merhaba kizlar..
kimi zaman bu güvensizligimi atlattigimi düsünüyodum..
kimi zaman daha az aklima sacma sapan seyler geliyodu..
ama öyle bi dönemdeyimki en ufak birseyde kendimi aldatiliyormus
gibi his etmeye basladim.. öyle tuhaf bi duyguki biyandan icim icimi yiyor
biyandanda bunun böyle olmadigina dair kanitlar aramaya basliyorum..
19 yasindayim sevgilimde 25 yasinda 2 yillik bir birlikteligimiz var ve yakinda ins. sözlenicez
ben almanyada yasiyorum sevgilim ise istanbulda..
daha bu yaz 1 ay istanbuldaydim ailelerimiz tanistilar
o yanimdayken hic böyle bi duygu olmuyor icimde ona okadar güveniyorumki..ama ne zaman buraya geri dönsem basliyor icim icimi yemeyi acaba nerde acaba napiyo.. arayip kontrol ediyorum herzaman
en basiti o gün sevgilim uyuyordu kiz kardesini aradim gercekten uyuyormu diye sordum..
dogru oldugunu ögrenince pisman oluyorum günahini aldim bosu bosuna diyorum
veya o gün yine aradim kiz kardesini ve sevgilimin telefonunda ne olarak kayitli oldugumu ögrenmesini istedim ben almanyaya döndükten sonra belki degistirmistir diye düsündüm.. cok sacma biliyorum.. hatta utaniyorum bu yaptigimdan.. ve ögrendimki hala karicim diye kayitliymisim.
bunun gibi birsürü sacma sapan seyler iste :1no2:
ama beni en cok mahf edende cevremdekiler en basiti arkadaslarimin hepsi
kizim senin hic biseyden haberin yok erkek degilmi ihtiyaclari vardir o yapar senin ruhun bile duymaz gibi seyler..
ama biz sevgilimle bugüne kadar hic böyle seyleri konusmamisizdir ne ihtiyaclarindan bahs etmistir nede bugüne kadar böyle konular acmistir.. biz böyle seyleri evliligimizin ilk gününe saklayalim der herzaman.. daha önce iliski yasadinmi diye sordugumda hayir yasamadim ama lütfen sorma ben seninle böyle seyler konusmak istemiyorum diyor..
zaten istese bile evlenmeden asla olmaz böyle seyler ama yinede kafama takilmiyor deil
üstelik 25 yasinda kiz arkadaslari olmus ama birlikte olmamislar..
ne bilim bunun gibi birsürü seyler kafama takiliyor kizlar sonucta erkek deilmi
onunda ihtiyaclari yokmu?? varsa bile beni seviyor, ve seven erkek aldatmaz ihtiyaclar baska sekildede giderilebilir degilmi??
son birsey daha yazmak istiyorum biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin ama sevgilim iftirayada ugradi hatta dün mahkemesi vardi.. 3 yil önceki kiz arkadasi 1 yildir pesimizi birakmiyor önce bu benim kizligimi aldi dedi.. rapor alindi kiz cikti.. sonrada tutturdu ters iliskiye girmismis sevgilim ona tecavüz etmismis .. hakimde sormus kizim 3 yil önce aklin nerdeydi diye kizda bisey dememis..
ama en basindan beri sevgilm bana herseyi anlatti bu kizin onu ilk rahatsiz ettigi günden itibaren mahkemeye kadar herseyi biliyorum..istese saklardi nasil olsa uzaktayim ruhum bile duymazdi..
ama bilmiyorum korkuyorum acaba benim gözlerimmi kör.. gercekten her erkek aldatirmi..
yoksa acaba dogru kisiyi buldumda bu güvensizligim bosunami bilmiyorum..
kizlar yardim edin
:çok üzgünüm:
bunlar ilk basta bu isi konusarak hal etmek istediler kizin babasi gelslin istesinler demis sevgilimde siz cildirdinizmi benim baska bir sevdigim var demis evlenicez demis
bu kiz bunu zaten daha öncelerde arayip ben seni seviyorum neden ben degil neden o diye sormus sonra sevgilim bidaha beni arama demis bu kizda bizi ayiricagina dair konusmus.. sonrada is yasal boyutlara yürüdü bende basta sevgilimi sucladim ates olmayan yerden duman cikmaz dedim ama kiz galiba ruh hastasi yoksa sevgilm en basindan beri bana anlatmazdi ona elini sürmedigine dair yemin etti
İşin içinde olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama bu tür iftiralar çok fazla. Beraber olunuyor daha sonra kızlar şikayet ediyor. Tecavüz veya evlenme vaadiyle kandırma gibi şikayetler. Bunların ispatı aradan bu kadar zaman geçtikten sonra çok çok zor Öyle bir şey yaşamış- tecavüzü kastetmiyorum beraber olmayı kastediyorum- olsa bile sizin 3 yıl öncesine takılıp kalmanız sizi ıpratır. Bence bu güvensizliğin nedeni de budur. Ayrıca size aynı şeyi yapsa ne hissedersiniz valla ben çıldırırım, ileride evleneceksiniz kzkardeşinde ne gibi bir intiba bıraktınız acaba
canim su dunyada oyle kurnaz insanlar var ki hayati yasadikca olgunlasacaksin.
duse kalka ogreneceksin .
eger sevgiline inanmis olsaydin ki nerde ne yapiyor vs..kafani cok kurcalamazdi.
bence inanmiyorsun cunku inaniyor olsaydin bu guvensizligi yasamazdin.
mahkeme eski kiz arkadas vs. senide huzursuz ediyor.
evlenseniz bile eski olaylari hatirladikca sen yine kafanda acaba acaba soru isaretleriyle yasiyacaksin.
cunku GUVENEMIYORSUN...
Bu olaydan önce de böyleydim demişsin. Erkek arkadaşının yalanını falan mı yakaladın. Çok da süt beyaz olunca da kadınlar şüpheleniyor. Garip bir beynimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?