünüz zaten birbirinizi
kafalarınız barışırsa zaman içinde bağ kurarsınız ama bu öyle zorlamayla da olmaz
kendiliğinden gelişir
sizin aranızda bi sorunda yok enerjileriniz uymamış sadece
hayatta belki 1000 kişi vardır böyle enerjilerimizin uyuşmadığı ve bu çok normal
görümce pizza değildir, herkesi mutlu edemez :D
davranman falan gerekmiyo yani ayrıca görümce ile nasıl samimiyet kurulur ki
sırrını veremezsin kocanın akrabaların dedikodusunu yapamazsın
özelini anlatamazsın nedir yani bu boşver

Niye çay kahve içmeye davet ediyorsunuz ? Görümcem yok görümce de değilim ama karakter olarak kimseyle iç içe olmayı sevmiyorum, arada bir görüşüp mesafeli olmak iyidir, ikiniz için de zoraki samimiyet sıkıcı olur.

Back
X