- Konu Sahibi kutsalsavas
tenezzül etmemek haddime değil rica ederim sadece konuyu daha önce paylaşmıştım ve üyeliğim iptal olmuştu o yüzden açıkça ifade edemiyorum. Aslında konuyu açarken daha önce okuyanlara ulaşmak istedim, çünkü onlar durumu biliyorlar ve fikirlerini almak istedim. tepkinize bir şey demiyorum haklısınız konunun öncesini bilmiyorsunuz çünkü
Kutsalsavas, sizi cani gönülden tebrik ediyorum. Hayatim zor diyenler siz ve sizin durumunuzda olanlara bakip tekrar düsünsün. Size en büyük yardim moral verip destek olmak. Cevreniz aileniz ne durumda bilmiyorum ama insallah güzel insanlarin icindesinizdir. Siz de bu toplumun bir ferdisiniz. Derdinizi susup baskilayip ömür boyu tasiyacaginiza savasmayi secmissiniz. 3 kg alsam oturup dertleniyorum niye aldim vermem lazim bu kilolari diye. Kaldi ki siz baska bir bedenin icindesiniz. Benim hayat görüsüme göre insanin görüntüsü degil ici temiz olsun. Dürüst, ahlak vicdan sahibi, kendi halinde olan birinden kimseye zarar gelmez tam tersi huzur verir.
Size tavsiyem bu sürecte dostunuzu cok dikkatli secin. Yolunuz uzun ve zor. Size köstek olacak moralinizi bozacak insanlari tutmayin hayatinizda. Anne olmasaydim farkli düsünebilirdim inanin bilemiyorum. Ama evlatlarim var ve hayatin ne getirecegini bilemem. Ama sundan eminim, evladim da sizinle ayni derde sahip olsaydi, herseyin herkesin önünde siper olurdum. Tek amacim cocugumun mutlulugu olurdu. Üyeliginiz devam ederse acacaginiz konularda size seve seve yorumlar yapip moral destek veririm. ( Bu arada üyeliginiz neden iptal edilebilir anlayamadim, yani kimseye zarar vermiyorsunuz, hakaret etmiyorsunuz, cinsel icerikli yorumlar yapmiyorsunuz, bedeniniz olmasa da ruhunuz bizim gibi. Burada herkes düsünce araciligiyla iletisim kuruyor fizik olarak degil. Üyelik iptal edilmesin diye anket yapilsin, cogunluk karar versin madem. Bizden farkli olan insanlari dislamak sapik gibi görmek zihniyeti bitsin artik ya)