• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu günler geçer mi ?

Zorla evlendirecek kadar ileri gidemez sanırım.Dedelerim duysa zaten bu yaptıklarını meydan dayağı çekerler.Ama rezillik hepten büyüyecek bu sefer. Hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah.:14:

Amin canım benim,amin.Rabbim utandırmasın.Bir lütufa çok ihtiyacım var.:ssz:

Dedelerden çekinirse eğer kesinlikle sokun devreye.. Bu ne böyle annene yazık en çok ona üzüldüm..

Bu ne terbiyesizlik ya. Senin baban seninle nasıl bu şekilde konuşabilir? 30 yaşındayım hayatım boyunca böyle şeyler duymadım ben. İçmezse içmesin ilaçlarını. Tepkiye bak sanki fuhuş yapıyorsun :47:...

Arkadaşım seni bu adamla birlikte ne halde gördü insanlar ben merak ettim gerçekten. Ne namuzsuzluğun kalmış ne hayasızlığın. Babam benimle bu şekilde konuşsaydı ben hayatım boyunca onun yüzüne bakmazdım.

İş bul, atan, posta koy...

Bak yemin ediyorum yapmış olsak,tamam eyvallah.Ağaç altlarında kucağına oturmuşum,elletmişim,dudak dudağa öpüşmüşüm.Parkta oluyor bunlar.:27:

Zaten 3 kez geldi toplamda.2 gün kalıyordu,onda da 5-6 saat anca görüşüyorduk.

Tek istediğim atanabilmek.Olmazsa hepten kötü olacak çünkü.

Bana anneme dedikleri daha çok koydu,25 yıllık hayat arkadaşına.

Hımm..bi askere gitsin bakalım..inşaallah zamanlar rayına oturur canım

İnşallah canım,sağ olasın.:26:

Dedelerden çekinirse eğer kesinlikle sokun devreye.. Bu ne böyle annene yazık en çok ona üzüldüm..

Kesinlikle.Defalarca yazıklar olsun dedi,al işte çocuğunu,namussuz,hayasız çocuğunu vs...

Sınavdan yüzümü ağartacak bir puan alayım hiç böyle olmayacağım.

Öyle içim acıdı ki :85: Allah tez zamanda ferahlatsın gönlünü, sıkıntıların uçsun gitsin inşallah arkadaşım. İstediğin zaman yazabilirsin dinlerim..

Öyle içim acıdı ki :85: Allah tez zamanda ferahlatsın gönlünü, sıkıntıların uçsun gitsin inşallah arkadaşım. İstediğin zaman yazabilirsin dinlerim..

Ben temiz yüreklerinizin duasını buradan hissediyorum zaten,rahatlamak ve sizlerden dua alabilmek için.:16:

Allah bin kez razı olsun,yazarım inşallah.

Susmakla olmaz bu iş.Sınavdan sonra olanı biteni anlat babana.Askerlik bitince gelcekler falan de.Sen sustukça o da kuruyodur kafasında durup durup patlıyo...inşallah emeginin karsıligını alırsın ve gönül rahatlıgıyla tanıştırdıgında tüm bu yaşananları unutursun.Bunun sınavı olumsuz etkilemesinden korkuyorum.Ya kendıni kapat,duyma bışey ya da babanla konus onun agzını kapat.

İnşallah canım,sağ olasın.:26:

Kesinlikle.Defalarca yazıklar olsun dedi,al işte çocuğunu,namussuz,hayasız çocuğunu vs...

Sınavdan yüzümü ağartacak bir puan alayım hiç böyle olmayacağım.

İnşallah iyi bir puanla atanırsın canım:31:

Ne anlattılar bilmiyorum.Çünkü sevgilimle okulun bitmesine 15 gün kala sevgili olduk.O atandı,ben atanamadım.Yıl boyunca 3 kez geldi yanıma.Pastanede,parkta el ele gezmedik,sarılmadık,öpüşmedik.Ama anlatan bunları yaptığımı söylemiş,onların tabiriyle mıncıklatmışım.
Allah insanlara akıl versin. Söyleyen kişi babanın huyunu bildiği halde bir de abarta abarta yalan söyleyerek neden anlatır akıl erdiremiyorum doğrusu! Evde huzursuz çıkabilecek en küçük şeyden bile kaçın bir süre. Allah'ın adaleti büyük. Sabırlı ol.

Inanilmaz uzuntu icindeyim Sevda. Ama demissin ya "Bu gunler gecer mi?", gecer kardesim gecer, oyle bir gecerki sasar kalirsin. Sadece sabir ve dua. Inan hersey yoluna girer.
Babana sasmis durumdayim.Sen meslegini eline almis kocaman bir insansin,artik evlilik dahi dusunebilirsin,nasil boyle bir tepki verebiliyor anlamis degilim. Acaba diyorum senin icin dusundugu biri mi vardi? Babana bu haberi yetistirenlere de pes diyorum ama degistiremezsin insanlari. Sen yine de susmaya devam et,babandir neticede. Eminim o da sakinlesecektir birkac gune. Sorularini sakin ve acikca cevaplar, ciddi oldugunu anlatirsin.
Allah yardimcin olsun,sinavda da basarilar dilerim. Sakin unutma,her kotu gunun arkasindan ferahlik gelir...Omur geciyor,bu nedir ki ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Susmakla olmaz bu iş.Sınavdan sonra olanı biteni anlat babana.Askerlik bitince gelcekler falan de.Sen sustukça o da kuruyodur kafasında durup durup patlıyo...inşallah emeginin karsıligını alırsın ve gönül rahatlıgıyla tanıştırdıgında tüm bu yaşananları unutursun.Bunun sınavı olumsuz etkilemesinden korkuyorum.Ya kendıni kapat,duyma bışey ya da babanla konus onun agzını kapat.

Orası öyle ama konuşmaya yüzüm olsun istiyorum.Şimdi sınavı,işsizliğimi yüzüme vururken horozlanmak istemiyorum.
İnşallah iyi bir puanla atanırsın canım:31:

İnşallah canım,amin.

Beterini yasadim. Onu da acmistim zaten. Gercekten zor. Ben affedemiyorum ve sindiremiyorum yasadiklarimi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Allah insanlara akıl versin. Söyleyen kişi babanın huyunu bildiği halde bir de abarta abarta yalan söyleyerek neden anlatır akıl erdiremiyorum doğrusu! Evde huzursuz çıkabilecek en küçük şeyden bile kaçın bir süre. Allah'ın adaleti büyük. Sabırlı ol.

Öyle yapıyorum zaten canım.Mübarek Ramazan işte annemle hatim,yemek,bulaşık,vs...Boş zamanlarda da ya internet ya ders...:7:

Inanilmaz uzuntu icindeyim Sevda. Ama demissin ya "Bu gunler gecer mi?", gecer kardesim gecer, oyle bir gecerki sasar kalirsin. Sadece sabir ve dua. Inan hersey yoluna girer.
Babana sasmis durumdayim.Sen meslegini eline almus kocaman bir insansin,artik evlilik dahi dusunebilirsin,nadil boyle bir tepki verebiliyor anlamis degilim. Acaba diyorum senin icin dusundugu biri mi vardi? Babana bu haberi yetistirenlere de pes diyorum ama degistiremezsin insanlari. Sen yine de susmaya devam et,babandir neticede. Eminim o da sakinlesecektir birkac gune. Sorularini sakin ve acikca cevaplar, ciddi oldugunu anlatirsin.
Allah yardimcin olsun,sinavda da basarilar dilerim. Sakin unutma,her kotu gunun arkasindan ferahlik gelir...Omur geciyor,bu nedir ki ?

Canım çok sağol.Biliyorum geçeceğini.Hani kimi gelir geçer kimi deler geçer derler ya...Beni paramparça ediyor bu günler.Ben de öyle olmasını diliyorum bir an evvel feraha çıkmayı.Duaların için de binlerce kez amin,Allah razı olsun.

İnşallah hayırlısıyla atanırsınız ve sıkıntılarınız son bulur...

Allah yardımcınız olsun .çok çirkin gerçekten babanızın söylediği 23 yaşında bir genç kız var karşısında.üstelik sınav arefesi hiç hoş olmamış söylenilenler.siz kötü bir şey yapmamışsınız nihayetinde başkalarıda ne ilgililer hayatınızaki hemen babanıza söylemişler gereksiz insanalar çok böyle şeyleri söylemekten zevk duyuyorlar.umarım atanırsınız kendi geleceğiniz için

Son düzenleme:
Geçen hafta bir konu açmıştım.Babamın sevgilimi öğrenmesi ile ilgili. (http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730739) Detaylar burada yazıyor,tekrar anlatmayacağım.:31:

Öğrendiğinin 3.günü gayet de sakin konuştu benimle,sınav geçsin sonra bakarız duruma gibisinden.Ancak Ramazan'ın ilk gününden beri durumlar hepten berbat oldu.Orucun ilk günüydü ve koymuştu haliyle.Sofrada dalgın dalgın otururken kaşığı fırlattı ve ''Şerefsizliği rahat rahat yapamayacağın için böylesin değil mi ? '' dedi.:ssz: Sustum,mübarek sofranın hatrına.

O günden beri tek kelime etmedik.Ta ki yarım saat öncesine kadar.Ben laf yemeye alıştım ama anneme demediği laf kalmadı.''hep senin yüzünden,benim çocuklarım terbiyelidir,benim çocuklarım kötü bir şey yapmaz,al işte çocuğunu''dedi...Bunlar aklımda kalanlar çünkü şu an gerçekten iyi değilim ve ağlayarak yazıyorum.:14:

Defalarca yüzüme tükürdü.Telefonlarımı dinlemek için savcılığa dilekçe vermiş.Attığım her adımı takip etmek için işsiz güçsüz 3 arkadaşına haber vermiş.''Şerefimi iki paralık ettin sen ne haysiyetsiz,ne adi,ne yılışık bir insanmışsın.Ne değersizmişsin,hiç utanma duygun yokmuş,namusun yok mu senin ?'' diye bir sürü laf saydı.Bunlar şu an aklımda kalanlar...

Yapacak hiçbir şey yok biliyorum,sadece anlatmak istedim.

Sabret ve imtihan olduğunu bil. Dua et çokça. Sevgilin işi resmiyete dökmeye razıysa ne iyi. Baban çok abartmış durumu ama sen sadece erkek arkadaşınla çok samimi olmamaya bak bu aralar. İnşaallah çok geçmeden resmiyete dökülür de söyleyecek bir şeyleri kalmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ozaman kulaklarını tıka ve duymazlıktan gel..sınavı kazanman inada bindi.Babanın bu yaptıklari seni daha da hırslandırmalı.şöyle dusun, akıllı insan bir tartışmaya gireceği zaman karşısındaki kişinin ona yonlendirecegi ithamları ve soruları önceden susturur, yani elindeki kozlari onun elinden alır. sende bu ise şu lanet olasi kpss derdini ortadan kaldırarak baslayacaksin. cunku akillisin...

Canım önceki konunu daha yeni okudum baban neden bu kadar aşırı tepki veriyor ki kız evlatsın diye sevgilin olmayacak mı e sen görücü usulü mü evleneceksin neden yani ? Ailene, kızına inanmayıp çevresinin lafına bakması çok saçma. Önce seninle bi oturup konuşsa bunlar olmazdı bile ama sanırım fazlasıyla otoriter baban.
Sen ne güzel okumuşsun ileride de inşallah güzel güzel öğrencilerin olacak onlara eğitim vereceksin. :16: Bununla gurur duyması gerek babanın.
Yaşlı amcalarda dedikodu yapmaya amma meraklı ya her yerde böyle değişmiyor bu milletin huyu. :41:
Sevgilin askerden dönünce tanışmaya gelseler çok mu geç olur ? Bence daha iyi olur. Bu süre zarfında zaten askerde olacak babanda zaman geçtikçe yatışır hem atanacaksın da inşallah :16:
Hakkında hayırlısı olsun canım ya ben bu kadar baskı altında olduğunu anlamamıştım. Baban... Allah sabır versin.

Baban sinirlenebilir ama nasıl sana sınav öncesi kiyabilir ve o lafları söyleyebilir aklım almiyo canım . Emin ol neler geçiyor bu hayatta bu da geçecek sen sinavina odaklan atan ve babani haksiz cikar . Allah yardimcin olsun sinavin için .

Back
X