Bu görümceler niye böyle ya ?

itsgalatea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
1.705
1.192
83
Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işte 😂 yeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?

Benden 6 yaş küçük görümcem var ( 35 yaşındayım ) yani böyle bir kaç kez dışarı çıkalım kahve vs diyorum arada görüşüyoruz arıyorum, o da aradı bir iki kez… ama tuhaf bir enerji var aramızda.Samimi olmaya da gerek yok da ne biliyim işte 😂 yeni evliyim bilemiyorum belkide nasıl davranılması gerekiyor.Sizin görümcelerinizle aranız nasıl ?
Hem gelinim hem görümceyim 2 tane yengem var hiç gorumcelik yapmadım aramız gayet iyi 2 tane görümcem var gelin görümce değil kardeş gibiyiz konuşuruz dertlesiriz sıkıntılarımızı anlatırız birbirimize bir sorunumuz yok şükür.

Benim görümcem yok ama olsa da samimi olmazdım. Genel olarak akraba sevmiyorum, olanları da azaltmaya çalışıyorum o yüzden ekstra akraba çabasına girmezdim. Ama kişiden kişiye değişir bu durum sen istiyorsan görüş samimi ol. Buna senden başka kimse karar veremez

Benim görümcem yok ama olsa da samimi olmazdım. Genel olarak akraba sevmiyorum, olanları da azaltmaya çalışıyorum o yüzden ekstra akraba çabasına girmezdim. Ama kişiden kişiye değişir bu durum sen istiyorsan görüş samimi ol. Buna senden başka kimse karar veremez
"Genel olarak akraba sevmiyorum" çok iyiymiş 😁

Siteye ortalama 5 dakikada bir görümce şikayeti açılıyor bunlar neymiş ya? Benim de bir erkek kardeşim var çocuk evlenmeden kendimden korkar hâlâ geldim 😂🧘‍♀️💆🏻‍♀️ Bence mesafe en iyidir. Akraba,komşu,iş arkadaşı hepsine mesafeli ol. En fazla arkandan soğuk nevale derler. Fazla yakın olunca tüm zayıflıklarını öğrenip günü gelince kullanıyorlar. En iyisi selam,merhaba ardından güle güle modunda olmak.

Kişilikle de alakalı belki illaki samimi olmaya gerek yok akran olunca paylaşım olabiliyor ama kötü olmayalım yeter sanki fazla muhabbet tez ayrılık meselesi

Size alenen bir kötülüğü var mı? Yoksa neyini dert ettiniz bu kadar.

Siteye ortalama 5 dakikada bir görümce şikayeti açılıyor bunlar neymiş ya? Benim de bir erkek kardeşim var çocuk evlenmeden kendimden korkar hâlâ geldim 😂🧘‍♀️💆🏻‍♀️ Bence mesafe en iyidir. Akraba,komşu,iş arkadaşı hepsine mesafeli ol. En fazla arkandan soğuk nevale derler. Fazla yakın olunca tüm zayıflıklarını öğrenip günü gelince kullanıyorlar. En iyisi selam,merhaba ardından güle güle modunda olmak.
Aynen bence de her zaman böylesi daha iyi insanlar öyle beceriyor ki hem samimi olup hem mesafeli durmayı ben samimi olunca dibine kadar gidicem illaki gerek yok

Dert değil ya genel enerji meselesi
Aman görümcenizin enerji olsa ne olur olmasa ne olur? Hatta enerjisi olmayanı daha makbul. 😂Çok enerjik olanları malum büyü,fitneden geçilmiyor bence görümcenizi salın başka bir arkadaş bulun. Görümceden arkadaş binde bir olur.

Benim 4 tane eşimin ablası var. Bir de erkek kardeşim var. Açıkçası görümceler ile çok yakın olmayı da sevmem ileride gelinle yakınlaşmayı da pek düşünmem. Genel olarak mesafe iyidir. Görümce de gelin de sevmiyorum ben. İkisi de aynı ölçüde benim için.

E görüşme? En iyi kayınaile samimi olunmayandır. Hele ki görümce. Görümce görmeyim ömrümce demişler, siz sıkı fıkı olmaya çalışıyorsunuz.

Başlık ve içerik uyumu beni benden aldı. Kadın hiçbir şey yapmamış, arayınca açmış, gel diyince gitmiş ama neymiş aralarındaki enerji garipmiş… Yahu salın görümceleri 😀
Konu sahibi 5,10 dakika sitede takılıp görümce şikayetlerine baksa bence sorun çözülür. Ne güzel evliliğine burnunu sokmayan rahat bir görümcesi var. Bulmuş da buluyor. Görümcem ben aramadan aramasa ben üstüne mutlu olurum😂 Allah herkese belirli bir mesafede durmayı bilen kayınvalide ve görümce versin amiinn

Nasıl görümceler?
Gayet normal yani anlattıklarınız nesi anormal ben anlamadım?

Back
X