- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
- Konu Sahibi dolores_rose
Merhaba kızlar yine fikrinşze ihtiyacım var kararsız kaldım. Ben tek gelinim eşim tek erkek ailede 2 kız kardeşi var biri evlenicek düğünü yakın kaynanam ve görümcelerimin beni sevdiklerini düşünmüyorum sevilmecek bi insan olmadığım için değil iyi bi insan olduğumu bilirler ama durduk yere surat yaparlar değer vermediklerini belli ederler zaman zamanda iyi davranırlar ve bu iyi davranışlar hep formalite icabıdır siyaseten. ben açıkçası kıskandıklarını düşünüyorum herneyse. Görümcemin çeyizi gidicek beni davet ettiler ben virüsten dolayı gidemicemi çocuklarımı riske atmak istemediğimi kibarca güzel bi dille ifade ettim tmm dediler ama içten içe bozulmuş olabilirler çünkü o yapıda insanlar. Bende diyorum çeyiz gideceği gün için ordaki misafirler için kaynana görümceye yardım amaçlı arayıp onları ikramlık bişey hazırlayıp gönderiyim mi diye sorsam mı? Fazla mı değer vermiş olurum sizce gerek var mı yüz yüze bakıyoruz nekadar birbirimizi sevmesekte. Ben hastalanmıştım bundan 5 ay önce falan yanımda kimse yoktu 1 ay kadar sürdü rahatsızlığım evleri çok yakın olduğu halde görğmcem hiç gelmedi aramadıda sadece mesaj attı geçmiş olsun diye sonra 1-2 kezda yine msjla sordu ve bunuda formalite yaptığını biliyorum eşime karşı sizce ne yapsam fikirniz nedir