Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski konusuna baktim da sok oldum ruh hastasi galiba yazik ya bide ogretmenim demis ki insallah yalandir orda psikolog yaziyo faln ne gercek ne yaln kafalar karisti
Eski konusuna baktim da sok oldum ruh hastasi galiba yazik ya bide ogretmenim demis ki insallah yalandir orda psikolog yaziyo faln ne gercek ne yaln kafalar karisti
Gorumcem kendi ipini kendi kesmis konusundan geliyorum.
Ve bir insanin dayak yemesine sevinecdk kadar gozunuz donmesin yahu. Ürktüm o konuyu okuyunca resmen.
Bende eximin ailesinin bir uyesinden cok cektim ama karsimda onu dovmeye kalksalar ilk beni karsinda bulurdu herkes herhalde.
Ayrica ilerde sizi de döverler.
Yani biraz mantik.. Tmm kv gorumce sorunlari oluyor sinirleniyoruz ama insaniz hepimiz yahu..
Gorumcem kendi ipini kendi kesmis konusundan geliyorum.
Ve bir insanin dayak yemesine sevinecdk kadar gozunuz donmesin yahu. Ürktüm o konuyu okuyunca resmen.
Bende eximin ailesinin bir uyesinden cok cektim ama karsimda onu dovmeye kalksalar ilk beni karsinda bulurdu herkes herhalde.
Ayrica ilerde sizi de döverler.
Yani biraz mantik.. Tmm kv gorumce sorunlari oluyor sinirleniyoruz ama insaniz hepimiz yahu..
O konu korku filmi gibi zaten. Konu sahibinin mantığına göre benim kayınpederi dinlene dinlene 20 kişi dövmemiz falan lazım. Yahu olur mu öyle şey? Ne desek boş, zihniyeti bu ne yazık ki
Kayınvalide ve kayınpederin nasıl gözlerini açabilirim diye sormus burada ve şu an açıldığını düşündüğü için rahatlamış. Belki de kendi gozlerini acip bir kendine bakmali şöyle.
2 3 üyelik almak he az almışsın ama şasırmiyorum burda üyelik alıp kendisiyle kavga edenide gördü bu gözler burun fotolarıni gördüm yaşın kaç 15 mi nasıl öğretmensin sen
Ayrıca kardeşini döven adam dikkat et o estetikli burnunu kırmasın
2 3 üyelik almak he az almışsın ama şasırmiyorum burda üyelik alıp kendisiyle kavga edenide gördü bu gözler burun fotolarıni gördüm yaşın kaç 15 mi nasıl öğretmensin sen
Ayy diğer konu ben yazarken kitlenmişti resmen içümde kalmıştı buraya yazayım bari. bir kadına şiddet uygulanıyor hemde uygulayanların ikisi erkek gücü diğeri kadın. Ve sizde bu ağzınızun suyu aka aka anlatıyorsunuz heee öyle mi. Ve siz öğretmensiniz. Ayırmıyorsunuz, üstüne ortalığı "ben buraya küfür yemeye gwlmedim" diyerek kızıştırıyosunuz. Sonuç? Alkıııış senin haklı olduğunu gördüler . Aferün hepinize. 4ünüzde brnim gözümde denksiniz.
Herkes soyleyince merak edip su kendi ipini cekmeli konuya gittim de, bu kadar saykodeli bir ruh hali gormemistim hic. Doktorami yanlis konu uzerinde yaptigima karar verdim...
Konu sahibi, kendi kendine başka üyeliklerle kendini tatmin eden bir "ruh hastası" çıktı. Dağılalım arkadaşlar.
Söylemeden edemeyeceğim, yok tam dövülecek kadın, dayağı hak eden kadın, dayak olmadan uslanmayacak kadın söylemleri zaten ne kadar ilkel beyinli mahluk olduğunuzu kanıtlar nitelikte.
O nişanlınla sayın kayınpederine en içten sövgülerimi iletip, size onlarla mutluluklar diliyorum zira tam onlara layıksınız. Kadına şiddete karşıyım ama nişanlınız ve babasına okkalı bir meydan dayağına anca içim soğurdu. Gerçi siz küfür bilmezdiniz pardon ama ben çok severim. Özellikle sizin gibilere kullanmayı. Yasak olmasa görümceni iple arardın emin ol
Yakında kucağında çocukla okkalı bir tokat yapışırsa suratına bu mesajımı saygıyla an.... Sonra o yamulan burnunu hiçbir estetik düzeltemez ama. Bir sürü onurlu öğretmenimiz boştayken, inanmak istemiyorum ama öğretmenseniz bir an önce o mesleği kirletmemeniz dileğiyle.