• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gün ilk adımı attım

K kutsalsavas bizim gibi, bizden biri hayat onun karar onun, beden onun. Onu yargılamak şöyle dursun onunla arkadaş olup uzun uzun sohbet etmek isterim.
Şuraya üye olup ta bizleri hergün deli gibi sinir eden onca üye olurken o bizlere derdini açtı destek istedi.
Sonuna kadar da arkasındayım...
Onun tek farkı doğuştan olmak istemediği biri olmak, oysa şimdi kendini biliyor yapmak istediğini biliyor.
Kaç insan kendinin farkında ki,hayatta ordan oraya kendini bilmeden savrulup gidiyor. Kutsalsavas ın savrulmasını istemiyorum, onlar gibi olanların hayatta var olmalarını istiyorum.
Heryer de onlardan öcü gibi bahsediliyor, kimse kötü doğmaz, hepimiz günahsız doğduk yaşadıklarımız bizleri böyle yapar.
Haberler de farklı insanlara yapılan acımasız işkenceleri görünce içim gidiyor insan herşeyden önce insan onlarda...
Sadece beraber nefes almayı öğrensek işte tüm mesele bu..

Ay çoğu kişi sormuş konu nedir biz okumadik neden üyeliğiniz siliniyor diye. Ne konu sahibi ne başka biri tenezzül edip de cvp bile vermemiş. Git kardeşim nereye gidiyosan madem yazilanlara cvp vermiyceksin açma konu falan. Ayrıca sakıncalı biri ki üyeliği silinip duruyormus. Yoksa neden silinsin. Burdakiler de her zaman bazılarını topa tutarlar buna nedense ses çıkmamış.Valla anlamak zor sizi....

Biz yönetimle konuşup ricamızı söylemeden önce konu kapanmasın diye açık açık yazmamıştık ama son yazdığımız yorumlara bakın anlarsınız hemencecik. İlk sayfalarda biraz devlet sırrı gibi olmuş gerçekten ama öyle sakıncalı bir kişi falan değil kendisi :)

Ay çoğu kişi sormuş konu nedir biz okumadik neden üyeliğiniz siliniyor diye. Ne konu sahibi ne başka biri tenezzül edip de cvp bile vermemiş. Git kardeşim nereye gidiyosan madem yazilanlara cvp vermiyceksin açma konu falan. Ayrıca sakıncalı biri ki üyeliği silinip duruyormus. Yoksa neden silinsin. Burdakiler de her zaman bazılarını topa tutarlar buna nedense ses çıkmamış.Valla anlamak zor sizi....

Bende kendi adıma bu site de olmaya hakkı olduğunu düşünüyorum.Sonuçta o da kendini bizim gibi hissediyor,ameliyat olmayı bile düşünüyor.Yönetimden rica ediyorum sadece bir kimlik yüzünden ayrımcılık yapılmasın bu arkadaşımıza.

Sadece bu mesajı okusanız bile anlayabilirsiniz. Ve başta ki bir kaç mesajı.

Konu sahibi tekrar anlatıp yasaklanmaktan çekiniyor.

Özelinize yazacaktım şimdi , mesajınız kapalı.

tenezzül etmemek haddime değil rica ederim sadece konuyu daha önce paylaşmıştım ve üyeliğim iptal olmuştu o yüzden açıkça ifade edemiyorum. Aslında konuyu açarken daha önce okuyanlara ulaşmak istedim, çünkü onlar durumu biliyorlar ve fikirlerini almak istedim. tepkinize bir şey demiyorum haklısınız konunun öncesini bilmiyorsunuz çünkü

Sadece bu mesajı okusanız bile anlayabilirsiniz. Ve başta ki bir kaç mesajı.

Konu sahibi tekrar anlatıp yasaklanmaktan çekiniyor.

Özelinize yazacaktım şimdi , mesajınız kapalı.
Doğru düzgün okumuyorlar ki yorumları.Önce ki sayfalar da bir arkadaş sordu bana,üstü kapalı cevap verdim anladı.Bu arkadaş da dikkatli okusa anlardı zaten.

Seni anlamak çok daha zor ama şaşırmıyorum malesef,üzülüyorum sadece.
Cevap vermemesinin sebebi konu kapanmasın diye.Çatladınız ayol meraktan.İstemiyorsanız okumayın,yorum yapmayın o zaman.Hayret bir şey ya.
Hakikaten hayret.
Hadi önceki konuyu okumamış, ki bende okumamıştım, 10 sayfa yorumdan olayın ne olduğunu da mı çıkaramamış....
Neyse
K kutsalsavas ceaaretine hayran kaldım. Nasıl mutlu olacaksan, senin için en iyi nasıl olacaksa öyle olsun... Yolun açık olsun.

Hakikaten hayret.
Hadi önceki konuyu okumamış, ki bende okumamıştım, 10 sayfa yorumdan olayın ne olduğunu da mı çıkaramamış....
Neyse
K kutsalsavas ceaaretine hayran kaldım. Nasıl mutlu olacaksan, senin için en iyi nasıl olacaksa öyle olsun... Yolun açık olsun.
Hemen muhalefet olacaklar ya ondan.Yararlı biri değilmiş ondan siliniyormuş üyeliği 2 dakika da koydu teşhisi arkadaş.Gece gece sinir ediyorlar insanı.10 yaşında çocuğu getirsen şuraya yorumları okusa anlardı zaten ne olduğunu olayın.

Aaaaaa ben fake sanıyordum ya :110: Bayağı bayağı kadın oluyorsunuz yani camiamıza hayırlı uğurlu gelirsin inşallah :KK53:

Ben böyle şeylere karşıyım, Allah bizi ne yarattıysa nasıl cinsiyet verdiyse onda kalmalı bence insanoğlu.. Ama herkesin görüşü başka tabi. Hayallerinizin peşinden gitmeniz güzel.. Herkesi olduğu gibi hoşgörülü kabul etmemiz lazım.. Herkes başka yolda ilerlemekte serbest tabi..

Size de yolunuzda başarılar, umarım pişman olmazsınız kararınızdan. Hoppa

Aaaaaa ben fake sanıyordum ya :110: Bayağı bayağı kadın oluyorsunuz yani camiamıza hayırlı uğurlu gelirsin inşallah :KK53:

Ben böyle şeylere karşıyım, Allah bizi ne yarattıysa nasıl cinsiyet verdiyse onda kalmalı bence insanoğlu.. Ama herkesin görüşü başka tabi. Hayallerinizin peşinden gitmeniz güzel.. Herkesi olduğu gibi hoşgörülü kabul etmemiz lazım.. Herkes başka yolda ilerlemekte serbest tabi..

Size de yolunuzda başarılar, umarım pişman olmazsınız kararınızdan. Hoppa
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ancak bir anda verdiğim bir karar değil ki mevcut durumum bunu gerektiriyor aksini yaşamak çok zor...yaşam ile ölüm arasında bir tercih benim ki ya gerçek kimliğime bürünecem mutlu bir şekilde hayatımı sürdürecem ya da baskılardan dolayı yaşamamayı tercih edecem. Bir insanın ait olmadığı bir bedende hapsolması acı vericidir bunu yaşayan tam olarak anlayabilir...

geçen gece durumumu anlatmış, fikirlerinizi almıştım. Hepinize teşekkür ederim. Bu gün çalıştığım bankaya istifa dilekçemi verdim, aslında daha önce söylemiştim müdüre ama biraz düşünmemi söyledi ben de tamam dedim. Bu gün yine konuştuk yine neden istifa etmek istediğimi falan sordu ben de bu işi yapmak istemediğimi başka planlarımın olduğunu söyledim. Yarım saat falan konuştuk tabi gerçekten neden istifa ettiğimi söylemedim. Müdür bana madem bu kadar kararlısın dilekçeni yaz getir işleme koyalım dedi. Ben daha önce hazırlamıştım dilekçeyi hemen gidip getirdim ve verdim. dilekçe bir kaç güne işleme girer sanırım, Müdür pek isteksiz benim istifa etmemi istemiyor ama işleme sokmak zorunda nihayetinde. Yeni hayatım için ilk girişimim, bir taraftan çok mutluyum bir taraftan da iş arkadaşlarımdan ayrılacağımdan dolayı biraz burukluk var. Ama sonuçta heyecanlıyım ve mutluyum. Bunu sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istedim. Teşekkür ederim hepinize
hayirli olsun. umarim her sey gonlunce olur.

Kızlar acaba yönetimle konuşsak,rica etsek olur mu üyeliği iptal olmaması için? Kurallar da var gerçi onları da zor duruma sokmak istemem ama sonuçta konu sahibide bizim gibi yani.En azından sonuçları bize yazsa,bilgi verse ne derler ki? Hiçbir şekilde de rahatsızlık vermiyor siteye,tek amacı dertleşmek,gayet düzgün,saygılı bir insan.Keşke iptal olmasa üyeliği.
Kesinlikle katılıyorum size.Yönetimin bunları gözardı etmemesi gerekir.

Katılıyorum. Bizler kendisinin samimiyetine inanıyoruz ve aramızda olması gerektiğini düşünüyoruz. Kişisel görüşüm bu kişinin siteden uzaklaştırılmasının ayrımcılık olduğu yönünde. Kendini kadın gibi hisseden ve günlük hayatında zaten binbir zorlukla boğuşan birini dışlamanın toplum baskısına yağ sürmek olduğunu düşünüyorum. Benim burada olmaya ne kadar hakkım varsa onun da var. Hadi bize güzel haberler verin :))
Çok güzel demişsiniz kesinlikle katılıyorum.

Daha sonrasinda pisman olmayacaginiza emin misiniz?
Cok fazla kisi var pisman olup eski cinsiyetine geri donen

ben söyleyim ,arkadaş ERKEK fakat ruhu KADIN ,yani o böyle söylüyor burada ve bayada samimiyetine inanan KADIN üyelerimiz var..
bende diyorum ki şu an için GİTMELİ sonra GELMELİ.

bu arada herkesin kendi bedeni kendi kararı fakat sonradan pişman olacağınız bir şeye adım atmayın,ölçün tartın biçin bu işin tedavisi bir kaç sene sürüyor diye biliyorum önceliği psikolojik hazırlığa ayırıyorlar diye hatta...
bi yerde Bülent ERSOYun bile pişman olduğu söyleniyordu kendi ağzından duymadık tabi.

Ayrılma sebebini bilmiyorum ama inşallah sana hayır getirir.
En azından kendin için iyi olacağını düşündüğün ve şu devirde cesaret isteyen bir şey yaptın işten ayrılarak.
Bol şans diliyorum.

kendini kadın gibi hisseden konu açmıştıya o değilmiydi?
Bilmiyorum ki. Merak ettim sordum da cevap vermedi konu sahibi. Profiline girdim, daha önceden açılan konular başlığına tıkladım sadece bu konu çıktı. :)

Yorumlara göz atınca anladım şimdi durumu. O konuymuş sanırım bu da yeni üyeliği.

Çok iyi düşünmen gerek. Bu sonuçta çok ciddi bir karar. Aldığın karar her ne olursa umarım çok mutlu olmana sebep olur.

Back
X