bu haberın etkısınden kurtulamıyorum

Naptın canım ya ben görmemiştim bu haberi keşke görmeseydim. off ya günüm maffoldu ben böle haberlerden çok etkileniyorum((( bütün moralim gitti ruh halim bozuldu nasıl bir caniliktir ya . Hayvan derler demi hayvanlar bile yavrularını koruyup kolluyolar bu cani kadın ve ailesini Allah kahretsin insan değil bunlar ruh hastası canavarlar pislikler. Ne dense az... O çocukcağıza ne yaptılarsa Allah etlerini erite erite alsın canlarını. Hayatımda beddua etmeyi sevmem ama bölelerini görünce kendimi alamıyorum ..

Bende dün haberlerde gördüm çok üzüldüm içim parçalandı.

Onlara anne diyemiyorum ben ya, zevki için çiftleşmiş bir ................

Yavrum kim bilir ne acılar çekti.

kadin caninin teki bunu anladik...
Peki ya baba???Sonuna kadar suclu bir adam...Sen nasil yavrunun o dediklerinden sonra geri gonderirsin ya??
Birak avukati feristahi gelse vermezdim ben yavrumu...
O izleri gordukten sonra nasil darp raporu alip sikayetci olmazsin o pislikten..
Nasilll geri gonderirsin ya oldurucem kendimi yok boyle bir olay
Bilee bileee bakaa bakaa gondermis cocugu,
Olan olmus simdi konus anca...
Allahim ne olur boyle canilerden koru meleklerini..Verme evlat bunlara
Hak edenlere ver yarab...

Ay inanmıyorum arkadaşım ben bu konuyu açacaktım sen açmışsın.Nede iyi etmişsin bu zülme sessiz kalınıır mı?.
Dün gece saat 2 gibi foxhaberı ızlıyordum.Bır anda mehmetı gordum yavrum nasıl aglıyor Halaaaaa benı bırakma dıye.Konuyu daha anlayamadan ne kadar agladım.Sonra ogrendım meger bu melek yuzlu yavrucak 5 yasındaymıs.4 ay once annesı ıle babası ayrılmıs mehmet annede kalmıs.O goruntu kurban bayramında cekılmıs sanırım.Halasına yalvarıyor benı bırakma dıye annesı olacak seytan duygusuz alıp goturuyor.Zaten sonrada cocuk komalık oluyor.
Dun gece bu haberı ızleyınce aglama krızı gecırdım anlamadım nıye bukadar etkılendım.
Ben anne degılım ama yegenım var abımın cocugu..
Ben buyuttum dıyebılırım abım ve yengem calısıyor.sabahtan aksama kadar hatta bazen gece yarılarına kadar bizim yanımızda.Evladım obenım ya kokusunu ıcıme cekınce dahı aglıyorum dayanamıyorum hasretıne.
Bıran yegenımı dusundum sanırım bana HALA BENİ BIRAKMA dıye cıglıklar atsa ve sonra onu koma halınde bulsam,kaybetsem.Allahım cok buyuk bır acı.
Annesı olacak kadın ınsan degıl yemın ederım katıl olurum yanımda olsa suan parcalarım serefsız yaratık.Yok dayanıyorum

böyle haberlerde kahroluyorum
hemen kanal degisiyor
yada gazeteyse birakiyorum
malesef böyle insanlarla ayni dünyada yasiyoruz
icim cok aciyor
o bebekelrin ne gunahi var
kendi kizima bakiyorum icim parcalaniyor

okumayin böyle haberleri
benim kalbim dayanmiyor

dün bende seyrettim çok üzüldüm.spiker kadın bile anlatırken gözleri doldu nerdeyse ağladı ağlayacaktı.dudaklarını bükerek gözleri dolmuş şekilde haberi verdi.sonra spikerin konuşması bittikten sonra haberi verdiler.o çocuğun gitmemek için ağlaması beni üzüntüden mahfetti.bir çocuk annesine hiç gitmek istemezmi.zavallı çocuk demek okadar dayaklar yemiş canı acımışkı annesinden okadar korkmuş.inanamıyorum böyle anne olamaz.babası biliyorduda neden verdi çocuğu keşke vermeseydi.çocuğu dövüyor diyede suç duyurusunda bulunsaydı keşke şimdi çocuk yaşıyor olacaktı.bu cani kadını devlet halka versin.nasıl o ufak melek dayakla nasıl öldüyse okadınıda halka versin döve döve gebertsinler.bence yaptığı suçun aynı cezasına çarptırılsın.eşimle beraber seyrettik eşiminde benimde gözlerimiz doldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle haberlerin videolarını izlememek psikolojimiz açısından en sağlıklısı.
Ben bakmazdım. Bakmadım da. Etkilenmek istemiyorum.
Lütfen siz de izlemeyin, okumayın. Gerek yok ki işkence haberlerini öğrenmemize.

normalde bu tür haberleri izlemiyorum,izleyemiyorum..tv de çıkınca anında kapatıyorum..gerçekten çocuklara yapılan bu zulümleri bünyem kaldırmıyor..

dün rastladım bu habere,bi anda kapatamadım kanalı elim ayağıma dolaştı..tv nin karşısında donup kalmışm..

bu anne mi ya? bu insan mı?!

dünyada nice kadın var anne olmak için neler yapıyorlar bu kadın da çocuğunu öldürüyor.

şimdi ben bu kadına hangi bedduayı edeyim,hepsi az kalır..

Toplumca ne hale geldik biz yaaa! Okalar canileşdikki dünyanın ilk vampiri bile bizden çıktı.
Allah sonumuzu hayır etsin, inşallah hapiste biri şu anne müsvetdesini şişler...

izlememk en ıysıı ama nereye kadar anası canı babası bişi yapamamış öğretmenı gözu mor öğrencısını umursamamış yanı nereye kadar nereye kadar görmezden gelelim bilmiyorumki

Kısasta hayat vardır... Bu giden kaçıncı can? O hayvan hapiste birkaç yıl yatıp çıkacak! Buna adalet mi diyorlar? Sen bir masumun yaşam hakkını aldın, utanmadan hala nasıl yaşatılırsın? Lanet olsun ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…