- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Bende de var büyüyor rahmimiz :) Sormuştum doktoruma çok normal dedi :)U usumi hayir tatlim henuz girmedim 13.11.14 persmbe gunu gircem ins.
tabbimin herkesin yavrusunu saglikla kucagna almayi nasip etsin
kotu olumsuz bsy dusunmuyrm, dusunmek istemiyorum bebeime yansimasin die
bu arada bnm bu bi kac gundur kasik ve belimde agrilar var , tahmin genisliyo bu yuzden dediler ama yine de doktora bildirmak lasim mi acaba? 11+2 yin
U usumi hayir tatlim henuz girmedim 13.11.14 persmbe gunu gircem ins.
tabbimin herkesin yavrusunu saglikla kucagna almayi nasip etsin
kotu olumsuz bsy dusunmuyrm, dusunmek istemiyorum bebeime yansimasin die
bu arada bnm bu bi kac gundur kasik ve belimde agrilar var , tahmin genisliyo bu yuzden dediler ama yine de doktora bildirmak lasim mi acaba? 11+2 yin
Hayırlısı canım hepimiz için bende çok merak ediyorum.Sana söylerler herhalde cinsiyeti perşembe günü:)ne derece dogru bilmiyrum ama ben etrafimda kime denk geldiysem 50 alti (ozellikle 30ludegerler) degerlere sahip olanlarin erkek bebisi oldu hatta biras once bi arkadasa baktik onun da 32 cikmisti ve bingo cinsiyet erkek
rabbim tabi once saglikli hayirli ve goblunuze gore verain ins
bunlar kesin bulgular olmamakla birlikte iyi tutyo ama
bana da soliceklerni zannetmiyorum cnku persmbe gunu tam 12 haftalik olcam yani cok erken dha
saglikli olsunda tabi bi de insan bsyler almak istiyo haliyle cinsiyetni bi an once ogrenmek istiyo
bi de ben 2,5 kilo aldim fazla mi acaba ama bakildgnda anlasilmiyo uzun boylu oldgm icin
ayy aynı batmadan bende de var 3 gündürHayırlısıyla perşembe gününü de atlat canım:) Benim sonuçlarım çıkmış netten gördüm ama dokturum ile görüşemedim henüz.İnternetten araştırdım örnek sonuçlara baktığımda nomal gibi duruyor.İnşallah iyi çıkar Rabbim hepimize yardım etsin.
Bu arada bende de son günlerde kasık değilde karnımın sol ve sağ yanında arada batma oluyor.Gelişiyor diye düşünüyorum bende inşallah öyledir.
:) benim göbeğim çok az çıktı istiyorum ki hemen çıksın onu hissedeyim:) :) İnşallah çok kilo almadan tıombik bir göbişle sağlıklı sıhhatli geçiririz:) Senin kilon kaç ben 64,80 ile başladım 66,00 şuan sabahları tartılıyorum genelde .
Senin cinsiyet bellidir artık dimi? 15.hafta da 3 kilo da iyi yani benceeKızlar ben de 1.79 şu an 71.5 kiloyum, baya devasa olucaz sanırım :):) 3 kilo da ben aldım :)
ayy aynı batmadan bende de var 3 gündür
endişelenmiştim baya
netten baktım rahim geliştiği için normal yazıyodu
sizde de olduğuna göre gercekten normal sanırım
rabbim hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
ayy evet canımDoğum tarihlerimiz çok yakın Allah izin verirse.
Çamaşırlarım falan sıkıyor bazen ve çok korkuyorum bişey olurmu acaba diye mümkün olduğunca rahat şeyler giymeye çalışıyorum ben acaba rahatsız oluyor ondan mı batma oluyor diye de düşünüyorum bazen:) insan herşeyi düşünüyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?