• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gün boşandım iki cocugumla tek basimiza hayat mucadelesi basladi bizim icin :((

Konu Sahibi kusura bakmasın meşgul ettik sayfasını şu dünyada ölüm hariç asilamayacak hiç bir engel yok. Hele birde iki çocuk insana yaşam enerjisi sukret haline. Bu dünya ya yalnız geldik kabirede yalnız gireceğiz. O yüzden hiç takma

Eşim iş konusunda sanssiz biri en son kendi işini kurmak istedi bir arkadaşı ile biraz musteri portföyü oluşturdu fakat arkadaşının arabasını kullandığı için işini bir şirkete devretti kendisi de şuan asgari ücret ile çalışıyor. Buna şükür diyorum her gün dua edıyorum.
İlgisiz desteksiz ve mutsuz bir ailenin enkazhaline getirilmiş çocuğu tpparliyoruz işte.
Kv kızkardeşinin kocasının kumar borcunu ödüyor um die herkesi sıkıntıya soktu. Cimri kp bir araba almak için kiyamadigi parasını kv borcuna yatırdı. Şimdi herkes mis gibi rahatladı
İki çocuk cidden zor ama yardımcın varsa hiç düşünme yap derim benim evde islerimi yapacak biri olsa 3.yü bile yaparım
İkra cadı çıktı ben 2.ye tövbekar oldum desem yeridir. Annem yardım eder ama biz bırakıp biz alıyoruz ikinci olsa işi bırakmam gerekebilir gibi.
Olsun hem sorumluluk alması hemde az da olsa katkıda bulunması güzel bi gelişme
Boşver kayınvalide kayınpederi napıyosa yapsınlar kendi paralarını ama tabi oğlu dururken enişteyi düşünmek garip.

İkra cadı çıktı ben 2.ye tövbekar oldum desem yeridir. Annem yardım eder ama biz bırakıp biz alıyoruz ikinci olsa işi bırakmam gerekebilir gibi.
Olsun hem sorumluluk alması hemde az da olsa katkıda bulunması güzel bi gelişme
Boşver kayınvalide kayınpederi napıyosa yapsınlar kendi paralarını ama tabi oğlu dururken enişteyi düşünmek garip.
Kızlar edepsiz oluyor benim kız sürekli ağladığıiçin komşular ay çok ağlıyor demelerinden gina geldi. Sanki hiç çocuk büyütmemisler. Sen kızın 3 yaşını dolduruncaya kadar bekle. Diğeri doğana kadar İkra kreşe başlar o zaman benim kadar bunalmazsin.
Kv kp kendi paraları beni ilgilendirmez tabi ama yarın öbürgun muhtaç hâle gelince enistesi bakmaz gene benim kapima gelirler

Kızlar edepsiz oluyor benim kız sürekli ağladığıiçin komşular ay çok ağlıyor demelerinden gina geldi. Sanki hiç çocuk büyütmemisler. Sen kızın 3 yaşını dolduruncaya kadar bekle. Diğeri doğana kadar İkra kreşe başlar o zaman benim kadar bunalmazsin.
Kv kp kendi paraları beni ilgilendirmez tabi ama yarın öbürgun muhtaç hâle gelince enistesi bakmaz gene benim kapima gelirler
Zaman ne gösterir bilmem benimki de çok çektirdi bana işe başlayınca nefes almış gibi oldum
Zor ama arada fakrlı şeylerle uğraşmak başka insanları görmek akşama kadar kızımı özlemek daha iyi geldi bana
Evet orası öyle

canım hayat devam ediyor mücadeleyi bırakma etrafı çok dinleme sonuna kadar çocukların için savaş yağmurdan kaçarken doluya tutulma evlilik gibi birşey yapma çalış çabala dimdik dur hiçbirşey olmaz korkma hayattan

Back
X