Bu görümceye değer mi?

Onların siyaseti beni okadar yoruyoki anlatamam onlara nasıl davranıcamı şaşırıyorum bilmiyorum gerçekten. Hem kendilerileri soğuk davranırlar hem ilgi beklerler. Bi bakarsın iyi davranırlar göstermelik sonra bi bakarsın domuz gibi durular kendini bi b.k sanan tavırlar içinde gerçekten bıktım
Ben olsam gitmeyeceksem birşey yapmam. Sebebi birşey yapıp yolladım diye bana kurulmaktan geri kalmayacak tipler bendekiler. Aynı sizdeki gibi siyaset yaparlar. Bendekiler benim ailemden gerçi.

Şu siyaset işinden sıyrılmanın yolunu bulan olursa bana da haber etsin. Hamileyken bana bu şekilde psikolojik şiddet yapan insanlar meleğiz diye dolanıp yüzüme gülüyor. Samimiyetsizlik benim ruhuma baya ağır geliyor. Yoksa biz seni sevmiyoruz görmek istemiyoruza da varım ben hep. İnsanlar beni sevmek zorunda değil.

Bu tarz ilişkide sen ölsen ruhları duymaz. Bir destekleri olmaz. Onların ayağına taş değse senin haberin olmak zorunda. Araya aracı koyup duyururlar. Böyle de olunca biz değersiz onlar hanedan soyundan oluyor.

Ben olsam gitmeyeceksem birşey yapmam. Sebebi birşey yapıp yolladım diye bana kurulmaktan geri kalmayacak tipler bendekiler. Aynı sizdeki gibi siyaset yaparlar. Bendekiler benim ailemden gerçi.

Şu siyaset işinden sıyrılmanın yolunu bulan olursa bana da haber etsin. Hamileyken bana bu şekilde psikolojik şiddet yapan insanlar meleğiz diye dolanıp yüzüme gülüyor. Samimiyetsizlik benim ruhuma baya ağır geliyor. Yoksa biz seni sevmiyoruz görmek istemiyoruza da varım ben hep. İnsanlar beni sevmek zorunda değil.

Bu tarz ilişkide sen ölsen ruhları duymaz. Bir destekleri olmaz. Onların ayağına taş değse senin haberin olmak zorunda. Araya aracı koyup duyururlar. Böyle de olunca biz değersiz onlar hanedan soyundan oluyor.
Duygularına tercüman olmuşsun bu siyaset olayından okadar çok bıltımki aynen dediğin gibi sevmiyoruz seni deseler daha iyi o siyasi davranışları zaten bizim onlara değer vermemiz için değer görmek istiyolar oyüzden yalandan arada iyilik yapıyomuş gibi görünürker geröek yordu bu davranışlar beni oyğzden nasıl davranıcamıda bilemiyorum onlara. mesela kaynanam evine gittiği de soğuk bş hoş geldşn der kızım falan demez önem vermez çocuklarına iyş davranır görğmceme ve eşime gözüme sokarcasına ayrım yaptıpını gösterşecesine. Sonra bş bakarsın derki seni çok özledşm sen aramıyosun ben arıyım seni bari der laf sokar yumuşak yumuşak. Görümcede aynı bıktım

Bence sormaniza gerek yok ..eğer içinizden geliyorsa istediğiniz iki çeşit yapıp gönderirsiniz.
Onlar yapmadan yapıcamı söylemem lazım ama onlar yaprıktan sonra yapmanın anlamı kalmaz ki. Arayıp söylesem kaynanamın laf sokma huyu var girmiyorum diye bişey der. Aramazsam olmuyo napıcamı şaşırdım

Onlar yapmadan yapıcamı söylemem lazım ama onlar yaprıktan sonra yapmanın anlamı kalmaz ki. Arayıp söylesem kaynanamın laf sokma huyu var girmiyorum diye bişey der. Aramazsam olmuyo napıcamı şaşırdım
Olsun siz üzerinize düşeni yapın hatta yapayimmi değilde anne ben şunu şunu yapıp göndereyim deyin ..sokarsa soksun ..siz gerekeni yapın ..onlar ne düşünürse düşünsün ..kulak arkası yapin

Olsun siz üzerinize düşeni yapın hatta yapayimmi değilde anne ben şunu şunu yapıp göndereyim deyin ..sokarsa soksun ..siz gerekeni yapın ..onlar ne düşünürse düşünsün ..kulak arkası yapin
Ah bide iyilikten bilen insanlardan olsalar içimden gelerek hiç tereddüt etmeden yapardım

bence değer hem belki bu vesileyle aranız düzelir sen bile şaşırırsın :)
yok be canım düzelseydi önceden düzelirdi ben onlara çok adım attım yaptıklarımın hiç bi değeri olmadı sanki zaten yapmak zorundaymışım gibi gördüler ben o yüzden uzaklaştım

Merhaba kızlar yine fikrinşze ihtiyacım var kararsız kaldım. Ben tek gelinim eşim tek erkek ailede 2 kız kardeşi var biri evlenicek düğünü yakın kaynanam ve görümcelerimin beni sevdiklerini düşünmüyorum sevilmecek bi insan olmadığım için değil iyi bi insan olduğumu bilirler ama durduk yere surat yaparlar değer vermediklerini belli ederler zaman zamanda iyi davranırlar ve bu iyi davranışlar hep formalite icabıdır siyaseten. ben açıkçası kıskandıklarını düşünüyorum herneyse. Görümcemin çeyizi gidicek beni davet ettiler ben virüsten dolayı gidemicemi çocuklarımı riske atmak istemediğimi kibarca güzel bi dille ifade ettim tmm dediler ama içten içe bozulmuş olabilirler çünkü o yapıda insanlar. Bende diyorum çeyiz gideceği gün için ordaki misafirler için kaynana görümceye yardım amaçlı arayıp onları ikramlık bişey hazırlayıp gönderiyim mi diye sorsam mı? Fazla mı değer vermiş olurum sizce gerek var mı yüz yüze bakıyoruz nekadar birbirimizi sevmesekte. Ben hastalanmıştım bundan 5 ay önce falan yanımda kimse yoktu 1 ay kadar sürdü rahatsızlığım evleri çok yakın olduğu halde görğmcem hiç gelmedi aramadıda sadece mesaj attı geçmiş olsun diye sonra 1-2 kezda yine msjla sordu ve bunuda formalite yaptığını biliyorum eşime karşı sizce ne yapsam fikirniz nedir
Normalde yap sen de siyasi davran derdim ama hastayken çocukların olduğu halde yanında olmamaları da kafamı karıştırdı. Emin değilim. Bence yap gitsin çok büyük bir fedakarlık yapma onlar için. İkramlık seni çok yormayacak şeyler. Böyle kucukk şeylerle göz boya iş büyük şeylere gelince kaytarma hakkın bulunsun. Mesela kayinvalidem benim için küçük basit bir sürü şey yapar ben onun için büyük az şey ama onunki gözde görünür. Mesela alışveriş yapmayı çok sever ben alma dediğim halde eşimin çeyizini doldurmuştu kendi kötü zevki ile ve şimdi de kendisine muhakkak konserve yapar normalde de bu kadar yapardı fazla kalanı kardeşlerine dağıtırdı şimdi ben olunca bana veriyor. Herkes kayinvalidem in yardım edisinden bahseder. Ben ise o her hasta olduğunda ona baktım ağır işlerini yaptım yemeklerini yaptım midem bulana bulana pansuman yaptım hatta altından aldım! Ama kimse bundan bahsetmiyor. Çünkü ben göstere göstere bir seyler yapmadım. Sen de yap pastani böreğini herkese de anlat her yaptığını. Madem öyle bir gün o hastalandığında da sen umursama

Merhaba kızlar yine fikrinşze ihtiyacım var kararsız kaldım. Ben tek gelinim eşim tek erkek ailede 2 kız kardeşi var biri evlenicek düğünü yakın kaynanam ve görümcelerimin beni sevdiklerini düşünmüyorum sevilmecek bi insan olmadığım için değil iyi bi insan olduğumu bilirler ama durduk yere surat yaparlar değer vermediklerini belli ederler zaman zamanda iyi davranırlar ve bu iyi davranışlar hep formalite icabıdır siyaseten. ben açıkçası kıskandıklarını düşünüyorum herneyse. Görümcemin çeyizi gidicek beni davet ettiler ben virüsten dolayı gidemicemi çocuklarımı riske atmak istemediğimi kibarca güzel bi dille ifade ettim tmm dediler ama içten içe bozulmuş olabilirler çünkü o yapıda insanlar. Bende diyorum çeyiz gideceği gün için ordaki misafirler için kaynana görümceye yardım amaçlı arayıp onları ikramlık bişey hazırlayıp gönderiyim mi diye sorsam mı? Fazla mı değer vermiş olurum sizce gerek var mı yüz yüze bakıyoruz nekadar birbirimizi sevmesekte. Ben hastalanmıştım bundan 5 ay önce falan yanımda kimse yoktu 1 ay kadar sürdü rahatsızlığım evleri çok yakın olduğu halde görğmcem hiç gelmedi aramadıda sadece mesaj attı geçmiş olsun diye sonra 1-2 kezda yine msjla sordu ve bunuda formalite yaptığını biliyorum eşime karşı sizce ne yapsam fikirniz nedir
Bencede bişeyler yapıp gönderin bu sizi yüceltir hiç düşünmedi diyemezler

Ya bu kadar kasacak birşey yok yapın bir tepsi börek bir kap kısır ogün yenmezse ertesi gün yenir.
Yada önceki mesajımdada dediğim gibi iftar yemeklerini siz yapın.birer tencere kurufasülye pilav salata yada turşu oldu bitti.iftarda yenmezse sahurda yenir.yada ertesi güne hazır yemek olur.
İnsanların oruçlu oruçlu telaşları varmış ucundan kıyısından sizinde bir faydanız olur.insanların kalbi yumuşar eşinizle aranızda bir sıcaklık olur.
Yani iki kap ikramla birşey kaybetmezsiniz kazanırsınız.
Açıkçası arayıp sormak : benim yapasım yok da yine de bi lafını edeyim, demek gibi geliyor bana.
Biri bana sana ikramlık ne yapayım yada yapayımmı dese gerek yok hiç yapma derim yani

Koca sene bir yerde karşılaşmadıkça görüşmedigim mesajlaşma iletişimi bile kurmadigim görümcem kocasıyla bayramda yasak gelmezse 1 gece buraya da uğrayacakmış. Duyduğumdan beri sinirim bozuk ınsallah yasaklar devam eder dedim!
nomunomuchua nomunomuchua Hadi gözünüz aydın
Nasıl bir iştiyakla yasakların devamını dilemişsiniz ki yasaklar tam kapanmaya döndü. 😁

Ya bu kadar kasacak birşey yok yapın bir tepsi börek bir kap kısır ogün yenmezse ertesi gün yenir.
Yada önceki mesajımdada dediğim gibi iftar yemeklerini siz yapın.birer tencere kurufasülye pilav salata yada turşu oldu bitti.iftarda yenmezse sahurda yenir.yada ertesi güne hazır yemek olur.
İnsanların oruçlu oruçlu telaşları varmış ucundan kıyısından sizinde bir faydanız olur.insanların kalbi yumuşar eşinizle aranızda bir sıcaklık olur.
Yani iki kap ikramla birşey kaybetmezsiniz kazanırsınız.
Açıkçası arayıp sormak : benim yapasım yok da yine de bi lafını edeyim, demek gibi geliyor bana.
Biri bana sana ikramlık ne yapayım yada yapayımmı dese gerek yok hiç yapma derim yani
Siz anlamamışsınızki ne demek istediğimi yapması vermeside zor değil üşengeçte değilim cimride değilim. Bana değer vermedikleri için değer verdiğim zaman aptal yerine koyuldum şu zamana kadar bu yğzden moralimşn bozulduğu zamanlar oldu. Hem oruçlu olduklarını nerden biliyosunuz bende oruçlu değilim onlarda değil allah herkesin ibadetini kabul etsin allahla bizim aramızda olan şey

Back
X