- 2 Ocak 2015
- 6.444
- 15.478
- 448
- Konu Sahibi kutsalsavas
Hollanda zaten kesin. Hayat pahalılığına da bakın. Ya da diplomanızın geçerliliği var mı? Bu konular da çok önemli.hiç bilmiyorum Küba'yı şu an Tayland, Kanada, Holland'yı araştırıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hollanda zaten kesin. Hayat pahalılığına da bakın. Ya da diplomanızın geçerliliği var mı? Bu konular da çok önemli.hiç bilmiyorum Küba'yı şu an Tayland, Kanada, Holland'yı araştırıyorum
Taylan bu konuda en büyük ameliyat merkezlerine sahip ve çok gelişmiş. geçinmekte sıkıntı olmuyor ucuz bir yer örneğin 33 Tai Bahtı 1 dolar, 1 Türk lirası 13 Baht dışarıdan bir sermaye ile iş bil kurulabilirTaylanda hic gitmedim bilmiyorum ama hollandayo tavsiye ederim gerci ameliyat imkanları acısından tayland daha iyidir diye dusunuyorum
ilginiz için çok teşekkürler, bir şekilde sizlere ulaşacağım ben de çok istiyorum süreci sizinle paylaşmak dertleşmek, yurt dışında olsam bile yazarım size, bileceğim ki ülkemde de beni anlayan insanlar varK kutsalsavas eğer olurda yönetimden olumlu bir yanıt alamaz isek bize farklı bir hesaptan, özelden bize ulaşıp gelişmeleri bildir lütfen![]()
İngilizcem ileri seviyede bu bir avantaj benim için o konuda sıkıntı yok ama Taice zor bir dil ancak orada yaşayınca bir iki yılda öğrenebilirimTayland'da en kötü ihtimal rehberlik yaparsın çevreyi öğrendikten sonra![]()
Türkiye'den çok fazla gezi düzenliyor, özellikle inşaat sektörü firmaları ve inşaat malzemesi satan firmalar. Türkçe'ye daha çok ihtiyaçları olacakİngilizcem ileri seviyede bu bir avantaj benim için o konuda sıkıntı yok ama Taice zor bir dil ancak orada yaşayınca bir iki yılda öğrenebilirim
Kızlar acaba yönetimle konuşsak,rica etsek olur mu üyeliği iptal olmaması için? Kurallar da var gerçi onları da zor duruma sokmak istemem ama sonuçta konu sahibide bizim gibi yani.En azından sonuçları bize yazsa,bilgi verse ne derler ki? Hiçbir şekilde de rahatsızlık vermiyor siteye,tek amacı dertleşmek,gayet düzgün,saygılı bir insan.Keşke iptal olmasa üyeliği.
evet ordayken çok Türk gördüm THY nerdeyse kış aylarında hergün uçak kaldırıyor. Taiceyi öğrendiğim zaman büyük bir iş imaknı olacak gibi. İngilizce pek işe yaramıyor. Taililer ingilizceyi bir tuhaf konuşuyorlar örneğin "z" w" x" gibi harfler dillerinde olmadığı için dilleri dönmüyor because dediklerinde bikaut gibi bir ses çıkıyor. ilk zamanlarda ingilizcelerinden anlayamadım sonra alışır gibi oldum :)Türkiye'den çok fazla gezi düzenliyor, özellikle inşaat sektörü firmaları ve inşaat malzemesi satan firmalar. Türkçe'ye daha çok ihtiyaçları olacak![]()
Ben yönetime rica edelim dedim,bana katılan arkadaşlarda oldu.Şimdilik çok kalabalık değiliz ama eminim konuyu bilip,okuyanlarda destek olacaktır.Toplu yapmak isterseniz düşüncelerinizi yazın bu konuya belki kabul edilir teklifimiz.Nooption toplu bir rica olacaksa lütfen bana da haber verin. Destek olmak isterim
Zaten bi onların ingilizcesini anlamam bir de italyanlarınkinievet ordayken çok Türk gördüm THY nerdeyse kış aylarında hergün uçak kaldırıyor. Taiceyi öğrendiğim zaman büyük bir iş imaknı olacak gibi. İngilizce pek işe yaramıyor. Taililer ingilizceyi bir tuhaf konuşuyorlar örneğin "z" w" x" gibi harfler dillerinde olmadığı için dilleri dönmüyor because dediklerinde bikaut gibi bir ses çıkıyor. ilk zamanlarda ingilizcelerinden anlayamadım sonra alışır gibi oldum :)
Hepimiz kutsalsavas'ız başlıklı bir başvuru yapabiliriz :))Ben yönetime rica edelim dedim,bana katılan arkadaşlarda oldu.Şimdilik çok kalabalık değiliz ama eminim konuyu bilip,okuyanlarda destek olacaktır.Toplu yapmak isterseniz düşüncelerinizi yazın bu konuya belki kabul edilir teklifimiz.
Ya da kazen beye mesaj mı atsak hepimiz bilemedim ki.Nasıl yapalım?
Kazen beyden şuan cevap gelmedi bir de mune ablaya mı sorsak? Yazmayada korkuyorum şuan konusu kapanır diye bir akıl verin kk hanımları ne yapalımHepimiz kutsalsavas'ız başlıklı bir başvuru yapabiliriz :))
Ben yönetime rica edelim dedim,bana katılan arkadaşlarda oldu.Şimdilik çok kalabalık değiliz ama eminim konuyu bilip,okuyanlarda destek olacaktır.Toplu yapmak isterseniz düşüncelerinizi yazın bu konuya belki kabul edilir teklifimiz.
Ya da kazen beye mesaj mı atsak hepimiz bilemedim ki.Nasıl yapalım?