- 1 Temmuz 2019
- 9
- -7
- 1
- 32
- Konu Sahibi hayallerhayatlarprensesi
-
Ben artık bizimle oynadığınızı düşünüyorum çünkü yaptıklarınızın hiçbir mantıklı yanı yok.Eski konumu bilen bilir. Tamam erkek arkadaşım 3 gün arayıp sormadı. Şimdi iyi mi iyi ama şu sorun var. Pazar günü denize gitti ve bir kızı eklemiş ve bütün sosyal medya hesaplarından hemde. Ama kadın bunu geri takip etmiyor. Bende kadına her her yerden sahteden istek attım kabul etmedi hemde defalarca. Şimdi tanışmış olmasalar kabul etmezdi kadın onu. Ve kadın onun eski sevgilisine benziyor. Bilmiyorum konuşuyormu yazışıyorlarmı bilmiyorum ama bu kuşku beni öldürecek. Acaba demekten pazar gününden beri helak oldum.
Artik size bisey söylemek istemiyorum .. zaten anlamiyorsunuz da size söylenenleri .. size basarilar ..Eski konumu bilen bilir. Tamam erkek arkadaşım 3 gün arayıp sormadı. Şimdi iyi mi iyi ama şu sorun var. Pazar günü denize gitti ve bir kızı eklemiş ve bütün sosyal medya hesaplarından hemde. Ama kadın bunu geri takip etmiyor. Bende kadına her her yerden sahteden istek attım kabul etmedi hemde defalarca. Şimdi tanışmış olmasalar kabul etmezdi kadın onu. Ve kadın onun eski sevgilisine benziyor. Bilmiyorum konuşuyormu yazışıyorlarmı bilmiyorum ama bu kuşku beni öldürecek. Acaba demekten pazar gününden beri helak oldum.
kimse ile oynadığı yok takip etmiyor doğru ama beni sahte hesaptan kabul etmiyor ve takip takipçisi az şimdi tanımasa niye benim sevgilimi kabul etsinBen artık bizimle oynadığınızı düşünüyorum çünkü yaptıklarınızın hiçbir mantıklı yanı yok.
E hem kadın onu takip etmiyor yazmışsınız hemde tanımasa kabul etmezdi yazmışsınız. Hangisi doğru.
sordum cevap önceden tanıyordum daha çok kız vardı çenemle çıkardım ama şimdi çıkar demeye artık be utanıyorumBu kadar dolambacli yollara girip vaktinizi harcayacaginiza neden sevgilinize acikca sormuyorsunuz bu kadin kim ve nereden taniyorsun diye?
sor canım veriyorum bakPazartesi gününden beri 3 konu açmışsınız ve hiçkimseye cevap yazmamışsınız.
Onceden tanidigi kiz akrabasi degil arkadasi degil,ne demeye her turlu sosyal medyasindan elalemin kadinini takip ediyorsun derim ben olsam. Ve silmesini isterim. Bu benim bakisacim benim kurallarim. Uymuyorsa yolu acik olsun.sordum cevap önceden tanıyordum daha çok kız vardı çenemle çıkardım ama şimdi çıkar demeye artık be utanıyorum
Ya siz kadını bırakın. Sevgilinizde iş yok neden görmüyorsunuz? Daha önce aldatılma geçmişiniz olduğu halde nasıl devam ediyorsunuz hâlâ?kimse ile oynadığı yok takip etmiyor doğru ama beni sahte hesaptan kabul etmiyor ve takip takipçisi az şimdi tanımasa niye benim sevgilimi kabul etsin
aldatma dışında her şeyi iyi hıı aldatmada daha gözümle görmedim sadece hisYa siz kadını bırakın. Sevgilinizde iş yok neden görmüyorsunuz? Daha önce aldatılma geçmişiniz olduğu halde nasıl devam ediyorsunuz hâlâ?
aldatma dışında her şeyi iyi hıı aldatmada daha gözümle görmedim sadece his
Şaka gibi yahu adamın ahlaki değeri yok ama aldatıldığını gözüyle görmemişmiş, böyle birini hayatına nasıl alır insan, nasıl yanına yakıştırır? Sonra da helak oldum diye konu açıyorlar buraya.Gözünüzle görseniz de bişey değişeceğini sanmıyorum. Evli akrabasıyla yatan adamı mideniz aldıysa aldatanı da alır bence. Sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?