bu haberı dun gece gördum daha önce hastanede olduğunu annesının dövdüğünü izlemiştim haberlerde bıkaç gun sonrada öldüğünü duydum çok üzülmüştüm ama bu göruntulerı görünce dun gece hıçkırarak ağladım ve etkısınden bır turlu kurtulamıyorum benıde bır oğlum var belki odandır bilmıyorum ama mehmetı tanıyormuşum gibi kahroluyorum
Küçük Mehmet ölüme ağlayarak gitti - Polisiye vakalar Haberleri
Bu habere bende cok uzuldum. Kadinin yuzunden belli ya seytan gibi :s birde kuran kursu hocasiymis :s Allahtan hicmi korkun yok be kadin Allaha daha yakin olman gerekirken yaptigina bakbu haberı dun gece gördum daha önce hastanede olduğunu annesının dövdüğünü izlemiştim haberlerde bıkaç gun sonrada öldüğünü duydum çok üzülmüştüm ama bu göruntulerı görünce dun gece hıçkırarak ağladım ve etkısınden bır turlu kurtulamıyorum benıde bır oğlum var belki odandır bilmıyorum ama mehmetı tanıyormuşum gibi kahroluyorum
Her doğurana "anne" deniyor işte :26:
İnsanlıktan zerre kadar nasibini alamamış
Haberi dün gördüm ben de.
Çok üzüldüm.
Benim de bir oğlum var
Ben ona vurmaya kyamazken başka bir hemcnsimin oğlunu öldürmesine inanamıyorum.
Kuran kursu hocasıymış peh
Okuduğu Kuran-ı kerimden de utanmamış.
Böyleleri yüzünden idam cezasının geri gelmesini istiyorum
bende dündendir etkisindeyim ama sadece anne değil babayı da hatalı buluyorum, çocuk gelmiş 'annem karnıma bıçak dayıyor,beni dövüyor v.s.' deyince tekrar nasıl verebildi çocuğunu veya çocuk anneye gidip geldikten sonra kekeme olduğunu görünce nasıl şüphelenmediler ?? artık bile bile çocuk ölüme gönderilmiş resmen. ne demek mahkeme ona verdi... mahkeme sabaha kadar ona versin yine de insan çocuğunu bizzat gidip görmez mi kontrol etmez mi hele ki çocuğun söylediklerinden sonra. yavrum benim kim bilir neler çekti,nasıl eziyetler gördü hemde öz be öz annesi tarafından... zaten yaşasa çocukta piskoloji diye bişey kalmazdı.Allah o yavruya o eziyeti yapanlara da aynı eziyeti yaşatsın şu dünyada
bu haberı dun gece gördum daha önce hastanede olduğunu annesının dövdüğünü izlemiştim haberlerde bıkaç gun sonrada öldüğünü duydum çok üzülmüştüm ama bu göruntulerı görünce dun gece hıçkırarak ağladım ve etkısınden bır turlu kurtulamıyorum benıde bır oğlum var belki odandır bilmıyorum ama mehmetı tanıyormuşum gibi kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?