- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Özel bir hastaneye muayene için gitmiştim hastane telefonla randevu veriyor randevu zamanına yakın kayıt açtırıp ödeme alındığında sisteme düşüyorsunuz randevu sadece teorik olarak var yani randevu 9 da olsa siz 8 buçukta kayıt açtırsanız da muayene olabiliyorsunuz ya da geç kalınabiliyor sorun edilmiyor hamileyken aynı hastaneye geldim geç kaldığım da oldu..sıra bekleyen bir kadın vardı kulak misafiri olduğum kadarıyla daha yeni hamileymiş 9 40 ta randevusu varmış saat 9 50 idi ismi okundu doktora bakarak hocam randevuya 10 dk geciktim ama kusura bakmayın otobüsler malum seyrek dedi nezaketen gülümsedi doktor hiç hoş olmayan bir tavırla neden öküz öküz iş yapıyorsunuz dedi sonra kapı kapandı ne konuşuldu bilmiyorum çıktıklarında kadın ağlıyordu eşi isyan ediyordu herkes başına toplandı hastanenin halkla ilişkiler bölümündeki personeller falan ikna etmeye çalışıyordu şikayet etmeyin diye.Doktor da kendi çapında takipçisi olan yaşadığımız ilde ünlü bir doktor canlı yayınlar açar güleryüzlüdür şok oldum o tavrı gördükten sonra muayene olmadım randevumu aynı hastanede başka bir doktora yarına ertelettim çevremdekilere de söylemeyi düşünüyorum insanlar neden sosyal medyada görüldükleri kadar kibar ve nazik değil