• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gösteriş mi oluyor?

Namahrem olduğunu da düşünmüyor. Sizin esiniz neden koymuyormus sordunuz mu peki? Benimkinin galeride de yüzlerce fotomuz var.
Yok zaten face i sadece oyun için açtık ama mesela dışarda etiket yaparız foto paylaşırız öyle koymama gibi bir derdi yok yani yazdığımı yanlış anladın galiba ;)

Öncesinde güveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa takılmayın bu kadar.
İnanın önemli değil. Bende aktif kullanıyorum hesaplarımı ama eşimle ilgili paylaşım yapma işini takip etmiyorum yaptım mi yapmadım mı diye.
Eşim neredeyse hic kullanmıyor, karısıyla fotoğraf paylaşan adamlarla yada ortak hep açan ciftlerle acayip dalga geçiyor mesela. Bakış açısı meselesi bu.
Cift olarak ayni görüşleriniz ne guzel. Bizde oyle degil ama. Esiniz sicak baksa koyardiniz belki? Bir de aktif degilmis esiniz kabul edilebilir bir sey.

Kafalarimiz aynı. Biliyorum yanlış düşünüyorum ama disaridan da bana deger vermiyormus gibi bi izlenim olusturuyoruz sanki. Boyle kuruyorum kafamda.. ve cok mutlu olucam paylassa evet.

Değer verip vermeme meselesi degil ama mutluluk sebebi.

Yanlış değil. Her insanın mutlu olma şekli ve beklentisi farklıdır niye yanlış olsun ki?

Diyorum ya kimi eşi çiçek alırsa mutlu olur, kimisi birlikte olan fotoğrafı paylaşırsa.

Burada ki düşünce, ikinizin olduğu bir şeyi paylaşması yani ikiniz adına mutlu olduğunu bunu beğendiğini hissettirmesi.

Hediye getirmesi değil.

Yok zaten face i sadece oyun için açtık ama mesela dışarda etiket yaparız foto paylaşırız öyle koymama gibi bir derdi yok yani yazdığımı yanlış anladın galiba :KK66:
Evet yanlış anlamisim. Benim herif niye koymuyor peki sizce? Nazar degse dışarıda da degmez mi?

Yanlış değil. Her insanın mutlu olma şekli ve beklentisi farklıdır niye yanlış olsun ki?

Diyorum ya kimi eşi çiçek alırsa mutlu olur, kimisi birlikte olan fotoğrafı paylaşırsa.

Burada ki düşünce, ikinizin olduğu bir şeyi paylaşması yani ikiniz adına mutlu olduğunu bunu beğendiğini hissettirmesi.

Hediye getirmesi değil.
Çok guzel aciklamissiniz teşekkür ederim..

Cift olarak ayni görüşleriniz ne guzel. Bizde oyle degil ama. Esiniz sicak baksa koyardiniz belki? Bir de aktif degilmis esiniz kabul edilebilir bir sey.
Ben koyuyorum zaten. O da dalgasini geçiyor. Bende umursamiyorum :)
Dedigim gibi eğer guveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa ustunde durulacak bir mesele değil. Sosyal medyayı bu kadar önemsemeyin.

Aktif olup arkadaşlarıyla bisuru fotograf paylasip benimle tek kare olmaması. Sık girmese hak vericem de.

hani profil fotosunun falan eşli olması bana da çok hoş gelmiyor
ya da yenilen içilenin gönderilmesi
fakat eşle güzel bir fotonun paylaşılmasına da neden karşı çıkar ki insan
bana da tuhaf geldi

bence eşine emrivaki yapma
otur kendine bi facebook hesabı aç
arkadaşlarını ekle
eşini de arkadaş olarak ekle
kendi paylaşımlarını yap - eşin olmayan fotolardan!
belki o da rahatsız olur, anlar seni

Evet yanlış anlamisim. Benim herif niye koymuyor peki sizce? Nazar degse dışarıda da degmez mi?
Valla bilemiyorum hala eski kafalarda olabilir :olamaz: hele bu zamanda ne bileyim garip geliyor bana bide kendini paylaşıyor arkadaşlarıyla tam kıro kafası kusura bakma

hani profil fotosunun falan eşli olması bana da çok hoş gelmiyor
ya da yenilen içilenin gönderilmesi
fakat eşle güzel bir fotonun paylaşılmasına da neden karşı çıkar ki insan
bana da tuhaf geldi

bence eşine emrivaki yapma
otur kendine bi facebook hesabı aç
arkadaşlarını ekle
eşini de arkadaş olarak ekle
kendi paylaşımlarını yap - eşin olmayan fotolardan!
belki o da rahatsız olur, anlar seni

Cok buyuk ihtimal rahatsız olur. Kendi fotografimi koysam ve istek mesaj vb gelse kapatmami ister. Bana gereksiz geliyor sosyal medya. Ama o aktif cok vakit geçiriyor. Bana da gerçeği söylemiyor sanki gibi geliyor. Nasıl ogrenebilirim? En son kendime acicam hesap sanirim misilleme yapmak amaçlı.

Valla bilemiyorum hala eski kafalarda olabilir :olamaz: hele bu zamanda ne bileyim garip geliyor bana bide kendini paylaşıyor arkadaşlarıyla tam kıro kafası kusura bakma

Bakmıyorum bana da manasız geliyor çünkü kendi arkadaşlarını paylaşıyor ben yokum tek bi karede bile. Ve genelde etrafımızdaki ciftlere baktığımızda esine deger veren erkekler fotograf koymus, gecimsiz olan koymamış :KK43: benim arkadaslarima niye seni gostereyim bana sacma geliyor isteme benden boyle bisey dedi. Fotograf yükleyen ciftlerden gosteris yapanlar da elbette cok. Ama tek kare bu kadar buyutulmemeli.

Nazardan korkuyorum demişti bir de evet esim. Dışarıdan deger vermiyormus gibi bi izlenim olusmuyor mu :KK43: dışarıyı gectim koysa ben mutlu olucam. Esiniz aktif oldugu halde mi koymuyor peki?
pek aktif sayilmaz, ben daha aktif kullanıyorum sosyal medyayi. Ona göre bunlar coluk cocuk işleri... mesela bir yere gidip fotoğraf cektirsek ve ben paylaşsam, esime biri a haftasonu bilmem nereyee gitmissiniz dese o sayede ogrenir fotoğraf paylastigimi ve mutlaka soylenir ne gerek vardi reklam yapmaya diye. Benimki bu tarz mevzularda ilginçtir, alistim artik. Ona kalirsa hepimiz egomuzu tatmin etmek icin bu mecralara ilgi duyuyoruz, esini gercekten sevenlerin bu tarz reklamlara ihtiyaci olmaz, özel olan sey başkalarına gosterilmedikce güzeldir, vs bi ton laf salatasi...

Ben koyuyorum zaten. O da dalgasini geçiyor. Bende umursamiyorum :)
Dedigim gibi eğer guveninizi sarsacak bir şey yapmadıysa ustunde durulacak bir mesele değil. Sosyal medyayı bu kadar önemsemeyin.
Teşekkür ederim yapmadi..

pek aktif sayilmaz, ben daha aktif kullanıyorum sosyal medyayi. Ona göre bunlar coluk cocuk işleri... mesela bir yere gidip fotoğraf cektirsek ve ben paylaşsam, esime biri a haftasonu bilmem nereyee gitmissiniz dese o sayede ogrenir fotoğraf paylastigimi ve mutlaka soylenir ne gerek vardi reklam yapmaya diye. Benimki bu tarz mevzularda ilginçtir, alistim artik. Ona kalirsa hepimiz egomuzu tatmin etmek icin bu mecralara ilgi duyuyoruz, esini gercekten sevenlerin bu tarz reklamlara ihtiyaci olmaz, özel olan sey başkalarına gosterilmedikce güzeldir, vs bi ton laf salatasi...
Inanmiyorum esimin cumleleri. Reklama ihtiyacim yok ozelimi neden paylasayim kafası. Gosteris yapan cok cift var haklılar ama hepsi oyle degil. Ki ben gittigimiz her yerde paylassin ikimizi degil tek kare paylassin istiyorum deger vermiyor gibi geliyor boyle.

Kafalarimiz aynı. Biliyorum yanlış düşünüyorum ama disaridan da bana deger vermiyormus gibi bi izlenim olusturuyoruz sanki. Boyle kuruyorum kafamda.. ve cok mutlu olucam paylassa evet.

ya evet kesinlikle bakış açısı
şimdi aklıma geldi
evli bir çift arkadaşımızdan erkek olan facebookta çok faal
ama hiç karısı ile olan bir resmini, olayını paylaşmıyor
dikkatimi çekmişti
pek değer vermiyor mu acaba diye düşünmüştüm valla
saçma olabilir ama yeri geldi yazdım

Bazı erkekler de bazı kadınlar da bunu gereksiz görebiliyor. Tamamen bakış açısı.

Ben sevmiyorum. Koyacak arkadaş. Ben böyle mutlu oluyorum çünkü.
Bana göre bu değer vermektir.

Biri çiçek alınca mutlu olur ben de fotoğrafınızı paylaşınca mutlu oluyorum.

Bunun nedeni mi olur.

Hediye getirmesi değil.

aynen katılıyorum. ben çiçekten çok mutlu olmam mesela ama fotoğraftan olurum:-) ama saçma sanki:KK70:

Bakmıyorum bana da manasız geliyor çünkü kendi arkadaşlarını paylaşıyor ben yokum tek bi karede bile. Ve genelde etrafımızdaki ciftlere baktığımızda esine deger veren erkekler fotograf koymus, gecimsiz olan koymamış :KK43: benim arkadaslarima niye seni gostereyim bana sacma geliyor isteme benden boyle bisey dedi. Fotograf yükleyen ciftlerden gosteris yapanlar da elbette cok. Ama tek kare bu kadar buyutulmemeli.
Ya zaten bu kadar istiyorsun düşünceli bir adam olsa tek kare paylaşırdı w.upı varmı orda da mı koymuyor

Teşekkür ederim yapmadi..
Mesajların tamamini okudum şimdi.

'Sosyal medyayı onemsemeyin'e bir de 'milletin ne düşündüğünü onemsemeyin'i eklemek istedim.

Sizin eşinize yaptığı baskı sizin mutlulugunuzdan çok Millet ne der endişesi. Geçimsiz çiftler fotoğraf koymaz algısı. Bence bunu aşmaya bakın çünkü sonu yok.

Inanmiyorum esimin cumleleri. Reklama ihtiyacim yok ozelimi neden paylasayim kafası. Gosteris yapan cok cift var haklılar ama hepsi oyle degil. Ki ben gittigimiz her yerde paylassin ikimizi degil tek kare paylassin istiyorum deger vermiyor gibi geliyor boyle.
iyi malin reklama ihtiyaci olmaz der hep... Bence bu kadar takilmamalisin. Ben benim hesabimda paylaştiklarima karismasina sinirleniyorum sadece. Kendi hesabinda paylasmamis mi, cok da tın...yahu adamla resmen evliyiz, kime neyi ispatlayacagiz. Bu bir sevgi, deger ölçütü degil bana kalirsa.

Bir banamı normal geldi
Koymasın ne olacak
Eşimin sayfasındada yoktur benim resmim falan
Yanında çalışan bin tane adam var hepsi ekli
Hangisi ne kafada bilemeyiz
Benim sayfamda bir iki tane anca vardır
Evliyiz mutluyuz sosyal medyada fotoğrafla ispatlamak mı gerek
Hiç takılma boşver adamın şifreleri bile elindeymiş zaten
Güven problemide yok
Hiç kafaya takılacak şeyler değil şu sosyal medya işleri

ama sizin eşiniz aktif değil sosyal medyada, benim ki de değil mesela, facebook var ama kullanmıyor
ben etiketlersem ancak haberi oluyor
fakat konu sahibinin eşi aktif kullanıyor
bir insanın sadece ailesi özel değildir ki
gittiği yer de özeldir, arkadaşlarıyla geçirdiği anlar da özeldir
hepsini paylaşıp, eşi paylaşmamak...aynı şey değil sanki...

Back
X