- 30 Ekim 2008
- 705
- 180
- 628
bende öyleydim 5 yıldır korkuma kaçmıştım. ameliyat günü kesinleşti o gece 3 saat kalp çarpıntım oldu. o 1 hafta gecmek bilmedi. rüyalarrr. kalp çarpıntıları çok kötüydüm hastaneye 1 gece önce yatış için gittim. isterseniz eve gidin sabah erken gelin yatmak istemezseniz dediler. yok dedim eve gidersem gelmem bida korkuyorum. son gün gercekten rüya görünce vszgecmeyi de düşünmüştüm.neyse 1 gece önce hastanede yatmam bana o kadar iyi geldii kii anlatamam çok sakinleştim kendimi hazırladım psikolojik olarak. oda cok rahat ve sessizdi. eşim yanımdaydı. o gece hiç kalp çarpıntım olmadı cok sakindim. girerken annemler geldi ağlıyolar fln kızdım onları susturdum .ameliyata girdim 30 dk bekleme odasında da cok sakindim. hiç kalbim çarpmadı. en cok korktugum şey ben kalpten gidecem diyeydi. uyuma esnasında doktor fln cok esprili konuşturup sakinleştiriyor seni. oldum cıktım hiç bişi anlamadım 4. günüm bugün. ama tavsiyemdir sende 1 gece önce yat hastanede boş bi gün geçir çok faydası oldunbanaSanırım ameliyatı olana kadar kalpten gideceğim aşırı bi heyecan korku ve gerginlik var sürekli abuk sabuk rüyalar falan görüyorum(( Umarım son anda vazgecmem
![]()