Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce öyle oluyor sonra hafifliyorsun. İçine kapanma, gez dolaş, gerektiğinde ağla. Kimse umrunda olmasın. Benim oğlum minnacıktı şimdi 2,5 yaşında tek başıma büyüttüm çok şükür, sende büyütürsün.25 yasindayim 3 ve 5 yasinda iki cocugum var bosandim bugun gelecekte beni ne bekliyor bilmiyorum kocaman bi bosluga dusmus gibiyim basina gelen arkadaslar bana biraz moral verin neolur
Çekirge bacı nasılsın Mart annelerine yaziyormusun bilmiyorum ama ben facebook Mart annelerine yazıyorum. Ikra kızımız büyüdü mü annelik nasıl gidiyor.Şiddet görmüşsün ötesi var mı
Ya oturup dayak yiyecektin hatta çocukların da yiyecekti
Ya da böyle boşanıp gururlu onurlu yaşayacaktın, doğru olanı yaptın
Aaa unutulmamak güzel ( : İyiyim şükür işe başladım Rüveyda sen nasılsın ? Senin ikinciydi dimi daha zordur. İkra kuzu iyi şükür anneannesi bakıyor ben işteyken diye bir nebze daha rahatım. Öncesinde evde tek ve gazlı bi bebek diye geliyolardı bana soldan soldan.. Senin bebek nasıl iyi mi ?Çekirge bacı nasılsın Mart annelerine yaziyormusun bilmiyorum ama ben facebook Mart annelerine yazıyorum. Ikra kızımız büyüdü mü annelik nasıl gidiyor.
Unuturmuyum seni hiç her ne kadar tanimasamda içim ısındı sana sevdim.Aaa unutulmamak güzel ( : İyiyim şükür işe başladım Rüveyda sen nasılsın ? Senin ikinciydi dimi daha zordur. İkra kuzu iyi şükür anneannesi bakıyor ben işteyken diye bir nebze daha rahatım. Öncesinde evde tek ve gazlı bi bebek diye geliyolardı bana soldan soldan.. Senin bebek nasıl iyi mi ?
Mektup gibi oldu
Konu sahibi kusura bakmasın ( :
Teşekkür ederimUnuturmuyum seni hiç her ne kadar tanimasamda içim ısındı sana sevdim.
Benim kız çok gazlı ağlayan bir bebekti. Hoş hâlâ da ağlar ama artık alıştım. İki çocuklu hayat zor ama güzel öyle böyle derken kızım bugün 7 aylık oldu. Oğlum her ne kadar kiskansa da artık kardeşine alıştı. Birbirlerine bir gulmeleri var o anı görünce iyi ki olmuş diyorum. Tek sıkıntımız gece uykusu ikisini aynı anda uyutmak zor ama benim kv aylar sonra oğlumu evde uyutmaya hatta gece onunla yatmaya geldi.
Ben işe geçen hafta başladım. Tatiller denk geldi kizimda ek gıdaya başladı.
Midesi çok küçük az yer çok kusar
Eşim iş konusunda sanssiz biri en son kendi işini kurmak istedi bir arkadaşı ile biraz musteri portföyü oluşturdu fakat arkadaşının arabasını kullandığı için işini bir şirkete devretti kendisi de şuan asgari ücret ile çalışıyor. Buna şükür diyorum her gün dua edıyorum.Teşekkür ederim
Sen nasılsan ben öyle yanıt vermişimdir, o senin sıcaklığındır yani yoksa ben biraz odun bile sayılırım hatta
Eşin işsizdi sanki öyle kalmış aklımda iş bulabildi mi
Ben tekken uyutamıyorum sen yine iki çocukla iyisin maşallah, ben cesaret edemiyorum da uzaktan bakınca iki kardeş büyüyenler güzel tabi. Allah sağlık sıhhat versin hepimizin yavrusuna
Aynen bende katılıyorumBen bosanmis bir anneyim,nasil rahatim anlatamam..tabii 2 yil gecti bugunler icin...kan ter atlattim ama gecti...hatirlamiyorum bile...suslenip puslenip geziyorum cok rahatim...mutlu muyum?birsey eksik...ask olabilir...hatta esim barismak istiyor etrafta baris diye bir baski...resmen huzurum kacacak diye korkuyorum...