- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
- 78
- Konu Sahibi dolores_rose
Onların siyaseti beni okadar yoruyoki anlatamam onlara nasıl davranıcamı şaşırıyorum bilmiyorum gerçekten. Hem kendilerileri soğuk davranırlar hem ilgi beklerler. Bi bakarsın iyi davranırlar göstermelik sonra bi bakarsın domuz gibi durular kendini bi b.k sanan tavırlar içinde gerçekten bıktım
Ben olsam gitmeyeceksem birşey yapmam. Sebebi birşey yapıp yolladım diye bana kurulmaktan geri kalmayacak tipler bendekiler. Aynı sizdeki gibi siyaset yaparlar. Bendekiler benim ailemden gerçi.
Şu siyaset işinden sıyrılmanın yolunu bulan olursa bana da haber etsin. Hamileyken bana bu şekilde psikolojik şiddet yapan insanlar meleğiz diye dolanıp yüzüme gülüyor. Samimiyetsizlik benim ruhuma baya ağır geliyor. Yoksa biz seni sevmiyoruz görmek istemiyoruza da varım ben hep. İnsanlar beni sevmek zorunda değil.
Bu tarz ilişkide sen ölsen ruhları duymaz. Bir destekleri olmaz. Onların ayağına taş değse senin haberin olmak zorunda. Araya aracı koyup duyururlar. Böyle de olunca biz değersiz onlar hanedan soyundan oluyor.
Şu siyaset işinden sıyrılmanın yolunu bulan olursa bana da haber etsin. Hamileyken bana bu şekilde psikolojik şiddet yapan insanlar meleğiz diye dolanıp yüzüme gülüyor. Samimiyetsizlik benim ruhuma baya ağır geliyor. Yoksa biz seni sevmiyoruz görmek istemiyoruza da varım ben hep. İnsanlar beni sevmek zorunda değil.
Bu tarz ilişkide sen ölsen ruhları duymaz. Bir destekleri olmaz. Onların ayağına taş değse senin haberin olmak zorunda. Araya aracı koyup duyururlar. Böyle de olunca biz değersiz onlar hanedan soyundan oluyor.