Bu Gün Başima Gelenler

Unknown34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2018
342
43
103
Arkadaslar merhabalar, degerli goruşlerinize ihtiyacim var.
Bu gün kayboldum.Sitelerle dölü bir yerde. Ne minibüs ne otobüsün olduğu bir yer. Bir sitenin apartman girişine oturdum. Ne yapacağımı düşünüyordum. Sonra bir Bey geldi apartmana girerken beni gördü. Siz birine mi geldiniz dedi bende hayır kayboldum dedi. O da sizi bırakayım gideceğiniz yere dedi. Açıkçası korktum hayır dedim sonra içeri girdi bende site dışına çıktım dışarıda yağmur yağıyor baya da üşümüştüm . Arkadasimi aradim beni gelsin alsin diye.Sonra o Bey tekrar geldi. Gel bari arkadasin gelene kadar arabada otur dedi. Mecbur bindim arabaya oturdum açtı kaloriferi ben ön koltuğa o arka koltuğa oturdu. Bana çikolata verdi. Işte yemek söyleyeyim mi dedi. Yok dedim bende. Neyse biraz konuştuk derken arkadaşım geldi ama hiç öyle art niyetli biri değildi ne numaramı istedi ne de rahatsız edici tavrı vardi gayet efendi biriydi. Şimdi ben bu beyi tekrar nasl görebilirim.

Görünce ne olacak adamdan elektrik mi aldınız? Belki sadece yardım etmek istemiştir.
Yanı almadım desem yalan olur. Numara mi istemedi. Ileri geri konuşmadı gayet efendiydi. Sizce neden hiç numara mı falan sormadı ya da numarasını vermedi.

Yanı almadım desem yalan olur. Numara mi istemedi. Ileri geri konuşmadı gayet efendiydi. Sizce neden hiç numara mı falan sormadı ya da numarasını vermedi.
Dediginiz gibi efendiyse zaten numara istememesi normal değil mi? Yani görür görmez birinden numara isteyen adamdan ben şüphe ederim. Eğer kaderinizde onunla olmak varsa karşınıza çıkar. Çıkmazsa da vardır bir hayır. O yüzden bence kafanıza çok takmayın. Her şeyin hayırlı olanını isteyin. Çünkü bazen öyle şeyler yaşanıyor ki o tatlı tatlı başlayan ilk günler geçiyor ve o gördüğünüz ilk güne lanet ediyorsunuz.

Çok heyecanlıymış ya bence kötü niyeti yokmuş gibi görünüyor. Tekrar görmenin tek yolu o apartmana tekrar gitmek, ama hemen değil, bir süre sonra. Birde gidersen belli olur o yüzden bir bahane bulmak lazım ve tekrar karşılaşmanızda zor

Tanımadığınız birinin arabasına nasıl oturdunuz, hayret!
Ben ki deli cesaretliyimdir ama tanımadığım hiç kimseye güvenmem!
Bir de kaybolmak gerçekten çok kötü,rica ederim,biraz gözü açık olun. Bu zamanda insan babasına bile güvenemiyor.

Yağmurdan kaçmak için arabaya binmek gerekmiyordu yine apartmana girebilirdiniz. Biraz üşümektende bişey olmaz merak etmeyin.Bu zamanda bu kadar rahat olmamak lazım. On dakika gördüğünüz adamın peşine de düşmeyin evli olabilir,hatta bu yüzden bile "efendi" olabilir.Sadece yardım etmek istemiş olması da yüksek muhtemelken neden bukadar şaşırdınız ki numara istemedi diye?

Bilmiyorum neden arabasına oturdum. Kendisi arka koltuğa oturdu 1 2 dk kadar sonra arabanın dışında bekledi. Yanı ben rahatsız olurum diye arabaya bile oturmadı

Bilmiyorum neden arabasına oturdum. Kendisi arka koltuğa oturdu 1 2 dk kadar sonra arabanın dışında bekledi. Yanı ben rahatsız olurum diye arabaya bile oturmadı

Neyse lütfen kendinize dikkat edin.
Bilmediğiniz yerlere gitmeyin,sanırım kendi başınızın çaresine bakamıyorsunuz,kötü niyetli biri bunu farkederse,çok üzülürsünüz.Allahım korusun.

Kucuk bir ihtimal de olsa iyi insan oldugu icin olabilir. Belki kiz kardesine, yigenine benzetti acidi, onemsedi. Sagolsun deyin gecin.

Binmeyin ya tanimadiginiz adamin arabasina,hersey olabilirdi...

Yine oralarda dolanın madem bu sefer yolu ezberleyin ama
Ve kayboldum demeyin tekrardan adam aklinizdan zorunuzun olduğunu sanir
Ama ben yerinde olsam hic heyecan aramam
Alt tarafı yardım etmiş,her yardim edenin peşinden gidilmez ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…