• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gösteriş mi oluyor?

Ya zaten bu kadar istiyorsun düşünceli bir adam olsa tek kare paylaşırdı w.upı varmı orda da mı koymuyor
Ordaki bahanesi de is arkadaslarinda numarasi var onlara neden göstereyim seni diyor. Ona inat ben de koymuyorum oraya kendi fotografimi koyuyorum ona da rasgele biri eklese numarani kim bilecek benimle evli oldugunu niye koyuyorsun bik bik yapiyor.

Mesajların tamamini okudum şimdi.

'Sosyal medyayı onemsemeyin'e bir de 'milletin ne düşündüğünü onemsemeyin'i eklemek istedim.

Sizin eşinize yaptığı baskı sizin mutlulugunuzdan çok Millet ne der endişesi. Geçimsiz çiftler fotoğraf koymaz algısı. Bence bunu aşmaya bakın çünkü sonu yok.
Cok haklısınız farkındayım yanlış olduğunun ben de :/

Sevgi dilimiz farklı muzurtilki muzurtilki

Kesinlikle saçma değil
Bizi mutlu eden üçüncü bir metaryel değil, ikimizin içinde olduğu bir fotoğraf. Bence daha anlamlı.

Bir çiçeği kuruyunca kaldırıp atıyorsun ama paylaştın fotoğraf günler ve aylar sonra ani olarak aynı yerinde duruyor :)

ya evet kesinlikle bakış açısı
şimdi aklıma geldi
evli bir çift arkadaşımızdan erkek olan facebookta çok faal
ama hiç karısı ile olan bir resmini, olayını paylaşmıyor
dikkatimi çekmişti
pek değer vermiyor mu acaba diye düşünmüştüm valla
saçma olabilir ama yeri geldi yazdım

aynen katılıyorum. ben çiçekten çok mutlu olmam mesela ama fotoğraftan olurum:-) ama saçma sanki:KK70:

Mutluyuz ama bir de ispatliycaz millete illa derdimiz bu sanırım. Esim bana deger veriyor biliyorum ama disaridan bakan adam karisini sevmiyor mu diycek belki :KK43:

ama sizin eşiniz aktif değil sosyal medyada, benim ki de değil mesela, facebook var ama kullanmıyor
ben etiketlersem ancak haberi oluyor
fakat konu sahibinin eşi aktif kullanıyor
bir insanın sadece ailesi özel değildir ki
gittiği yer de özeldir, arkadaşlarıyla geçirdiği anlar da özeldir
hepsini paylaşıp, eşi paylaşmamak...aynı şey değil sanki...
bu tarz tipler zaten aktif kullansa bile ozel seyler paylasmaz diye tahmin ediyorum. Mesela is fotoğrafı koyuyordur belki ama anne babasiyla da yoktur.

Mutluyu ama bir de ispatliycaz millete illa derdimiz bu sanırım. Esim bana deger veriyor biliyorum ama disaridan bakan adam karisini sevmiyor mu diycek belki :KK43:

valla ne yalan söyliyeyim, ben sizin konunuzda kendimle çok çeliştim
mantığımla duygularım apayrı çalışıyor :oops:

bu tarz tipler zaten aktif kullansa bile ozel seyler paylasmaz diye tahmin ediyorum. Mesela is fotoğrafı koyuyordur belki ama anne babasiyla da yoktur.
Annesi ablası abisiyle yok. Yegeniyle babasiyla var ama mesela.

Mutluyuz ama bir de ispatliycaz millete illa derdimiz bu sanırım. Esim bana deger veriyor biliyorum ama disaridan bakan adam karisini sevmiyor mu diycek belki :KK43:

evet olabilir
konu sahibi öyle mi?
sadece iş fotoğrafı mı koyuyor?

Evet. Arkadaslariyla gittigi her yerden var.

işte bu çelişiyor sanki...bilemedim...yani ben olsam ben de bozulurdum açıkçası
ama neden yok diye baskı yapmaz aynı şekilde karşılık verir o değişene kadar da tutumumu değiştirmezdim...ne derse desin!

Olabilir. Kimisi karı koca fotosu koymayı olması gereken sanır, ki eminim bu konuda " koymadıysa seni sevmiyor ve hatta aldatıyordur" a kadar giden yorumlar bile vardır. Kimi gösteriş sayar bunu, kimi özel hayatı ifşa sayar, kimi ilgi duymaz, kimisi hatta kendi kendini fbi''ya ifşa sayar. Eşinizin tercihlerine saygı duyun. Çok istiyırsanız kendiniz hesap açıp koyun yani. Saçma ısrarlar bunlar.

işte bu çelişiyor sanki...bilemedim...yani ben olsam ben de bozulurdum açıkçası
ama neden yok diye baskı yapmaz aynı şekilde karşılık verir o değişene kadar da tutumumu değiştirmezdim...ne derse desin!
Mantıklı mi peki misilleme yapmak icin hesap acmak? Yani cidden hic ilgimi çekmiyor sosyal medya. Cok genis bi cevrem de yok zaten. Baska nasil bi misilleme yapabilirim? Whatsapp uzerinden olabilir mi?

yanlış anlasilmasin genelleme yapmayı sevmem, herkes de bir degildir elbette ama son zamanlarda uzerine bilimsel arastirmalar da cokca yapılıyor ve benim de gozlemim olan durum su ki sosyal medyada mic mic olan eşler aslinda gercek hayatta mutsuzlar. Gecen bayram esimin kuzeninden bosanacak diye bahsedildigini duydum ve sok oldum, ben sadece face den takip ediyirum, ayni sehirde degiliz. Boyle bir ask yok sanirsiniz. Gunaydinlar, iyi geceler, seni verene bin sukurler... görünce ozenilecek cift dersin. Oysa ki birbirlerini yiyorlarmis. Yine benzer bir durum bizim is yerinde var, sabah aksam fotograf koymalar, altina yorum yazıp siirlerle ask ilan etmeler falan.. oysa ki cok iyi biliyoruz ki ciddi iletisim sorunlari var. Yani sanal ortamda hersey gözüktügu gibi degil. Hatta esiniz abartili sevgi gösterilerinde bulunursa korkun.

Olabilir. Kimisi karı koca fotosu koymayı olması gereken sanır, ki eminim bu konuda " koymadıysa seni sevmiyor ve hatta aldatıyordur" a kadar giden yorumlar bile vardır. Kimi gösteriş sayar bunu, kimi özel hayatı ifşa sayar, kimi ilgi duymaz, kimisi hatta kendi kendini fbi''ya ifşa sayar. Eşinizin tercihlerine saygı duyun. Çok istiyırsanız kendiniz hesap açıp koyun yani. Saçma ısrarlar bunlar.
Farkındayım da kadiniz iste takiyoruz :/

yanlış anlasilmasin genelleme yapmayı sevmem, herkes de bir degildir elbette ama son zamanlarda uzerine bilimsel arastirmalar da cokca yapılıyor ve benim de gozlemim olan durum su ki sosyal medyada mic mic olan eşler aslinda gercek hayatta mutsuzlar. Gecen bayram esimin kuzeninden bosanacak diye bahsedildigini duydum ve sok oldum, ben sadece face den takip ediyirum, ayni sehirde degiliz. Boyle bir ask yok sanirsiniz. Gunaydinlar, iyi geceler, seni verene bin sukurler... görünce ozenilecek cift dersin. Oysa ki birbirlerini yiyorlarmis. Yine benzer bir durum bizim is yerinde var, sabah aksam fotograf koymalar, altina yorum yazıp siirlerle ask ilan etmeler falan.. oysa ki cok iyi biliyoruz ki ciddi iletisim sorunlari var. Yani sanal ortamda hersey gözüktügu gibi degil. Hatta esiniz abartili sevgi gösterilerinde bulunursa korkun.
Evet o kadari bana fazlasiyla gösteriş geliyor ve samimi bulmuyorum cok sacma geliyor. Ama bana siirler yazsin da demiyorum ki ben tekkare fotoğraf koysun istiyorum. Hani gururla bu benim hayat arkadasim der gibi..

Mantıklı mi peki misilleme yapmak icin hesap acmak? Yani cidden hic ilgimi çekmiyor sosyal medya. Cok genis bi cevrem de yok zaten. Baska nasil bi misilleme yapabilirim? Whatsapp uzerinden olabilir mi?
valla kendi kendinizi yediginizle kalirsiniz misilleme denemeyin derim. Kafalari baska çalışıyor, onlari etkilemez ki koymamaniz. Hatta farkına varirsa (! ) memnun bile olur.

Back
X