Bu hafta düğün var , nişanlım beni delirtiyor ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gidişle soracağından eminim de uyarmak istedim. Sormasın mümkünse. Attığı her adımı soruyor yaa hayatımda görmedim böyle üye
Ya benim uzuldugum nokta olaylarin devami gelmiyor. Ben merak ediyorum mesela, adama borclari gosterdi mi. Evetse adam ne dedi

Kocam ve zorunlu burnunun dikine ekip kurucusudur,vizyonu Asla aldığı kararlar yoktur,alsa bile uyguladığı görülmemiştir.

Ben bu sitede herkesin fake olduğuna inanırım ama zorunlunun asla. Nasıl yaşıyorsa öyle yazıyor arkadaşına yazar gibi.
Fake hikaye uydurmak isteyen biri devamını getirir, birbiriyle bağlantılı bir şeyler yazar zorunlunun tüm konuları kopuk kopuk birbiriyle alakasız. Seviyorum ben zorunluyu.

Hadi atsana.
Valla fragman bunlar diye yüzlerce kez söyledik. Bunda son damla olmuştur belki sana.

Her defasında bu çukura düşüyorum, konunun kime ait olduğuna bakmadan okuyorum ve zorunluyu yorumlarda görüyorum.
Ayrılma bence, ne kadar da dobra bir adam öyle...

Balayı için alışveriş yaptın okadar az idare et zorunlu duymiyver bazı şeyleri hem sen neleri gördün de vazgecmedin

Öhh yok artık atmak yürek ister sırf velvele olsun diye yazdın asla yapmazsın. Bu kadar masraf ettin tayin ile aldırdın geç kaldın mecbur evlenceen

Kayınvalidesine nişan atanı ilk kez duyuyorum. Sanırım onla evleniyorsun?

Yakisir zorunluma fakir gibi penti donla gerdek yapacak degil ya.
Penti donu da iyi ya, ben hep 50 liralik alıyorum ahahdd

Saka bir yana penye A101 donu dışındaki sevisme donlarına para verirken biraz uzuluyorum, alti ustu el kadar kumas parçası ve sadece bir kisi goruyor cok dertliyim bu konuda.

Allah aşkına siz bilmiyomusuniz nişanlısı zorunluya yavrum dio Hey yavrum hey zorunlu neleri halletti bak biz bir maaşla 200 bin borca zehir oluyor geceler şarkısıyla uyuyoz zorunlu 500 bin borçla zara Penti gezio çünkü yavrum diyen bi nişanlısı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…