bu hafta ikili test yaptıracağım ikili test yaptıran var mı

Bende de var büyüyor rahmimiz :) Sormuştum doktoruma çok normal dedi :)

Hayırlısıyla perşembe gününü de atlat canım:) Benim sonuçlarım çıkmış netten gördüm ama dokturum ile görüşemedim henüz.İnternetten araştırdım örnek sonuçlara baktığımda nomal gibi duruyor.İnşallah iyi çıkar Rabbim hepimize yardım etsin.
Bu arada bende de son günlerde kasık değilde karnımın sol ve sağ yanında arada batma oluyor.Gelişiyor diye düşünüyorum bende inşallah öyledir.

ikili testte bhcg degeriniz ne kdr cikti peki?

cinsiyet bilgisi verildi mi size yda ikili test esnasinda bebisle ilgli ne soylendi?

siz ne hissediyosunuz en onemlisi
U usumi

ikili testte bhcg degeriniz ne kdr cikti peki?

cinsiyet bilgisi verildi mi size yda ikili test esnasinda bebisle ilgli ne soylendi?

siz ne hissediyosunuz en onemlisi
U usumi

Doktorum aradı risk çok düşük birşey yapmaya gerek yokmuş.

bhcg 39,01 yazıyor ama birde mom'u var onun ne olduğunu bilmiyorum .

Test sırasında herşey çok iyi dedi.Cinsiyetten hiç bahsetmedi bizde sormadık.Bir arkadaşıma 11.haftada söylemişler cinsiyetini.2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum söyler sanırım ozaman:)

ne derece dogru bilmiyrum ama ben etrafimda kime denk geldiysem 50 alti (ozellikle 30ludegerler) degerlere sahip olanlarin erkek bebisi oldu hatta biras once bi arkadasa baktik onun da 32 cikmisti ve bingo cinsiyet erkek

rabbim tabi once saglikli hayirli ve goblunuze gore verain ins

bunlar kesin bulgular olmamakla birlikte iyi tutyo ama

Hayırlısı canım hepimiz için bende çok merak ediyorum.Sana söylerler herhalde cinsiyeti perşembe günü:)

bana da soliceklerni zannetmiyorum cnku persmbe gunu tam 12 haftalik olcam yani cok erken dha

saglikli olsunda tabi bi de insan bsyler almak istiyo haliyle cinsiyetni bi an once ogrenmek istiyo

bi de ben 2,5 kilo aldim fazla mi acaba ama bakildgnda anlasilmiyo uzun boylu oldgm icin

Ben 1 kilo aldım henüz.Boyum 1.75 ben biraz kalıplıyım :) hamilelikte çok iri olucam diye düşünüyorum

Bende artık birşeyler almak istiyorum yaaa

bnmde boyum 1.77 bnce ikimizde cok fazla kilo almicaz ama salam bi gobisimiz olcak bnm simdiden belirginlesti ama vokta anlasilmiyo cnku bnde kalipliyim

dikkat ediyorum tabiki ve gercekten saglikli besleniyorum da ama bi yandan da cikan gobegmi gururla sergiliyo ve icime cekmiyorum
U usumi

Kızlar ben de 1.79 şu an 71.5 kiloyum, baya devasa olucaz sanırım :):) 3 kilo da ben aldım :)

İkili teste bnmkinin hiçç pozisyonu uygun değildi :) Güneşleniyor gibi hiç kendini göstermiyor :) bu nedenle 4 lü test yapılacak bana.Kan testlerim temiz çıktı. Allah sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsinnn inşş

cok sevindim hayirli olsun demekki senin ki keyfine duskun olcak tatli bsyler yeseydin keske ultrasona girmeden once eylulkule

olumlu dusunup positif enerji verelim kilo almiyyycaaazzZ hayirlisi bebisler saglikli olsunda . safakmeley

ayy aynı batmadan bende de var 3 gündür
endişelenmiştim baya
netten baktım rahim geliştiği için normal yazıyodu
sizde de olduğuna göre gercekten normal sanırım
rabbim hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

:) benim göbeğim çok az çıktı istiyorum ki hemen çıksın onu hissedeyim:) :) İnşallah çok kilo almadan tıombik bir göbişle sağlıklı sıhhatli geçiririz:) Senin kilon kaç ben 64,80 ile başladım 66,00 şuan sabahları tartılıyorum genelde .

Doğum tarihlerimiz çok yakın Allah izin verirse.
Çamaşırlarım falan sıkıyor bazen ve çok korkuyorum bişey olurmu acaba diye mümkün olduğunca rahat şeyler giymeye çalışıyorum ben acaba rahatsız oluyor ondan mı batma oluyor diye de düşünüyorum bazen:) insan herşeyi düşünüyor yaaa

kızlar drla konuştum 11. hafta gelme 12nin içinde gel ikili test için ense kalınlığı daha iyi ölçülüyor dedi.

U usumi Cinsiyeti henüz belli değil 22 Kasımda belli olacak inşallah :)
Renitsa Evet normal :):) Bende son zamanlarda alt karın ağrısı da var rahim genişliyor dedi doktorum korkulacak birşey yokmuş.
_zodiac_ Evet güzel enerji verelim, alsak da geri vericez o kiloları :):)

ayy evet canım
yaa benim karnım çıkmaya başladı sende birşey var mı
pantolonlarımın beli sıkmaya başladı
bende korkuyorum acaba bişey olur mu diye
bu haftasonu rahar birşeyler almaya başlıcam

valla ben bu hafta gitmeye basladim cnku gercekten rhtsiz etmeye baslamisti. ve inanin bu gebelik pantolanlari cok rhtlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…