Bahçe Bakımı ve Çiçekler bu günlerde balkonumuz için hangi çiçekleri yetiştirebiliriz

aknzcn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
118
3
318
Diğer
merhabalar,ben terasımda ve balkonumda çiçek yetiştrmek istiyorum.ama çiçekler hakkında çok blgim yok.şöyle uzun süre çiçek açan bişeyler istiyorum.sardunya ekti kayınvalidem rengarenk başka eler yetiştirebilirim.yardımınıza ihtiyacım var.

Atatürk çiçeğine bayılıyorum ben. nasıl güzel bi çiçek anlatamam haftaya izmirde çiçek festvali var alıcam ordan. tavsiye ederim. öğrenci evi benim ki ama olsun yetiştircem. görüntüleri çok hoş oluyo ama hangi zaman çiçekleri bilmiyorum.

sağol canım ben de bir sorgulayayım o zaman .hem manalı bir ismi de var.yakışır evimize. senden başka da cevap veren olmamış hiç..

rengarenk menekşeler yetiştirebilirsin

Sardunya çok isabetli bir seçim bence...
hem bakımı kolay hem her rengi var
hemde dayanıklı ben çok sevdiğim için
Şu an her rengi var bende nerdeyse...
kışın içerde tutuyorum ben sardunyalarımı hep yeşil kalıyor.

Canım balkonda begonya petunya da yetiştirebilirsin...
çabuk çoğalır mevsimlik bahçe balkon çiçekleri ama
havalar iyice soğuyana kadar çiçekleri üzerinden eksilmiyor...

Begonya:

Sarkan çiçeklerdende petunyanın sarkanı da var...
Petunya bakımı kolay ve çoğalıyor renkleride çok...

Fırsat bulup Begonya ve petunyalarımı henüz almadım.
ilk fırsatta alıp balkonumu şenlendiricem...

sağol canım dün begonyamı da aldım bir tane de menekşe. Ama petunyalar da çok güzel görünüyor terasım iin çok ideal sanırım

Canım petunya al mutlaka çok sık ekmesen bile saksıdan dolup taşıcak kadar çoğalıyolar.
Ve çok güzel görünüyolar.kırmızı beyaz mor pembe her rengide var...

Ben bir sene her uzun saksıya 1 renk almıştım.3 rengim vardı.
gören bayılıyodu..

Terasında çok hoş durabilir...

ben yeni yeni cicek bakıyorum..begonvilim var küre cicegim var cam güzelim var bodur güllerim var nane maydonoz gercekren cok güzel ciceklerle ilgilenmek

çok sekerler rabbımın guzellıklerıne bakın
pekı kızlar bu petunya her sene tekrardan acıyomu
ben her sene dıkmek ıstemıom :86:
2 saksı alıp petunya ekım dıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…