• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gün boşandım iki cocugumla tek basimiza hayat mucadelesi basladi bizim icin :((

z_damla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
95
73
38
Sivas
25 yasindayim 3 ve 5 yasinda iki cocugum var bosandim bugun gelecekte beni ne bekliyor bilmiyorum kocaman bi bosluga dusmus gibiyim basina gelen arkadaslar bana biraz moral verin neolur

Vardır bunda da bir hayır. Rabbim daha iyisini çıkartacaktır karşına canım. Güçlü ve sabırlı ol

Benim annemle babam ayrıldığında annem de boşluğa düşmüştü. Ama kafası rahattı artık. Bizim de.. Sonra is güç derken atlattık herşeyi çok şükür.. Teyzem de boşandı. Onun cocugu da 2 yaşındaydı. Neler neler yaşandı.Allahım.. Hatırlamak bile istemiyorum. . Teyzem ise başladı. Arkadaşlar edindi. Dertlesip güvendiği insanlar da oldu.. Zor atlattı ama atlattı.Estetisyen kursuna gitti sonra.. Şimdi estetisyen.. Oğlu da büyüdü. Lisede. .
Ailenizin desteği çok önemli .. Aileniz yardımcı oluyor mu? Yaşınız da genç.. Umudunuzu kaybetmeyin. Bol dua edin. Herşey gelip geçiyor inanın . Allah yardımcınız olsun..

Ailen yanında ise hiç korkma başıma gelmedi, hiç evlenmedim ama çevremde örnekleri var ve inan şu an da çok mutlular.

Eşinizle ayrılmak zorunda kalmadınız elbette ki size Zararlı bir ilişki olduğu için ayrıldınız öyleyse buna üzülmeyin evet 2 meleğiniz var ve sizin onları en iyi sekilde yetiştirmeniz gerek onların varlığına şükrederek. Zaman herşeyin ilâcıdır illa ki zor sancılı bir dönem olucaktır fakat insanlar ölüm acısına alışıyor.. Kendinize biraz zaman verin

evliligin bitmis olsa da iki tane yavrun var.
Iste o iki yavru umuttur.
Herseydir. Hayattir onlar.
Sebeptir cogu zaman.
Hersey düzelecek. Cesaretli ol.
Kimseye boyun egme. cünkü sen artik iki evlat annesisin. disi aslansin. Yeri gelince saldirgan ve yirtici olacaksin. Bu gün senin icinde sakli. Bu hayata yenilmen icin hicbir sebebin yok iken, hayati eline gecirirp yönetmen icin cokca sebeplerin var.
Inan tek ihtiyacin olan sey saglikli bir vucut ve saglikli bir beyin.
Iyileri örnek al. Gecmise sünger cek. Hep önüne bak.
Cocuklarinin elinden tut.
Herseyi basarabilirsin.
Sakin ama sakin sözleriyle davranislariyla seni zayiflatan insanlarla iletisim kurma, cektikleri kuyuya düsme.
Herseyin var, hele ki o iki yavru dünyaya deger.
Güclüsün, korkacak birsey yok. Sakinacagin zihniyet var sadece.

Guclu ol her zaman hayata karsi. Yavrularin icin en cokta.. rabbim yaninizda olsun. Insan nelere alismiyoki yeni hayatiniza da alisirsiniz

En onemli sey gecmisi dusunup keske dememek .bugunden itibaren hayata sifirdan basliyorsun.her ne kadar icten uzulsende guclu durman gerek.sen mutlu olmalisin ki cocuklarinda mutlu ozguvenli bir birey olabilsinler.Bosanmalarda ozellikle cocuklar varsa kadin maddi konuda daha cok sikinti cekmekte.Bu nedenle kadinin hem maddi hemde manevi olarak guclu bir durus sergilemesi gerek.Son olarak sen degerlisin bunu asla unutma.

üzüldüm senın adına ama mutlu olacaksan tabiki boylesı daha hayırrlı arkadasların dedıgı gıbı aıle destegı cok onemlı bence hayatın sonu degıl eger annenız ew hanımı ıse cocuklarınıza o baksa sız calısırsınız hem yenı ortam arkadas edınırsınız maddı yonden sıkıntı cekmessınız allah yardımcınız olsun

genceciksin,onunde guzel yillar var,saglikla mutlulukla evlatlarinla beraber gogus gereceksiniz hayata.umutsuzluga kapilma,Allah yarattiklarini gorur gozetir..
Rabbim yardimcin olsun

Ben bosanmis bir anneyim,nasil rahatim anlatamam..tabii 2 yil gecti bugunler icin...kan ter atlattim ama gecti...hatirlamiyorum bile...suslenip puslenip geziyorum cok rahatim...mutlu muyum?birsey eksik...ask olabilir...hatta esim barismak istiyor etrafta baris diye bir baski...resmen huzurum kacacak diye korkuyorum...

Allah yardımcınız olsun.
şöyle düşünün
dünyaya geldiğinizde o adam yoktu, hayatınıza girdi ve çıktı. hayat filminizde bir figüran sadece.
çocuklarınız için güçlü olmaya çalışın.
çok sarsıcı olduğuna eminim ama her şey insanlar için.
illa ki bir noktadan sonra hayatınız normale dönecek ve yeni bir düzen kuracaksınız.

hayatını mutlu bi şekilde yaşaman için önünde "koca" engeli kalmadı artık. gerçi niçin ayrıldığınız bilemiyorum.
bundan sonrası için hayatınla ilgili planlar yapmaya başlayabilirsin

Hayirlisi olsun hakkinizda darisi da basima olsun.kuzulariniza sarilin kisa surede atlatirsiniz insallah..kendinizden emin olun.omur boyu sikinti cekmektense sayili gunde acilarinizi atlatirsiniz insallah.

Back
X