Bu Hafta Diyete Başlayanlar Buyurun İçeri:))

cnn_k

bebeğimin annesi ♥ ♡ ♡
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
42
0
46
Hangi diyetleri yapıyoruz, ne gibi sorunlar ya da değişiklikler var hadi anlatalım.Rahatlayalım motive olalım.

E siftah benden o zaman :)
Kilom 68 , boyum 173.
Ptesi günü İsveç diyetine başladım , bugun 3.günüm sabah tartıldığımda 2.5 kılo vermiştim. 3 ay oldu doğum yapalı 64le hamıle kalmıştım ama normalde60-61 dım.simdi hedefım 58.
isveç diyeti biraz halsizlik yapan bir diyet.Biz eşim ve 3 arkadaşımızla harfı harfne uyuyoruz.Hepimiz kilo verdik.Ctesiye kdr devam edıcez sonra h.sonu ara verip Ptesiden itibaren 7 gun daha yapıp 13 güne tamamlayacağız.Bakalım durumu yıne sızle paylaşırım :)

Merhaba ben de pazartesi sabahı 5 gün diyetine başladım boy 170 kilo 85 ileGünde 1 saat koşu bandında yürüyorum hedef 70 3 ay verdim kendime şimdilik 82,5 civarı diyet bitince ben de isveç diyetini denemek istiyorum.Diyet arkadaşı olalım

lahana çorbası diyeti. 4. günümdeyim. biraz süzüldüm gibi.

Kızlar kadınlar klübüne yeni katıldım sonunda :) boyum 176 kilom 73 .son günlerde kilolarimi çok fazla kafaya taktım kilo vermek istiyorum ama yemeden de duramiyorum pis boğazligim bitmiyor biraz önce fay block yağ tutucu hap siparişi verdim kafayı bozmuş durumdayim ve bugün itibariyle diyete girdim.inşallah ise yarar

Sedojj hemen anlatıyım canım.Bu konuyu açtığım gün 5 günde 5 kilo diyetine başladım.Günde 1 saat koşu bandı tempolu yürüi yaptım. Hafta sonu yoğurt sebze peynir gibi az kalorili şeylerle geçirdim.çarşamba da isveç diyetine başladım harfiyen uyuyorum ama bir de alkali su yapıp içiyorum. Ekstra hiç bir şey yok 77 ye yaklaştım çok ümitliyim 67 görcem:))

Hoşgeldin öncelikle ama bu hap işi için dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…