- 5 Aralık 2022
- 1.255
- 2.809
- 63
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ya benim uzuldugum nokta olaylarin devami gelmiyor. Ben merak ediyorum mesela, adama borclari gosterdi mi. Evetse adam ne dediBu gidişle soracağından eminim de uyarmak istedim. Sormasın mümkünse. Attığı her adımı soruyor yaa hayatımda görmedim böyle üye
Finalsiz yayından kaldırılan diziler gibi di mi?Ya benim uzuldugum nokta olaylarin devami gelmiyor. Ben merak ediyorum mesela, adama borclari gosterdi mi. Evetse adam ne dedi
Dur o kısmın senaryosunu daha yazmadıYa benim uzuldugum nokta olaylarin devami gelmiyor. Ben merak ediyorum mesela, adama borclari gosterdi mi. Evetse adam ne dedi
Gerdek geceme gorumcem gelmediBak seni uyarayım burada gerdek gecenle ilgili konu açma, abuk sabuk fotoğraf göndereyim deme. İlk şikayet eden ben olurum haberin olsun. Yani adım adım açtığın konular oraya doğru gidiyor aman diyeyim
O yine iyi. Görümcemle anca gerdek gecesi tanışabildim olmasın daGerdek geceme gorumcem gelmedi
Gerdek icin Victoria's Secret'tan 10 bin liralik don alsın bir de. Batti balik yan gider.O yine iyi. Görümcemle anca gerdek gecesi tanışabildim olmasın da
Yakisir zorunluma fakir gibi penti donla gerdek yapacak degil ya.Gerdek icin Victoria's Secret'tan 10 bin liralik don alsın bir de. Batti balik yan gider.
Çok merak ettim
Kayınvalidesine nişan atanı ilk kez duyuyorum. Sanırım onla evleniyorsun?,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Penti donu da iyi ya, ben hep 50 liralik alıyorum ahahddYakisir zorunluma fakir gibi penti donla gerdek yapacak degil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?