• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gün boşandım iki cocugumla tek basimiza hayat mucadelesi basladi bizim icin :((

Allah kimseye tasiyamayacagi yükü vermezmis arkadaşım. Kendin ve cocuklarin icin güçlü olmaya çalış. Bir sure o boşluk, manevi sıkıntılar muhakkak olacak ama hepsi geçecek. İnşallah çok güzel bir hayatın olur.

Benimde teyzem üç çocuğuyla kalmıştı boy boy en küçüğü birbucuktu. Önce ucuz bi ev tuttu sonra oturduğu binanın temizliğini yaparak ile başladı baska evlere falan gitti sonra bi büronun temizliğiylr anlaştı avukatlık bürosunn derken şimdi hastanede doktor sekreteri.zaman sabır vr azim. Allah yar vr yardımcın olsun.

biri 2 yaşında biri 6 aylık çocuklarımla 8 yıllıkm evliliği 2 yıl önce bitirdim..

hayat daha yeni başlıyor canım sen 25 yaşındasın bende 28 yaşındayım..

çocuklara bakacak birini ayarla ve hemen çalışmaya başla. çalışmak kendi ayakların üzerinde durmak terapi gibi oluyor.

boşlukta durma zamanı değil güçlü durma zamanı..iyi haberlerini bekliyoruz

O aileden kurtuldun, Gözünaydın
Allah'ın yardımıyla daha güzel günler göreceksin inşallah

25 yasindayim 3 ve 5 yasinda iki cocugum var bosandim bugun gelecekte beni ne bekliyor bilmiyorum kocaman bi bosluga dusmus gibiyim basina gelen arkadaslar bana biraz moral verin neolur
Önce öyle oluyor sonra hafifliyorsun. İçine kapanma, gez dolaş, gerektiğinde ağla. Kimse umrunda olmasın. Benim oğlum minnacıktı şimdi 2,5 yaşında tek başıma büyüttüm çok şükür, sende büyütürsün.

2 tane yavrun varmış daha büyük bir nimet olabilir mi?
geçinemediğin adamdan kurtulmuşsun daha nedir? Bu dünyadaki tek amaç evli olmak mı sadece evliler mi mutlu allah aşkına?
Dünyadaki en güzel şey evlat sahibi olmak, ne koca ne mal ne mülk.. Çocuklarınla mutlu bir hayat dilerim sana

Allah hayırlısı versin hakkınızda. Yavrularınıza sarılın, bu günlerde elbet geçer, sizi bu raddeye ne getirdi boşandınız bilmiyorum ama eminim çok geçerli bir sebebiniz vardır. Heppp mutlu olun inşallah.

Size gelecekten yazıyorum :) Annem babamdan boşandı iki çocukla hayatla múcadele etti. Cok da gecmeden biz de mucadelesine katildik. Hem calistik hem okuduk. Masallah elhamdulillah su an ayaklarmzn uzernde duruyoruz uzernden yillar gecti. Simdi 25 yasindaym. Zor oluyor ama oluyor. Guzel gunler de oluyor kotu gunler de. Ama oluyor :)

Şiddet görmüşsün ötesi var mı
Ya oturup dayak yiyecektin hatta çocukların da yiyecekti
Ya da böyle boşanıp gururlu onurlu yaşayacaktın, doğru olanı yaptın

Şiddet görmüşsün ötesi var mı
Ya oturup dayak yiyecektin hatta çocukların da yiyecekti
Ya da böyle boşanıp gururlu onurlu yaşayacaktın, doğru olanı yaptın
Çekirge bacı nasılsın Mart annelerine yaziyormusun bilmiyorum ama ben facebook Mart annelerine yazıyorum. Ikra kızımız büyüdü mü annelik nasıl gidiyor.

Çekirge bacı nasılsın Mart annelerine yaziyormusun bilmiyorum ama ben facebook Mart annelerine yazıyorum. Ikra kızımız büyüdü mü annelik nasıl gidiyor.
Aaa unutulmamak güzel ( : İyiyim şükür işe başladım Rüveyda sen nasılsın ? Senin ikinciydi dimi daha zordur. İkra kuzu iyi şükür anneannesi bakıyor ben işteyken diye bir nebze daha rahatım. Öncesinde evde tek ve gazlı bi bebek diye geliyolardı bana soldan soldan.. Senin bebek nasıl iyi mi ?

Mektup gibi oldu
Konu sahibi kusura bakmasın ( :

Aaa unutulmamak güzel ( : İyiyim şükür işe başladım Rüveyda sen nasılsın ? Senin ikinciydi dimi daha zordur. İkra kuzu iyi şükür anneannesi bakıyor ben işteyken diye bir nebze daha rahatım. Öncesinde evde tek ve gazlı bi bebek diye geliyolardı bana soldan soldan.. Senin bebek nasıl iyi mi ?

Mektup gibi oldu
Konu sahibi kusura bakmasın ( :
Unuturmuyum seni hiç her ne kadar tanimasamda içim ısındı sana sevdim.
Benim kız çok gazlı ağlayan bir bebekti. Hoş hâlâ da ağlar ama artık alıştım. İki çocuklu hayat zor ama güzel öyle böyle derken kızım bugün 7 aylık oldu. Oğlum her ne kadar kiskansa da artık kardeşine alıştı. Birbirlerine bir gulmeleri var o anı görünce iyi ki olmuş diyorum. Tek sıkıntımız gece uykusu ikisini aynı anda uyutmak zor ama benim kv aylar sonra oğlumu evde uyutmaya hatta gece onunla yatmaya geldi.
Ben işe geçen hafta başladım. Tatiller denk geldi kizimda ek gıdaya başladı.
Midesi çok küçük az yer çok kusar

Unuturmuyum seni hiç her ne kadar tanimasamda içim ısındı sana sevdim.
Benim kız çok gazlı ağlayan bir bebekti. Hoş hâlâ da ağlar ama artık alıştım. İki çocuklu hayat zor ama güzel öyle böyle derken kızım bugün 7 aylık oldu. Oğlum her ne kadar kiskansa da artık kardeşine alıştı. Birbirlerine bir gulmeleri var o anı görünce iyi ki olmuş diyorum. Tek sıkıntımız gece uykusu ikisini aynı anda uyutmak zor ama benim kv aylar sonra oğlumu evde uyutmaya hatta gece onunla yatmaya geldi.
Ben işe geçen hafta başladım. Tatiller denk geldi kizimda ek gıdaya başladı.
Midesi çok küçük az yer çok kusar
Teşekkür ederim
Sen nasılsan ben öyle yanıt vermişimdir, o senin sıcaklığındır yani yoksa ben biraz odun bile sayılırım hatta
Eşin işsizdi sanki öyle kalmış aklımda iş bulabildi mi
Ben tekken uyutamıyorum sen yine iki çocukla iyisin maşallah, ben cesaret edemiyorum da uzaktan bakınca iki kardeş büyüyenler güzel tabi. Allah sağlık sıhhat versin hepimizin yavrusuna

Sen iki cocuk icin guclu ol ve unutma en zor gunler en bastadir her grcen gun daha da kolay olacak

Teşekkür ederim
Sen nasılsan ben öyle yanıt vermişimdir, o senin sıcaklığındır yani yoksa ben biraz odun bile sayılırım hatta
Eşin işsizdi sanki öyle kalmış aklımda iş bulabildi mi
Ben tekken uyutamıyorum sen yine iki çocukla iyisin maşallah, ben cesaret edemiyorum da uzaktan bakınca iki kardeş büyüyenler güzel tabi. Allah sağlık sıhhat versin hepimizin yavrusuna
Eşim iş konusunda sanssiz biri en son kendi işini kurmak istedi bir arkadaşı ile biraz musteri portföyü oluşturdu fakat arkadaşının arabasını kullandığı için işini bir şirkete devretti kendisi de şuan asgari ücret ile çalışıyor. Buna şükür diyorum her gün dua edıyorum.
İlgisiz desteksiz ve mutsuz bir ailenin enkazhaline getirilmiş çocuğu tpparliyoruz işte.
Kv kızkardeşinin kocasının kumar borcunu ödüyor um die herkesi sıkıntıya soktu. Cimri kp bir araba almak için kiyamadigi parasını kv borcuna yatırdı. Şimdi herkes mis gibi rahatladı
İki çocuk cidden zor ama yardımcın varsa hiç düşünme yap derim benim evde islerimi yapacak biri olsa 3.yü bile yaparım

Ben bosanmis bir anneyim,nasil rahatim anlatamam..tabii 2 yil gecti bugunler icin...kan ter atlattim ama gecti...hatirlamiyorum bile...suslenip puslenip geziyorum cok rahatim...mutlu muyum?birsey eksik...ask olabilir...hatta esim barismak istiyor etrafta baris diye bir baski...resmen huzurum kacacak diye korkuyorum...
Aynen bende katılıyorum:KK51:
4 sene oldu benimde.
İlk 1 sene biraz zor geçiyor ama alısıyorsunuz,ailenizde destek de hiç dusunmeyin.:KK47:

Back
X