- 8 Nisan 2022
- 1.706
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Aslında başka daha büyük derdim var odak noktası kaydırma konusuDerdim yok dert bulayım konusu.
Hem gelinim hem görümceyim 2 tane yengem var hiç gorumcelik yapmadım aramız gayet iyi 2 tane görümcem var gelin görümce değil kardeş gibiyiz konuşuruz dertlesiriz sıkıntılarımızı anlatırız birbirimize bir sorunumuz yok şükür.Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işteyeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
"Genel olarak akraba sevmiyorum" çok iyiymişBenim görümcem yok ama olsa da samimi olmazdım. Genel olarak akraba sevmiyorum, olanları da azaltmaya çalışıyorum o yüzden ekstra akraba çabasına girmezdim. Ama kişiden kişiye değişir bu durum sen istiyorsan görüş samimi ol. Buna senden başka kimse karar veremez
Kişilikle de alakalı belki illaki samimi olmaya gerek yok akran olunca paylaşım olabiliyor ama kötü olmayalım yeter sanki fazla muhabbet tez ayrılık meselesiBenim görümcem yok ama olsa da samimi olmazdım. Genel olarak akraba sevmiyorum, olanları da azaltmaya çalışıyorum o yüzden ekstra akraba çabasına girmezdim. Ama kişiden kişiye değişir bu durum sen istiyorsan görüş samimi ol. Buna senden başka kimse karar veremez
Aynen bence de her zaman böylesi daha iyi insanlar öyle beceriyor ki hem samimi olup hem mesafeli durmayı ben samimi olunca dibine kadar gidicem illaki gerek yokSiteye ortalama 5 dakikada bir görümce şikayeti açılıyor bunlar neymiş ya? Benim de bir erkek kardeşim var çocuk evlenmeden kendimden korkar hâlâ geldimBence mesafe en iyidir. Akraba,komşu,iş arkadaşı hepsine mesafeli ol. En fazla arkandan soğuk nevale derler. Fazla yakın olunca tüm zayıflıklarını öğrenip günü gelince kullanıyorlar. En iyisi selam,merhaba ardından güle güle modunda olmak.
Dert değil ya genel enerji meselesiSize alenen bir kötülüğü var mı? Yoksa neyini dert ettiniz bu kadar.
Aman görümcenizin enerji olsa ne olur olmasa ne olur? Hatta enerjisi olmayanı daha makbul.Dert değil ya genel enerji meselesi
E görüşme? En iyi kayınaile samimi olunmayandır. Hele ki görümce. Görümce görmeyim ömrümce demişler, siz sıkı fıkı olmaya çalışıyorsunuz.Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işteyeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
Konu sahibi 5,10 dakika sitede takılıp görümce şikayetlerine baksa bence sorun çözülür. Ne güzel evliliğine burnunu sokmayan rahat bir görümcesi var. Bulmuş da buluyor. Görümcem ben aramadan aramasa ben üstüne mutlu olurumBaşlık ve içerik uyumu beni benden aldı. Kadın hiçbir şey yapmamış, arayınca açmış, gel diyince gitmiş ama neymiş aralarındaki enerji garipmiş… Yahu salın görümceleri
Nasıl görümceler?Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işteyeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?