Bebeğini görüyorsun birebir, elleri ayakları, göbüşü.. Benim doktorum cinsiyetle ilgili bilgi vermedi 16. haftayı bekleyeceğiz.. Ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumuna bakıyor doktor, daha sonra kan alıp bu değerleri bir programla karşılaştırıp sana risk aralığı veriyor.. Çok da takma kafana bence, ben yaptırdım düşük risk çıktı, yüksek risk çıksaydı da amnisentez yaptırmayacaktım bebek gelmiş 3,5 ayına aldırcaz mı yani?? Bi de bu var.. Tok karnına git şekerli şeyler tüket, yanına da çikolata al da bebişinin horon teptiğini gör :):)bende 13.11.14 tarihinde gidicem ikili test icin kontrole. o tarihte tam 12 haftalik olacagim. ultrasonda neler soyluyolar? ense kalinlgi disinda neye bakiliyor? cinsiyeti konusunda bilgi veriyolar mi? bi de ac karnina mi gitmeli tok karnina mi acaba ?
İşte ben de bu yüzden doktoruma ısrar etmedim, 16 haftalıkken öğreneceğiz, acelemiz yok.. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş bence..bunlari duymak bile yeterince adrenalin yaratiyo bnderabbim saglikla kucagmza almayi nasip etsin ins
hissiyatiniz ne yonde peki? gercekten anne hisseder diye bisey var mi acaba ? ben hep kizim olsun istedim ama en son gittigim ultrasonda sanki erkek gordum ne biliyim his iste ama cok kuvvetli ve eminimde ayni zamnda oyle ki doktor kiz dese inanmicam hatta o kdr
Yandık o zaman geliyor yaramazlar :) 11+5 de yaptırdık 2'li testi bHCG 49,5 di yanlış hatırlamıyorsam, ya çok da inanmıyorum açıkçası onlara bilimsel olarak kesinliği yok neticesinde, bakalım ne olacak..gecen kontrole gittgim de ac karnina ve halsiz olmama ragmen ck hareketliydi ve doktor yaramz bi bebis geliyo falan dedievet evet bu sefer cikolata kesinlikle yemeliyim ben ruyalarimda da hep erkek emziriyorum hep erkek kiyafetlerine bakiyorum ama dediginiz gbi ya kizsa die de, erkek gbi kiz olucan o zmn diyorum
harika seyler
bu arada ikili test sonucunda bchg niz kac cikti? ortada donen bi soylentide 50 nin alti erkek ustu kiz olur falan yonunde doktorunu hic yorum yaptimi bu konuda
Birlikte paylaşalım öğrenelim, bir sıkıntınız olduğunda çekinmeden yazabilirsiniz bana, güzel bir hamilelik geçirmemiz dileğiyle ve tabi ki sağlıklı bir doğum :)tabiki yazarim
gebelikle ilgili hic bi bilgim ve ilgim yokken surpris bi sekilde girdi hayatima bu bebishazir olmadgmi dusunurdum hep hatta hic hazir olacamayacgmi annelige ve bu sorunluluga ama simdi hayatimin merkezinde resmen resmen 1 ayda buyuttu bni sipa en bi sevdgim oldu cikti valla rabbim isteyen her kadina nasip etsin ins
hamilelegimi ohrensgmden beri arastiriyorum surekli ne yapmak lasim dir, bilinclenmeye calisiyrum vs. siDe mutlaka tecrubeleriniZi paylasin zevkle dinlerim
Merhaba.. Maşallah çok güzel bir duygu dimi :):) Darısı@_zodiac_'ın başına :)Merhaba,
Bugün detaylı ultrason ile bebişimizi gördük.Salı günü 2li test sonucunu alacağız.İnşallah iyi sonuçlar alırız.Herkese sağlık güzel bir hamilelik diliyorum.
arkadaşlar eşimin yiğeni down lu çok korkuyorum bu hafta perşembe günü bakacağız dedi doktor nasıl oluyor neler yapılıyor bilgi verir misiniz?
Anne olmak çok farklı, ama zaten bebeğe birşey olacaksa ya da gelişemeden kaybedeceksek bunun önüne geçemeyiz.. Ben böyle düşünüp yendim korkularımı, ve çok rahat bir hamilelik geçiriyorum şükür.. Bebeğin iyi ve sağ sağlim kucağına alacaksın, boş yere korkup bebeği de strese sokma.. İyi olacak herşeykızlar bende 17 kasımda 11+3 olacağım Allah kısmet ederse, ikili test yaptıracağım.. burada bir sürü şey okudum az önce bayağı korktum.. Ben niye öyle oldum bilmiyorum kendimi cesur bir şey sanırdım, ama bebeğim rahme düştüğünden beri hep korkuyorum... hatta psikolojim normalden çok mu bozuk, hasta mıyım diyorum kendi kendime.. sürekli ağrılar, bulantılar, geçmeyen can sıkıntısı derken hem şikayetten bezdim, hem de korkuyorum korktukça da çekiyor muyum neyim.. şu panik halim bir bitse iyi olacak aslında.... herkes sakin ol diyor ben daha çok panikliyorum..
Teşekkürler.Çok güzel bir duyguymuş ama birde yarın test sonuçlarının iyi olduğunu görsek çok rahatlayacağım.Merhaba.. Maşallah çok güzel bir duygu dimi :):) Darısı@_zodiac_'ın başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?