• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gün ilk adımı attım

tenezzül etmemek haddime değil rica ederim sadece konuyu daha önce paylaşmıştım ve üyeliğim iptal olmuştu o yüzden açıkça ifade edemiyorum. Aslında konuyu açarken daha önce okuyanlara ulaşmak istedim, çünkü onlar durumu biliyorlar ve fikirlerini almak istedim. tepkinize bir şey demiyorum haklısınız konunun öncesini bilmiyorsunuz çünkü

Kutsalsavas, sizi cani gönülden tebrik ediyorum. Hayatim zor diyenler siz ve sizin durumunuzda olanlara bakip tekrar düsünsün. Size en büyük yardim moral verip destek olmak. Cevreniz aileniz ne durumda bilmiyorum ama insallah güzel insanlarin icindesinizdir. Siz de bu toplumun bir ferdisiniz. Derdinizi susup baskilayip ömür boyu tasiyacaginiza savasmayi secmissiniz. 3 kg alsam oturup dertleniyorum niye aldim vermem lazim bu kilolari diye. Kaldi ki siz baska bir bedenin icindesiniz. Benim hayat görüsüme göre insanin görüntüsü degil ici temiz olsun. Dürüst, ahlak vicdan sahibi, kendi halinde olan birinden kimseye zarar gelmez tam tersi huzur verir.

Size tavsiyem bu sürecte dostunuzu cok dikkatli secin. Yolunuz uzun ve zor. Size köstek olacak moralinizi bozacak insanlari tutmayin hayatinizda. Anne olmasaydim farkli düsünebilirdim inanin bilemiyorum. Ama evlatlarim var ve hayatin ne getirecegini bilemem. Ama sundan eminim, evladim da sizinle ayni derde sahip olsaydi, herseyin herkesin önünde siper olurdum. Tek amacim cocugumun mutlulugu olurdu. Üyeliginiz devam ederse acacaginiz konularda size seve seve yorumlar yapip moral destek veririm. ( Bu arada üyeliginiz neden iptal edilebilir anlayamadim, yani kimseye zarar vermiyorsunuz, hakaret etmiyorsunuz, cinsel icerikli yorumlar yapmiyorsunuz, bedeniniz olmasa da ruhunuz bizim gibi. Burada herkes düsünce araciligiyla iletisim kuruyor fizik olarak degil. Üyelik iptal edilmesin diye anket yapilsin, cogunluk karar versin madem. Bizden farkli olan insanlari dislamak sapik gibi görmek zihniyeti bitsin artik ya)

Evet.Umarım kabul ederler.Konu sahibi gerçekten çok seviyeli,düzgün bir insan.Hiç kimseye de zararı yok şurda,tek amacı dertleşmek @Kazen bey ne diyorsunuz bu duruma? Yardımcı olabilir misiniz?
niye her üyeliği iptal ediliyor, konu sahibi erkek mi? konusu ne? çok fazla gizemli bir konu olmuş bayağı merak uyandırdı. nasıl kaçırmışım bu konuyu ben :KK14:
edit: çok özür, kusura bakmayın. sayfaları okudukça anladım. konu sahibi ne kadar naif düzgün bir insan. Allah gönlüne göre versin kardeşim. bu arada konu sahibinin kalmasını isteyenler arasında ben de destek veriyorum. bi arkadaşımın dediği gibi kadın olan ve kendini kadın hisseden herkes KK üyesi olabilir bence ;)

Son düzenleme:
Ben bu olayı çok yakın bir arkadaşımda birebir gördüğüm için bana tuhaf gelmiyor.

Ama benim arkadaşımın vücudu kadın vücuduydu kendini erkek hissediyordu.
Kendimi bildim bileli 4 yaşlarından itibaren erkek hissediyorum derdi.
Bu arkadaşımın hayatı anlatsam roman olur.
Ailesi tarafından zorla imama hatip ortaokulu ve lisesinde okutulmuş yıllar önce ve mecburen yıllarca etek giymiş başını kapatmış. Orada sevgilisiyle tanışmışlar. Tabiki sevgilisi de kız. Ama o hem ruhen hem vücut olarak kız yani.
7 kardeşler ve bunu açıkladığında abisinden ölesiye dayak yiyor bayılıyor. Anne baba zaten hacı hoca yani asla kabul etmiyorlar. Girdiği her işten bir süre sonra çıkarılıyor. Sonra ailesine ben psikoloğa gidip iyileşicem diyor ve aslında erkek olduğu için, ameliyat olabilmesi için psikoloğa gidiyor. İki yıl sonra ameliyat olabilir belgesi alıyor ailesine gösteriyor. Ailesi düzelecek diye beklerken o raporu görünce kandırdın bizi diye tekrar dövüyorlar. Aslında İstanbulda yaşıyor ve çok zengin bir ailesi var istese hemen ameliyat olabilir. Bu sırada kız arkadaşıyla yıllarca devam ediyorlar.
Dayak yiye yiye kabul ettiriyor kendisi beş vakit namazında biri ve psikoloğa gitmeden önce zaten başını açıp ailesinden gizli erkek gibi giyinmeye başlıyor. Eğer inancım olmasa çoktan isyan etmiştim intihar etmiştim derdi o zamanlar. Namazını da erkek gibi kılardı.

Yıllar sonra ailesi artık kabul edip buna ayrı ev açtı geçen sene ve o zamanlar kız arkadaşının ailesine açıklayacaklarını izin vermezlerse kız arkadaşının evden kaçıp yanına yerleşeceğini söylemişti. Ben de sakın evden kaçmasın falan demiştim ama bunlar zaten 35 yaşında biz yıllardır bekliyoruz demişti. Ailesi de kıza evlen diye baskı yapıyordu. Kız görücüleri geri çeviriyor diye kzııyorlardı. Nasıl geçineceksiniz dedim hem ailem yardım edecek hem de dükkan açacak babam çalışcam demişti. Bu dediğim arkadaşımın ablaları falan kara çarşaf giyerler. (Belirtme sebebim dışardan görseniz asla kabul etmez bu aile dersiniz.) Öyle mücadeleler verip kendini kabul ettirdi ki, ameliyat da olacaktı. Ama en son sosyal medya üzerinden görüşüyorduk onu da ben kapatınca iletişimimiz kesildi.

Yani insan kendi tercihini bildikten sonra önündeki tüm engelleri aşabilir. Ben bu arkadaşımda bu örneği gördüm yıllarca yaşadıklarını birebir görebildim. Konu sahibi arkadaşım Allah senin de yardımcın olsun.

Gönüllerin Sultanı Mune Mune , yufka yürekli Mune Mune , canımızın canı Mune Mune :KK68: Bizler K kutsalsavas adlı üyenin bizimle kalmasını istiyoruz. Kendisinin bizden bir farkı yok:KK37: Kendisi ile ilgili gelişmeleri merakla bekliyoruz ve kendisine bu zorlu, cesur mücadelesinde destek olmak istiyoruz. Bu cesur yürek bizlere içini tüm samimiyetiyle döktü bizlere de destek olmak düşer... Acaba bu konuda bize yardımcı olur musun :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: (Tüm KK adına öptüm neredeyse :KK70:)
Jelibonum konu silinmemiş,üyelik duruyor,ama yöneticilerden cevap gelmemiş.Hiçbir şey anlamadım ben,sen ne diyorsun bu duruma:KK53:

Gönüllerin Sultanı Mune Mune , yufka yürekli Mune Mune , canımızın canı Mune Mune :KK68: Bizler K kutsalsavas adlı üyenin bizimle kalmasını istiyoruz. Kendisinin bizden bir farkı yok:KK37: Kendisi ile ilgili gelişmeleri merakla bekliyoruz ve kendisine bu zorlu, cesur mücadelesinde destek olmak istiyoruz. Bu cesur yürek bizlere içini tüm samimiyetiyle döktü bizlere de destek olmak düşer... Acaba bu konuda bize yardımcı olur musun :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: (Tüm KK adına öptüm neredeyse :KK70:)
Lütfen böyle birşey söz konusu değil...

Her ne şart ve koşulla olursa olsun Erkek üye yasak, rica ediyorum böyle taleplerle gelmeyin.
Çok özür dilerim ama çifte standart yapıyorsunuz, Lezbiyen bir kadın olunca dışlıyorsunuz ama erkek olunca kalsın diyorsunuz.

Back
X